Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

5 ημέρες είχε να φάει η 17χρονη που κατέρρευσε από την πείνα στην Πάτρα

- Advertisement -

Το κορίτσι κατέρρευσε από την πείνα, μέσα στο νοσοκομείο, όπου είχε πάει τον πατέρα της για εξετάσεις. Κάπως έτσι, αποκαλύφθηκε το δράμα της οικογένειας…

Το προσωπικό έτρεξε να βοηθήσει τη 17χρονη και στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι ο λόγος που κατέρρευσε ήταν γιατί είχε να φάει 5 ημέρες!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο πατέρας της 17χρονης είναι άνεργος με ηπατική ανεπάρκεια
ενώ η μητέρα της δουλεύει περιστασιακά σε λαϊκές. Τα χρήματα δε φτάνουν ούτε για τα βασικά που χρειάζονται τόσο τα τρία παιδιά της οικογένειας, όσο και οι γονείς.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, κοινωνικοί φορείς του Δήμου κινητοποιήθηκαν και αποφάσισαν να στηρίξουν την οικογένεια ενώ ήδη, η οικογένεια πήρε κάποια τρόφιμα μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑ τη χρυσή αυγή την κυνηγάτε γιατί δίνει φαγητό σε τέτοιους άνθρώπους. παρ" όλο που της κόψατε την κρατική χρηματοδότηση. Ενώ όλοι η άλλη που την παίρνουν δεν δίνουν ούτε ενα ευρώ ούτε οι αριστεροί ας ξυπνήσει ο ελληνικός λαός.

  2. 2.47 να πας να βρείς αυτες τις καλές ΜΚΟ που παραγγένουν τα κρουασανάκια με τους φυικους χυμους στους λαθρομεταναστες και να τους πεις να πανε να βρουν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τετοια προβληματα.
    Φτάνουν οι υπεκφυγές και οι κατηγορίες ανευ ουσίας.
    Λυστε το πρόβλημα (ολοι μας δλδ) και αφήστε τα μοιρολογια σαν τις χήρες στο κρεβάτι!Αντί να βγάλετε κανα φραγκο να δωσετε ή να κάνετε ο,τι μπορείτε τέλος πάντων, κάθεστε να ψαχνετε ποιος ψηφισε νεα δημοκρατία και ποιος πασοκ για να κατηγορησετε λες και μας λυνετε το προβλημα. Αγαλι αγάλι όμως, θα δουμε τα δικά σας τα κατορθωματα συντομα 🙂
    Μπετοβλακα, ξαφνικα εγω και εσυ αποτελουμε το 50-60% των πολιτών! Δεν ειναι τέλειο? :p
    Yπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog