Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αντιπολίτευση: Ο Σαμαράς πανηγυρίζει για την εξαθλίωση των Ελλήνων

- Advertisement -

Βολές ομαδόν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Σαμαρά για την ανάπτυξη με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ….

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του επεσήμανε ότι «η ανάκαμψη για την οποία επιχαίρει ο κ. Σαμαράς δεν είναι τίποτε άλλο παρά η σταθεροποίηση στη μνημονιακή στασιμότητα και την κοινωνική εξαθλίωση ύστερα από τόσα χρόνια καταστροφικής πολιτικής, με απώλεια 25% του ΑΕΠ  και πάνω από 1,5 εκατομμύρια ανέργους».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη δήλωση τού πρωθυπουργού για την ανάπτυξη, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τόνισε: «Είναι πλέον προκλητικός ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος σε έξι εκατομμύρια Έλληνες που ζουν στα όρια της φτώχειας, λόγω της δικής του πολιτικής, να μιλά για ανάπτυξη. Δεν πείθει πλέον ούτε τους δικούς του βουλευτές».

Το ΚΚΕ σχολίασε ότι «οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι νέα αντιλαϊκά μέτρα είναι προ των πυλών, αποδεικνύουν ότι το περιεχόμενο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, στην οποία ορκίζονται ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι από χέρι αντεργατικό, αντιλαϊκό».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog