Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για να καθαρίσουν τις παραλίες της Αττικής ψάχνει o Λοβέρδος

- Advertisement -

Σε μια απόφαση η οποία έχει ήδη ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, το υπουργείο Παιδείας, ζητάει με ανακοίνωσή του εθελοντές εκπαιδευτικούς που θα δεχτούν να εργαστούν δωρεάν προκειμένου να καθαρίσουν τις παραλίες της Αττικής.

Της Βίκυς Κουλούρη….

Τους τελευταίους μήνες, τα τηλέφωνα του Υπουργείου Παιδείας είχαν «σπάσει», καθώς εκατοντάδες χιλιάδες ήταν οι πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι αρκετές από τις παραλίες που απολάμβαναν το μπάνιο τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ήταν γεμάτες με σκουπίδια.

Τα παράπονα αυτά δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος έδρασε αστραπιαία, αποφασίζοντας την θέσπιση του μέτρου της κοινωνικής εργασίας με αντάλλαγμα μια μοριοδότηση που θα τους βοηθήσει να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης όταν γίνουν προσλήψεις.

Τα μόρια, θα κατανέμονται ως εξής:

Καθαρισμός παραλίας για μία ημέρα – 15 μόρια
Καθαρισμός παραλίας για μία εβδομάδα – 100 μόρια
Καθαρισμός παραλίας για ένα μήνα – 450 μόρια
Καθαρισμός παραλίας για τρεις μήνες – 1580 μόρια

Έτσι, όλοι οι δάσκαλοι και καθηγητές, αναμένεται να βρεθούν σε παραλίες της Αττικής για να προβούν στον καθαρισμό τους.

Όπως αναμενόταν, η απόφαση αυτή του Υπουργείου Παιδείας έριξε ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά του ήδη οξυμένου κλίματος μεταξύ των καθηγητών και της Κυβέρνησης. Όπως δήλωσε στο «4news.gr» ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσυφάκης: «Η απόφαση αυτή είναι απάνθρωπη. Ξεκινάμε άμεση απεργία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ραντεβού στην παραλία».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog