Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Διαβάστε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τους Αγίους Θεοδώρους…

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 
ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ώρα 6μ.μ. στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου με άφιξη του Άγιου Βασίλη και της Αγιοβασιλίτσες. Ξυλοπόδαρος, πυροτεχνήματα και κεράσματα. Συμμετέχουν η Φιλαρμονική Λουτρακίου, η Χορωδία του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, τα χορευτικά και το θεατρικό της Σχολή Χορού Κωνσταντίας Μελέτη.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 
Παρουσίαση εορταστικού προγράμματος στις 5μ.μ. στην Πλατεία της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων με ανιματέρ τον Σταύρο Ντάφλο. Θα υπάρχουν το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη και της Αγιοβασιλίτσας, τάρανδος, μαγικά κόλπα-ταχυδακτυλουργός από τον JONNY. Κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών και γούρια. Μαριονέτες MΠΑΡΟΥΤH.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ Συμμετέχουν οι μαθητές των σχολείων, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων, ώρα 11.00-13.00 στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου
ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά προσφέροντας κεράσματα σε περαστικούς και δωρεάν φωτογράφιση με μασκώτ.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου – Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 
ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τις 5 μ.μ. στην αίθουσα ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων: ομιλίες, μπαζάρ, μουσική συναυλία, προβολή βίντεο, ποίηση, λογοτεχνικά κείμενα με την συμμετοχή των φορέων της πόλης μας. Συντονισμός-οργάνωση: Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΟΜΜΥΩΝΑ.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου και Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου
5 μ.μ. Αναβίωση παραδοσιακού εθίμου με παραδοσιακές στολές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Σύλλογο Πραθίου Αγίων Θεοδώρων.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 
Παρουσίαση εορταστικού προγράμματος στις 5μ.μ. στην Πλατεία της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων με ανιματέρ τον Σταύρο Ντάφλο. Θα υπάρχουν το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη και Αγιοβασιλίτσας, μηχανές χιονιού, κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών και γούρια, ζογκλέρ ΝΟΥΣ και face painting.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου  
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΤΡΕΔΟΥΡΑΣ από τον Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων – ώρα 5.00 μ.μ. – στην αίθουσα ΚΑΠΗ

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στις 13 και 27 Δεκεμβρίου:

ΜΟΤΟR OIL
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Αθλητικοί σύλλογοι της πόλης: 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «ΤΗΡΩΝ» ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΘΗΣΕΑΣ» ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ» ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
SIAGAS HOTEL.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα: ΚΑΤΑΒΑΤΗΣ, ΠΙΕΤΡΗΣ, ΝΤΙΝΟ, ΜΟΥΚΑ, ΜΠΡΙΚΙ, ΑΡΤΟ-ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ για τις προσφορές τους.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εθελοντές και τους φορείς της πόλης μας για τη συμπαράστασή τους.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις: 6947801906

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ…..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ"ΦΩΣ'…..ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ ….ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ 5 ΓΡΛΑΝΤΕΣ Η ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ…..ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ???????

  2. Μονο τους βολεμενους ενδιαφερουν οι στολισμοι και εκδηλωσεις. Οι υπολοιποι ανδιαφερομαστε για δουλεια και πως θα ζεσταθουμε το χειμωνα…

  3. Καλα τα πανηγυρια, αλλα ζουμε περιοδο ανθρωπιστικης κρισης…. ολοι ειναι υπερχρεωμενοι, κρατος, δημοι, πολιτες και μεις κοιταμε "τα αστερια"…

    *Το κινητο τηλεφωνο στις πληροφοριες των εκδηλωσεων δεν εχει ιδιοκτητη?

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 1.42…..
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΕ ΧΡΕΗ -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ……ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…….ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog