Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κάτοικοι της Κορίνθου αντιδρούν σε εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

- Advertisement -

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ    ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ….

Είμαστε κάτοικοι της πόλεως της Κορίνθου, επί της οδού Πηγάσου, στο οικοδομικό τετράγωνο που σχηματίζεται στη διασταύρωση της με της οδούς Στεφάνου και Κροκιδά, αλλά και των πέριξ αυτής οδών.
Την 15/4/2015 το μεσημέρι   εμφανίστηκε στην πολυκατοικία επί της οδού Πηγάσου αρ. 41 συνεργείο εξουσιοδοτημένο από την  «WIND HELLAS ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» να προβεί  στην  τοποθέτηση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας(κεραία) στο δώμα της ως άνω πολυκατοικίας δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 51/ 19-03-2014 έγκρισης εγκατάστασης δομικού σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας από το Τμήμα έκδοσης αδειών δόμησης της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κορινθίων.
Οι ως άνω εργασίες διακόπηκαν προσωρινά μετά από καταγγελία μας στην υπηρεσία δόμησης του Δήμου Κορινθίων.
Επειδή το θέμα μας αφορά όλους λόγω των βλαβών που μπορεί να επιφέρει η ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας  στην υγεία μας και ειδικά στον ευπαθή πληθυσμό και δη τους μαθητές του νηπιαγωγείου που βρίσκεται στο ίδιο Ο.Τ. με την ως άνω πολυκατοικία που έχει εγκριθεί να  τοποθετηθεί η κεραία,  αλλά και του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου και του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου, στα οποία φοιτούν περίπου 500 μαθητές, την πλατεία, το γήπεδο μπάσκετ, supermarket, τα οποία απέχουν λιγότερο από 300 μέτρα από το σημείο που θα τοποθετηθεί η κεραία, πρέπει όλοι μαζί να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να διασφαλίσουμε την προστασία της υγείας ημών και των παιδιών μας.
Τηλ επικοινωνίας: 2741023018 και 6947833658
Βασιλόπουλος Μάκης,έμπορος επίπλων
Κάτοικος Πηγάσου 42-Κόρινθος,μέλος της επιτροπής κατοίκων
Ενάντια στην ανεξέλεγκτη  ακτινοβολία.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελάτε στους Αγίους Θεοδώρους να δείτε πως ένας δηλωμένος κομμουνιστής που καταφέρεται μονίμως εναντίον του καπιταλισμού και του συστήματος διατηρεί εδώ και 15 χρόνια κεραία κινητής τηλεφωνίας μέσα στο χωριό όπου ξεχωρίζει το γιαπί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog