Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άρχισαν οι φάπες, του Μπετόβλακα!

- Advertisement -

«Δυστυχώς για την πατρίδα, προβλέπω ότι θα πέσουν φάπες. Πολλές φάπες. Και μάλιστα φάπες Αριστερές. Και όταν αρχίσουν οι φάπες, οι Συριζαίοι θα έχουν την απαίτηση να καταδικάσουμε όλοι την βία. Να είστε σίγουροι σύντροφοι, ότι κάποιοι σαν και εμένα, θα σταθούν τότε στο πλάι σας, όσο κι αν διαφωνούμε. Όμως τα επιχειρήματα στους πρώην συντρόφους, που θα σας καρπαζώνουν, εσείς τους τα δώσατε. Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε ιπτάμενες φάπες»…

Αυτά έγραφα , αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες στις 7 Οκτωβρίου 2014. (http://www.loutrakiblog.gr/2014/10/blog-post_26.html) Πέρασαν, κάτι παραπάνω από 6 μήνες και δυστυχώς άρχισαν τα πρωτοβρόχια της φάπας. Αρκούσαν τελικά λιγότερο από 90 ημέρες, φασιστερής διακυβέρνησης, για να αρχίσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να λούζονται, αυτά που οι ίδιοι δημιούργησαν, νομιμοποίησαν και υποστήριξαν. Η βία άρχισε από τους δικούς τους και δέρνουν τους ίδιους!!!

Ο κατά τα άλλα γλοιώδης, υπουργός οικονομικών, Γιάννης με ένα νι, δέχτηκε επίθεση από ομάδα αριστεριστών, την ώρα που έτρωγε με την γυναίκα του σε ένα εστιατόριο. Μια ομάδα σιχαμερών κοκκινοφασιστών, αποφάσισε να προπηλακίσει έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο. Τα ίδια είχαν κάνει πριν λίγα χρόνια, στον Πάγκαλο, τότε όμως, το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε ότι ο αγανακτισμένος λαός, ξεσπά δικαιολογημένα την οργή του.

Ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών και καθηγητής συνταγματικού δικαίου, Κατρούγκαλος, έλεγε πως όταν η βία προέρχεται από τον αγανακτισμένο λαό και ασκείται στους ανθρώπους της εξουσίας, τότε είναι δικαιολογημένη από το Σύνταγμα της χώρας. Αυτό το εμετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, νομιμοποιούσε την βία, διότι πίστευε ότι τον συνέφερε. Είχε τέτοιο πόθο για να πάρει την προμήθεια του 12%, ώστε δεν σκεπτόταν τις συνέπειες των λόγων του.

Ακόμα και στην συνέλευση της ΠΟΕ ΟΤΑ (δημοτικοί υπάλληλοι) ο πρώην φανατικός Πασόκος και σημερινός φανατικός Συριζαίος, Μπαλασόπουλος, πλακώθηκε με τους Συριζαίους του Στρατούλη. Μετέτρεψαν την συνέλευση σε ρινγκ σπάζοντας ο ένας το κεφάλι του άλλου. Εμφύλιος συριζαικός πόλεμος επιχειρήματα τα καρεκλοπόδαρα.

Αυτά τα φαινόμενα, είναι δυστυχώς μόνο η αρχή. Τρομάζω με την σκέψη, του πόσο ξύλο θα φάνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από τους δικούς τους. Αν καταφέρουν και κλείσουν συμφωνία με την Ευρώπη, θα φάνε ξύλο από τους πελάτες τους. Το δημοσιοϋπαλληλικό κοπριταριό και οι 50αριδες συνταξιούχοι, θα τους δέρνουν στους δρόμους. Αν πάλι δεν καταφέρουν να πείσουν την Ευρώπη, ότι μπορούν να σοβαρευτούν, τότε θα τους δέρνουν όλοι.

Θυμίζω μόνο, ότι στην λατρεμένη των συντρόφων Αργεντινή, με ελικόπτερο δεν έφυγαν αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ, αλλά αυτοί που το έδιωξαν….

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία μέρα και ώρα βρήκατε εσείς, και ο αρθρογράφος σας..
    Να ανεβάσετε ένα τέτοια άρθρο διχασμού…
    Εσείς –εμείς-σας είπαμε-του είπαμε –ο τάδε είπε έτσι-αλλά και παλιά ο άλλος είχε πει αυτό… κτλ κτλ… π.α

  2. @ 7:46 : Περίμενες κάτι διαφορετικό από τον Μπετόβλακα ;
    Συνεπέστατος είναι στα καθήκοντα που του έχουν αναθέσει.
    Μνημονιακό γλείψιμο , ακροδεξιά ρητορεία κι άγιος ο Θεός.
    Όσο θα αλλάζουν τα πράγματα , αργά και βασανιστικά για αυτόν , τόσο θα λυσσάει και εμείς θα γελάμε με τα "άρθρα'' του.

  3. Καλά τα λες ρε φίλε, αλλά δεν ακούν. Το μυαλό τους το έχουν στην μονό μακάρι δεν τους νοιάζουν οι συνέπειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog