Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεσολόγγης και του χρόνου στον ΑΟΛ

- Advertisement -

Για τέταρτη σερί αγωνιστική σεζόν θα μείνει στον πάγκο του ΑΟ Λουτράκι, ο Νίκος Μεσολόγγης…

Ο ρόλος του τεχνικού των οράνιε επεκτείνεται και στη Σχολή Ποδοσφαίρου, όπου φέτος θα έχει αυξημένες τεχνικές αρμοδιότητες.

Οι δηλώσεις:
Με αφορμή την ανακοίνωση της νέας συμφωνία μεταξύ της Διοίκησης του Α.Ο Λουτράκι και του κ. Μεσολόγγη, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Θωμάς Καναβός έκανε την εξής δήλωση:
«Ο κ. Μεσολόγγης στο διάστημα που βρίσκεται στον Α.Ο Λουτράκι έχει κατακτήσει με την ομάδα μας δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και έχει συνδέσει το όνομά του με την κορυφαία στιγμή του συλλόγου μας, την άνοδο και την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Δεν αποτελεί αυτό,όμως, το βασικό λόγο για τον οποίο ανανεώνουμε τη συνεργασία μας. Για εμάς έχουν εξίσου μεγάλη, ίσως και μεγαλύτερη σημασία το ήθος, η εμπιστοσύνη, η αλληλοεκτίμηση, ο αλληλοσεβασμός, η κοινή ποδοσφαιρική φιλοσοφία, η ταύτιση απόψεων. Πράγματα που χαρακτηρίζουν τη σχέση που έχουμε χτίσει με τον κ. Μεσολόγγη τα τελευταία χρόνια της κοινής μας πορείας και συνεργασίας. Η ομάδα μας με την τεχνική καθοδήγηση του κ. Μεσολόγγη φιλοδοξεί να συνεχίσει την απόλυτα θετική πορεία της περσινής χρονιάς και να παρουσιάσει και στο νέο Πρωτάθλημα ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο που θα κερδίσει –όπως πέρσι- το σεβασμό και την προσοχή των αντιπάλων και του φίλαθλου κόσμου της κατηγορίας μας.»

Ο κ. Μεσολόγγης δήλωσε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η χρονιά που πέρασε μας βρήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Στο ντεμπούτο μας καταφέραμε όχι μόνο να μην κινδυνέψουμε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος όσο αφορά την σωτηρία μας που ήταν και ο βασικός μας στόχος, αλλά και να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Οι απουσίες που μας παρουσιάστηκαν μετά τα Χριστούγεννα (σοβαροί τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών, απουσίες λόγω στράτευσης ή λόγω Πανελληνίων μαθητικών εξετάσεων) μας έκαναν να χάσουμε τον δεύτερο στόχο που είχαμε θέσει, ο οποίος ήταν ο τερματισμός στην πρώτη πεντάδα. Σε αυτήν την επιτυχημένη χρονιά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές μου που ήταν οι πρωταγωνιστές και στη Διοίκηση της ομάδας μου που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτήν την πορεία. Έχοντας ως παρακαταθήκη την περσινή σεζόν, τώρα χρειάζεται σχεδιασμός και προγραμματισμός, ανάλογη δουλειά και καινούργιοι στόχοι.. Το νέο Πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολο.»

Ο κ. Μεσολόγγης θα έχει δίπλα του ως βοηθό τον προπονητή-γυμναστή κ. Καραμανώφ, ο οποίος με τη σειρά του ανανέωσε (για τρίτη σεζόν) τη συνεργασία του με τους οράνιε.

Παραμένει στη θέση του γενικού αρχηγού για άλλη μια χρονιά, το μέλος του Δ.Σ κ. Πέτρος Σπανίδης ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών με τη Διοίκηση.
Η οριστικοποίηση και η ανακοίνωση της παραμονής του κ. Μεσολόγγη στο τιμόνι του Α.Ο Λουτράκι σηματοδοτεί στην ουσία την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τους οράνιε.

Η έκθεση του κ. Μεσολόγγη για την περσινή αγωνιστική περίοδο έχει ήδη κατατεθεί αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος και πλέον μπορεί να ξεκινήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός για τη δημιουργία του ρόστερ της νέας περιόδου.

Πρώτο μέλημα, φυσικά, για τους ιθύνοντες της ομάδας θα είναι οι επαφές με τους ποδοσφαριστές του υπάρχοντος δυναμικού και στη συνέχεια η αναζήτηση και απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών για τη συμπλήρωση του.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog