Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Koρινθία: Αστυνομικοί πάλεψαν με τσιγγάνο διαρρήκτη

- Advertisement -

Η επιχείρηση για τη σύλληψη του 26χρονου οργανώθηκε από άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορίνθου και των τμημάτων Κιάτου, Κορίνθου και Βραχατίου, όταν ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες της διάρρηξης στο σπίτι μιας γυναίκας στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας από το οποίο άρπαξαν χρήματα το πρωί της Τρίτης…

Με αστυνομικούς από τέσσερις υπηρεσίες τα έβαλε ένας… «ζόρικος» τσιγγάνος για να αποφύγει τη σύλληψή του κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Παρά τη σθεναρή αντίστασή του, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον καταβάλλουν.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη του 26χρονου οργανώθηκε από άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορίνθου και των τμημάτων Κιάτου, Κορίνθου και Βραχατίου, όταν ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες της διάρρηξης στο σπίτι μιας γυναίκας στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας από το οποίο άρπαξαν χρήματα το πρωί της Τρίτης. Λίγο νωρίτερα, είχαν παραβιάσει και ένα αυτοκίνητο στη Συκιά Κορινθίας και είχαν κλέψει προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Οι πέντε δράστες κινούνταν με όχημα που είχαν κλέψει τη Δευτέρα από το Λέχαιο, στο οποίο ανιχνεύθηκαν τα αποτυπώματά τους όταν βρέθηκε εγκαταλειμμένο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Μόνο ο 26χρονος ήταν σεσημασμένος και δεν άργησε να εντοπιστεί. Μετά την περιπετειώδη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Κιάτου συνεχίζουν την έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog