Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΒΟΜΒΑ! Γνωστός πυγμάχος και καταζητούμενος «νονός» στη συμμορία εκβιαστών!

- Advertisement -

Ενας ποινικός που είχε καταδικασθεί πριν από ένα περίπου χρόνο σε πολυετή κάθειρξη για εκβιάσεις αλλά είχε … εξαφανισθεί, φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ομάδας «νονών της νύκτας», ..
στην οποία συμμετέχουν τουλάχιστον δέκα άτομα και η οποία εξαρθρώνεται από τη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
Η συμμορία φέρεται να πωλούσε προστασία σε καταστήματα της Αττικής, σε πόλεις της Πελοποννήσου και αλλού.

Ο συγκεκριμένος ποινικός είχε κατηγορηθεί ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση των 217 νονών της νύκτας που είχε αποκαλυφθεί το 2011 και ως οργανωτής βομβιστικών επιθέσεων.

Ακόμη του είχε αποδοθεί ότι είχε σχέσεις με Ρωοπόντιο που θεωρείται ύποπτος ότι ήταν αυτός που είχε προμηθεύσει το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του αρχιφύλακα Δομοκού Σεραφείμ Γκαλλιμάνη, τον περασμένο Φεβρουάριο στο χωριό Κούβελας Φθιώτιδας.

Επιπλέον κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή είναι ένας άλλος ιδιώτης το όνομα του οποίου είχε μνημονευθεί – χωρίς να κατηγορηθεί – στα πλαίσια έρευνας της ΕΛΑΣ για την βομβιστική επίθεση σε σπίτι δικαστικής λειτουργού προ τριετίας στο Χαλάνδρι, που είχε αποδοθεί στην «ομάδα Βλαστού».

Ακόμη για την ίδια υπόθεση φέρεται να έχει συλληφθεί κι ένας γνωστός πυγμάχος – που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε πόλεμο «νονών» σε επαρχιακή πόλη.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σημαντική έρευνα και απόδειξη ότι τα κυκλώματα πώλησης προστασίας «ανανεώνονται» και συνεχίζουν για δεκαετίες την δράση τους.

tovima.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog