Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έμεινε στον ΑΟΛ ο Χρυσαφίδης

- Advertisement -

Παίκτης του Λουτρακίου για έκτη συνεχόμενη χρονιά παραμένει ο Δημήτρης Χρυσαφίδης, μια και την Τρίτη (16/6) ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών εν όψει της επόμενης σεζόν…

Ο 32χρονος επιθετικός στάθηκε άτυχος στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς έσπασε το χέρι του, ωστόσο αυτό το ατυχές περιστατικό δεν στάθηκε τροχοπέδη στο να κλείσει η νέα συμφωνία με τους «οράνιε».

«Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χρυσαφίδη. Ο 32χρονος έμπειρος επιθετικός (148 συμμ./67 γκολ) θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας για 6η συνεχή χρονιά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Χρυσαφίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Βρίσκομαι στην ομάδα πέντε χρόνια και μέσα από όλα όσα έχω ζήσει με τα παιδιά, χαρές και λύπες, έχω δεθεί και αγαπάω την ομάδα. Όλα κυλούν ιδανικά για εμένα εδώ, αλλά και για όλα τα παιδιά που βρίσκονται ή τους νέους που έρχονται στην ομάδα. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Για τη νέα σεζόν αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Φέτος είμασταν άτυχοι, όλα τα παιδιά “τρομάξαμε” με τους τραυματισμούς και πέρα από την αγωνιστική μας παρουσία στο πρωτάθλημα, αυτό μας επηρέασε. Τρεις από εμάς περάσαμε την πόρτα του χειρουργείου, οι δύο εξ αυτών τραυματιστήκαμε σε ανύποπτες φάσεις στην προπόνηση, ενώ δύο ακόμη συμπαίκτες μου ταλαιπωρήθηκαν από “ύπουλους” τραυματισμούς και η αποθεραπεία τους κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υγεία, λοιπόν, πάνω από όλα γιατί η φετινή σεζόν θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από την περσινή και όλες οι ομάδες του ομίλου θα είναι πολύ ενισχυμένες».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog