Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δείτε φωτογραφίες και video από το 34ο Rally Sprint Κορίνθου

- Advertisement -

Με το 34ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου που διεξήχθη το διήμερο 20-21 Ιουνίου ολοκληρώθηκε και ο τέταρτος γύρος για το θεσμό του Ασφάλτινου Κυπέλλου Ράλλυ. Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας κατάφερε να συγκεντρώσει 50 συμμετοχές από τις οποίες ξεκίνησαν οι 48, τον Αγώνα την Κυριακή το πρωί…

Το πεδίο της αγωνιστικής αντιπαράθεσης αποτέλεσε η «ακροπολική» Ειδική Διαδρομή «Άγιος Ιωάννης» που έχει μήκος 16,48 χιλιόμετρα. Μετά από δύο περάσματα της ειδικής νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν οι Αθανάσουλας Λάμπρος με το συνοδηγό του Σούκουλη Κωνσταντίνο και MITSUBISHI EVO ΙX, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την άτυχη στιγμή των Αναπολιωτάκη – Χαλκιαδάκη και πέρασαν μπροστά αφού στο πρώτο πέρασμα ήταν δεύτεροι. 
Στην δεύτερη θέση της γενικής βρίσκουμε τους πρωτοπόρους του θεσμού Νίκο και Δημήτρη Καρπάνο με MITSUBISHI EVO X, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν το ρυθμό του Αθανάσουλα. Ακολούθησαν τρίτοι οι Αλυγιζάκης Λευτέρης και Τσαουσόγλου Μάριος με MITSUBISHI EVO ΙX και 15.61 δευτ. πίσω από τον Καρπάνο. Η κατάταξη της Γενικής αποτελεί και την κατάταξη της κλάσης Ν4 αφού και τα τρία γρηγορότερα Mitsubishi EVO ανήκουν στην κλάση αυτή.

Η ανταγωνιστική F2000 είχε μάχες σώμα με σώμα. Τα αυτοκίνητα της κλάσης Α6 ήταν αυτά που κατέλαβαν και τις τρεις θέσεις του βάθρου.  Πρώτοι στην κατηγορία οι επιθετικοί Δημητρίου Μάνος με συνοδηγό την Μαλακτάρη Ελένη (CITROEN SAXO VTS) οι οποίοι κατάφεραν στο δεύτερο πέρασμα να κάνουν ένα καταπληκτικό χρόνο και να πάρουν την νίκη από τους σταθερούς Χρίστο και Δημοσθένη Παραβάντη με το με PEUGEOT 106 S16 που προηγούνταν στο πρώτο τμήμα του αγώνα. Τρίτοι της F2 τερμάτισαν οι Χαλδαίος Στέλιος με τον Σαμαρά Κων/νο στο αριστερό bucket και το λευκό Citroen C2 R2.

Στην κλάση της Ν2/ΕΝ2 έχουμε απόλυτους νικητές το πλήρωμα των Σύλλα Γεώργιο και Αναστασοπούλου Πηνελόπη με PEUGEOT  106 S16, κρατώντας απόσταση ασφαλείας από τους δεύτερους Μπίστα Γιάννη και Βεργοζήση Αποστόλη με CITROEN SAXO VTS. Οι Μαυρομάτης Μαρίνος και Νικολόπουλος Δημήτρης με PEUGEOT  106 S16 ενώ τα πήγαν καλά στο δεύτερο πέρασμα δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους πρωτοπόρους.

Στην κλάση της Α7/ΕΑ7 οι Ανδρέας Περάκης- Κώστας Γκουρουγκιαούρης με PEUGEOT 206 KIT CAR έκοψαν πρώτοι το νήμα για την κλάση, αφήνοντας δεύτερους τους Καραθανάση Αθανάσιο και Βασίλη που με το Opel Astra F είχαν την κόντρα τους με τους Χατζηκωνσταντίνου Χρήστο και Ματαλιωτάκη Αλέξανδρο με Renault Clio με διαφορά 5.68 δευτ.

Οι άτυχοι Αναπολιωτάκης Γεώργιος και Χαλκιαδάκης Αλέξανδρος με το Seat Ibiza KitCar ήταν οι νικητές για την κλάση της Α8/ΕΑ8, οι οποίοι έχοντας κάνει 30 δευτ. διαφορά στο πρώτο τμήμα του αγώνα από τον  Τζαμπάζη κατάφεραν και κρατήθηκαν μπροστά. Οπότε δεύτερο στην κλάση το EVO VIII των Τζαμπάζη Διαμαντή και Πολυζώη Γιώργου. Τρίτοι τερμάτισαν οι Ξενοφών Νικολόπουλος- Αλέξανδρος Τσιάπας με ένα MITSUBISHI EVO VI.

Η κλάση της Ε/Ε9 και Ε/Ε10 είχε νικητές τους Κώστα και Γιώργο Πολυχρονόπουλο με ένα CITROEN AX, αφήνοντας αρκετά πίσω τους Τουσούλη Κων/νο και Μούκα Ευάγγελο  με το Toyota Starlet που ήταν δεύτεροι. Ακολούθησαν τρίτοι οι Χωριανόπουλος Ιωάννης και Μοίρας Χρήστος με Autobianchi Abarth 112.

Τέλος στην κλάση Ε/Ε11 ταχύτεροι ήταν με διαφορά 1:27δευτ. οι Μποζιονέλος Ιωάννης και Παναρίτης Ευάγγελος με το πισωκίνητο Ford Escort MK2 αφήνοντας πίσω τους Κεφαλά Παναγιώτη και Μαρίνο Μιχαήλ και τρίτους τους Θεοδωρακάκη Χρήστο και Φαρμάκη Χρήστο και τα δύο πληρώματα με VW Golf.

Πέμπτο και τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού για το θεσμό του Κυπέλου Ασφάλτινων Ράλλυ θα είναι σε τρεις εβδομάδες από τώρα 11 & 12 Ιουλίου 2015 στο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης, με διοργανώτρια την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ιωαννίνων, γνωστή ως ΕΛΕΤΑ.

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ – ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ
ΚΑΡΠΑΝΟΣ Ν.- ΚΑΡΜΑΝΟΣ Δ.
ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ-ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ
ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣ Χ.-ΠΑΡΑΒΆΝΤΗΣ Δ.
ΧΑΛΔΑΙΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ

Δείτε video

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog