Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ένα τεράστιο πρόβλημα ζητάει λύση ΑΜΕΣΑ

- Advertisement -
Έχουμε ήδη μπει (θεωρητικά) στην τουριστική περίοδο. Εικόνες όμως, όπως αυτές που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, δεν παραπέμπουν σε τουριστική πόλη…

Το πρόβλημα των σκουπιδιών, είναι αρκετά μεγάλο τόσο στην πόλη του Λουτρακίου όσο και σε άλλες πόλεις του δήμου. Η δημοτική αρχή, βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση φόρμουλας για την έγκριση της πρόσληψης προσωπικού και το ελάχιστο υπάρχον προσωπικό, καταβάλει (είναι η αλήθεια) φιλότιμες προσπάθειες, ωστόσο το πρόβλημα, μέρα με την ημέρα γιγαντώνεται.

Και μπορεί ο κεντρικός δρόμος (Ελευθερίου Βενιζέλου) να είναι όπως… πρέπει να είναι, ωστόσο καθημερινά, στο loutrakiblog, δεχόμαστε καταιγισμό σχολίων για περιοχές που έχουν “πνιγεί” στα σκουπίδια.

Στις παρακάτω εικόνες, που είναι από το Γερμανικό δρόμο, θα δείτε ένα μόνο μέρος του προβλήματος. Ελάχιστοι κάδοι (μετρήσαμε 4 σημεία που είναι τοποθετημένοι οι κάδοι σε απόσταση 4 χιλιομέτρων), σκουπίδια στο δρόμο, σκουπίδια γύρω από τους κάδους… Και βεβαίως, το πρόβλημα μπορεί να ξεκινάει από τους απαίδευτους πολίτες που επιμένουν να ξεφορτώνονται τα σκουπίδια τους παρότι οι κάδοι είναι γεμάτοι ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η δημοτική αρχή, έχει την ευθύνη της. Και καλό θα ήταν, ο κύριος Πέρρας και όσοι ασχολούνται με την καθαριότητα του δήμου, την επόμενη φορά που θα ζητήσουν προσωπικό, να δείξουν και αυτές τις φωτογραφίες.

*alex

- Advertisement -

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΩΛΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ? ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

  2. εεε βεβαια για φεστιβαλ 60.000 ευρω εχουν να δωσουν,,.για το δημο που ειναι ενας απεραντος σκουπιδοτοπος, δεν τους καιγεται καρφι.παρολα αυτα ο δημοτης πληρωνει δημ. τελη.αν δεν μπορεις κ. περρα παραιτησου,μπας και δουμε λιγο καθαριοτητα ειδικα εδω στους αγιους.

  3. TA STENA STO KALAMAKI BRWMANE KAI GYRW APO TOYS KADOYS EXEI SKOYPIDIA,KANTE KATI NA MAZEYTOYN KYRIOI THW DHM. ARXHW.SAS CHFISAME GIA KALYTERA,ALLA EISTE XEIROTEROI APO TOYS PRWHGOYMENOYS.TOYLAXISTON AYTOYS TOYS VLEPAME STO DROMO KAPOY KAPOY.O K. DHMOY KANEI KATI GIA THN VRWMIA POY YPARXEI H THELEI APLA TON TITLO TOY PROEDROY???

  4. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 8.50 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,,,ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑΜΟΥ<>>ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!!!

  5. Δυστυχώς αυτήν την κατάσταση και αυτήν την ανίκανη δημοτική αρχή θα πρέπει να υποστούμε για πάνω από 4 χρόνια ακόμη.
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας γιατί όλους αυτούς τους άσχετους εμείς τους εκλέγουμε. Υπομονή λοιπόν.

  6. Λαϊκή απαίτηση να παραιτηθεί η ανίκανη Δημοτική Αρχή και να αναλάβουν ΑΜΕΣΑ νέοι, ικανοί και τεχνοκράτες να σωθεί ο Δήμος.

    Δευκαλίων

  7. Οι άνθρωποι διεκδικούν την δημαρχεία με πάθος.. κ.α
    Ευρίσκονται στην δημοτικοί αρχή για να κάνουν μια συντήρηση, και αυτήν δεν την κάνουν επαρκώς…
    Με δυο λόγια αυτοί οι κύριοι δεν είχαν –έχουν όραμα για την πόλη, πως θα ήθελαν να είναι σε πέντε –δέκα χρόνια,
    να βάλουν της δικές τους πινελιές ..
    Το είδατε αυτό τα τελευταία τουλάχιστον
    5-6 χρόνια, και πάμε στα δέκα τώρα, και έτσι θα είμαστε δυστυχώς…
    Είδατε κάτι εκτός από το Spa όπου μας έβαλαν βαθιά μέσα….
    Και ένα λιμανάκι φουλ από τσιμέντο…!!
    Είδατε εσείς πράσινο –δένδρα-δενδράκια-λουλούδια-χρώματα-καθαριότητα…??
    Απλά πράγματα, δεν τα είδατε….!!
    Διότι ειναι απλό κύριοι σχολιαστές δεν έχουν
    όραμα-φαντασία οι άνθρωποι….
    Το μόνο όπου έχουν είναι η περίσσεια αλαζονεία…
    Παύλος Αρχόντης
    ΥΓ Και μην μου πει κάποιος δεν υπάρχουν χρήματα….
    Κέφι και όρεξη δεν υπάρχει…

  8. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΤΡΙΓΥΡΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΡΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΤΕ.ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

  9. @Ανώνυμος

    Miss κοντολίζα, γιατί γράφεις με λατινικά βρε συ; Για να κρυφτείς;
    Τραβάς μεγάλο ζόρι με τον πρόεδρο και τον πέρρα, αλλά μην ανησυχείς…. ο χρόνος γιατρεύει!

  10. με τι προσωπικο να προλαβουν να μαζεωουν το σκουπιδαριο?
    διπλασιο κοσμο εχει ολος ο δημος το καλοκαιρι, κι ο καθενας παραταει οπου βρει τα σκουπιδια του.
    σημασια δε δινουν οι περισσοτεροι παραθεριστες.

  11. Ήθελα να ξερα, η αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν μπορεί να βγάλει ένα κονδύλι για να κινηθούν τα αυτοκίνητα του Δήμου και να καθαρίσουν;;;;

    Άντε παραιτηθείτε όλοι σας ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΓΙΑ ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ….. ΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΑΙΚ…….

  13. ΕΣΕΙΣ ΔΙΧΝΕΤΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!!! ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΔΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΟΧΗ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΛΟΝΟΣΙΑΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΓΙΑ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥΣ!

  14. Αχ. Έλληνα… Βλέπω πολλούς ότι έχουν γνώσεις για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και όρεξη να βοηθήσουν. Τους καλώ καταρχήν αύριο πρωι – πρωι να παρουσιαστούν εθελοντικά στο Δημαρχείο για να βοηθήσουν στο μάζεμά των σκουπιδιών. Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι αρκετοί έχετε διαθεσή να βοηθήσετε (έτσι κ. Αρχόντη??). Άντε ρε να σας δω!!!! Α¨¨ και κάτι άλλο μην μας ζαλίζεται τα ουμ…..λα κάντε καμιά δουλειά ……..

  15. Να πάρετε τα μοντέλα που έχετε στο Δημαρχείο,
    και στις υπηρεσίες σας, να μαζέψουν τα σκουπίδια
    αφού δουλειά δεν αποδίδουν στα γραφεία, ας κάνουν
    κάτι ανταποδοτικό

  16. Αφού η δημοτική αρχή είναι ανίκανη, ας κάνουμε
    εμείς το σωστό, να δημοσιεύσουμε στα κανάλια
    την κατάσταση αυτή της δημοτικής αρχής, ώστε
    να φύγουν όσο το δυνατόν γίνεται

  17. Ston 6:17 μ.μ
    Στον αχ.. Έλληνα…
    Όταν λες το όνομα κάποιου θα πρέπει και εσύ να λες το ονομά σου… Εκτός αν είσαι καραγκιόζης…??
    Γράψε το ονομά σου, και εγώ θα έλθω να σε βρω να πάμε να βοηθήσουμε…
    Αλλιώς άσε αυτά τα μασκαραλίκια… π.α
    ΥΓ Στα λαμόγια –παπαγαλάκια αυτά… όχι σε μένα..

  18. ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ .ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ Α……ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ

  19. Στον 10:58 μ.μ
    Όπα πετάχτηκε ένα παπαγαλάκι του Λογοθέτη….
    Τώρα σε λίγο θα πεταχτή ενα άλλο παπαγαλάκι του Γκιώνη…!!
    Έτσι θα πάμε μπροστά….??? π.α

  20. ΡΕ ,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?Η" ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ,ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ,ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ,ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ,ΠΩΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ .ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΑΛΑΛΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ? ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΔΩΣ!!!!!

  21. 11:56 μ.μ Τυχαίνει να μένω στον Γερμανικό δρόμο και το πρόβλημα ολοένα και χειοτερεύει.Οι κάδοι είναι ελαχιστοι ως μηδαμινοί για τους κατοικους της συγκεκριμένης περιοχής.και είναι ψέμματα οτι περνάν αποριματοφόρα κάθε μερα.Αυτό το χάλι στις φωτογραφίες είναι τουλάχιστον 3ημερών και μόνιμα αυτο γίνεται.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ!!!

  22. Στον 11:56 μ.μ
    Σίγουρα εσύ θα πρέπει να έχεις κάποια θέση στην δημαρχεία…!!
    Ή θα περιμένεις κάποια….??
    Σε πείραξε η ορθογραφία….
    Βάλε το όνομα σου ρε μεγάλε, να δούμε πόσο μεγάλα γράμματα κάνεις….?? Π.Α

  23. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΘΑΊΡΕΤΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ …………..

  24. γκουχ γκουχ.αυτός που γράφει για αυθαιρετα να σιγουρευτεί πρώτα για αυτά που λέει γιατι αυθαιρετούχοι δεν είναι μόνο οι 'ξένοι' αλλα και ντόπιοι.σαν την παροιμια ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.Ας μην ανοιξουμε το στόμα μας για το τι γίνεται γενικά.θα βγουν πολλά στη φόρα.

  25. ΒΡΩΜΑ,ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!

  26. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ 1.56.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 280 Τ.Μ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΤΗΜΑ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΙΝ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΕΙΞΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΗΓΜΕΝΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog