Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου

- Advertisement -

Ψηφίστηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου…

Η νέα διοίκηση, θα απαρτίζεται από τους:

Μαντάς Βασίλης
Στυλιανίδης Παναγιώτης
Μητρογιάννης Βαγγέλης
Φιλιάνδρας Μιχάλης
Μπεκιάρης Περικλής
Αγκιστριώτης Ζάχος
Μίχα Μαρία
Θυμής Κοσμάς
Πέτρου Γιώργος
Δαρκαδάκης Παρασκευάς
Βετούλης Θοδωρής
Κανδρής Αλέξανδρος
Κωστέας Ευάγγελος
Μουζάκης Σωτήρης

Σχόλιο Loutrakiblog.gr: Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ιστορικής ομάδας του Λουτρακίου. Αναμφισβήτητα, το γεγονός ότι ανάμεσα στα άτομα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. είναι και νέα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας. Οι εμπειρίες  των παλιών μελών σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα των ιδεών και την ορμή των καινούριων, δημιουργούν τα εχέγγυα για κάτι καλό.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση και να ξαναβρεί η ομάδα μας την θέση της με βάση την ιστορία της και την δυναμική της.

  2. καλα τα ευχολογια,αλλα η ομαδα χρειαζεται λεφτα για μεταγραφες και οργανωση.δυστυχως αν και αυτη η ομαδα επαιρνε το μεγαλυτερο μεριδιο απο το δημο και το καζινο επι παντοκρατοριας του αναξιοι ανθρωποι και διοικησεις την καταντησαν τελεταια ομαδα του δημου.αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως.ευτυχως που βλεπω και νεαρα παιδια στη διοικηση και πιστευω οτι μονο να προσφερουν εχουν και οχι να καρπωθουν απο την ομαδα/καλη επιτυχια

  3. Εγώ πάλι κύριοι πιστεύω ότι το γήπεδο επειδή είναι ένα οικόπεδο 11στρεμματων εντός σχεδίου μπορεί να αξιοποιηθεί εμπορικά και να φέρνει μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης ένα πολύ σοβαρό ποσό κάθε χρόνο.Πάνω από 100,000 ευρώ μπορεί να παίρνει η ομάδα ντάγκα-ντούγκα.Δεν ξέρω ειναι στις σκέψεις σας ή έχετε φορτώσει το γαιδούρι για γήπεδο και μόνο.

    Φιλικά Κ.Ζ.

  4. οταν σ αυτην την ομαδα αναλαβουν ανθρωποι που θα θελουν να δωσουν και οχι να παρουν τοτε θα υπαρξει αποτελεσμα..γιατι μεχρι σημερα………..???

  5. ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΠΑΛΙ ΒΓΑΛΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΩΝΤΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Γ,,,,,,ΝΗ Η ΦΑΝΕΛΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  6. 2:12 είδα και όταν μόνο έπαιρναν-εποχή χρηματοδότησης από ΚΑΖΙΝΟ και 'οταν έδινε ο τ. πρόεδρος ΒΙΛΑΩΡΗΣ τι έγινε με την ομάδα και την μεγάλη προκοπή που είχε από τους διοικούντες………………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog