Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα παιδάκια δεν λιποθυμάνε πια.Toυ Μπετόβλακα

- Advertisement -

Αναπολώ τις στιγμές που οι μοιρολογίστρες του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με αυτές των απανταχού ψεκασμένων, μετρούσαν τους νεκρούς του μνημονίου καθώς και τα παιδάκια που λιποθυμούσαν από την πείνα στα σχολεία. Οι καταραμένοι μνημονιακοί γερμανοτσολιάδες, έπιναν με το μπουρί της σόμπας, το αίμα των σκληρά εργαζόμενων δημοσίων υπαλλήλων μας ,των καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών και των κηπουρών της ΕΡΤ….

Ευτυχώς όμως, ο «σοφός» Ελληνικός λαός ψήφισε, και ήρθε η ελπίδα. Ο Αλέξης έγινε πρωθυπουργός, ο Γιάννης με ένα νι, υπουργός οικονομικών και η Ζωίτσα πρόεδρος της Βουλής. Από κοντά τους ο εξοχότατος Πάνος Καμμένος, ο αγωνιστής Λαφαζάνης και ο άρχοντας Στρατούλης. Ο θίασος περιλαμβάνει και άλλα νούμερα, όπως κλόουν αρλεκίνους, Ζορρό και καουμπόηδες.

Η πρώτη φορά φασιστερή κυβέρνηση, αύξησε  τον ΦΠΑ στα τρόφιμα. Τα παιδάκια όμως δεν θα λιποθυμάνε από την πείνα, αφού θα χορτάσουν ελπίδα. Οι άρρωστοι δεν θα χρειάζονται φάρμακα, αφού θα γίνονται λιτανείες και περιφορά των λειψάνων των Αγίων για να γιατρευτούν. Τον χειμώνα δεν θα κρυώνει κανείς πια, αφού ο σύντροφος Μαδούρο, υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με τον ξάδελφο του Τσίπρα.

Το ακτινοδιαγνωστικό για τα παιδάκια με καρκίνο έκλεισε, αλλά δόξα τον Αλλάχ και τον Στάλιν, άνοιξε η ΕΡΤ. Άλλωστε τι να τα κάνεις τα νοσοκομεία, όταν έχεις την Ξουλίδου που βλέπει οράματα. Και αφού μιλήσαμε για οράματα δεν μπορώ να μην σχολιάσω την μανούλα και το υπόλοιπο σόι της πρώην υφυπουργού οικονομικών , της συντρόφισσας Νάντιας Βαλαβάνη, που είδαν οικογενειακό όραμα, και τράβηξαν τα λεφτουδάκια τους, λίγες μέρες πριν κλείσουν οι τράπεζες.

Λέγοντας ικανότητες, μου ήρθε στο μυαλό ο Κορωνάκης. Αυτός έχει την μαγική ικανότητα να εξαφανίζεται από τις στρατολογικές του υποχρεώσεις. Αυτό το παιδί πραγματικά το θαυμάζω. Έχει μαζέψει επάνω του όλα τα χαρακτηριστικά του γνήσιου Συριζαίου.  Εργατικότητα, εξυπνάδα, πατριωτισμό, καθαριότητα και κοτσίδα. Η σχέση του με την γυναίκα του Τσίπρα, είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την εξέλιξη του στην ηγεσία του κόμματος.

Το παιδοβούβαλο που του αρέσει να ντύνεται στρατιώτης και να κάνει βόλτες με τα ελικόπτερα, είναι από μόνο του μια ειδική περίπτωση.  Φώναζε στους γερμανοτσολιάδες «στα τέσσερα» και βρέθηκε ο ίδιος  με την πατερίτσα του Σόιμπλε στον τροφαντό πισινούλη του, σαν οδοντογλυφίδα σε μεζέ. Τελικά το να ψηφίζεις τα μνημόνια δεν είναι προδοσία αλλά πατριωτικό καθήκον, αρκεί να σε κάνουν υπουργό. Ελπίζω μόνο, στον επόμενο ανασχηματισμό να μην το κάνουν υπουργό πολιτισμού και βγάλει τα στρατιωτικά και αρχίσει να ντύνεται μπαλαρίνα.

Τελικά ρε σύντροφοι, μπορεί να μην είδατε χαρά στην τσέπη σας, αλλά τουλάχιστον θα σας μείνει η χαρά της υποχρεωτικής κολονοσκόπησης. Όσο για τα παιδάκια που δεν θα λιποθυμάνε από την πείνα πια, μην δίνετε σημασία. Θα δώσει μια τρίωρη συνέντευξη τύπου η Ζωίτσα που μέχρι και αυτοί που αυτοκτονούν θα αναστηθούν.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και οι αυτοκτονίες σταμάτησαν……..
    Τώρα αν πηδάνε από τον Ισθμό νέοι άνθρωποι ….. ουδέν σχόλιο. Τυχαία γίνονται επί …… Τσίπρα.

  2. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΩΡΑΙΟΣ,ΓΛΑΦΥΡΟΣ,ΕΥΣΤΟΧΟΣ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ,ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΞΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΕΠΤΑ.ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

  3. Όπως πάντα καυστικός, εύστοχος και απολαυστικός.
    Να είσαι καλά που με κάνεις και γελαω.
    Β.Γ

    Υ.Γ
    Στις υποχρεωτικές εξετάσεις κολονοσκόπησης κ.α. θα δώσει πρώτη το παράδειγμα η πρώτη φορά αριστερά και η κυβέρνηση των συριζοκαμμενων???

  4. ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ (Η ΠΕΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ). ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΘΗΔΕΝΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Π@Π@ΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗ ΠΕΦΤΑΝΕ ΑΓΡΙΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ?? ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΕΠΙΤΑΛΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΖΟΥΝ ΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ

  5. Το χιούμορ στην Ελλάδα είναι πηγή ζωής. Οι Συριζαίοι πλέον το έχουν ρίξει στο Facebook με τους κολληοτύς του και κάνουν μονολόγους αλλά με στόχο την αριστερή πλατφόρμα.
    Πλέον τα παιδιά δεν είναι επιχείρημα, πλέον ο πόνος δεν είναι αίσθηση, η απουσία δεν είναι έλλειψη.
    Και ο μοναδικός λόγος είναι για πρώτη φορά αριστερά.
    Εκεί είναι το όριο και όποιος το υπερβεί θα πάει στην Σιβηρία.
    Και η σιωπή έχει την αξία της.
    Ποιό θα είναι το μέλλον μας με την πρώτη ή την δεύτερη αριστερά;
    Θα μπορέσει κάποιος να μου απαντήσει;
    Τώρα πια, πάνε τα μνημόνια, πάνε οι ιαχές ανεξάρτητων και απελευθερωμένων πατριωτών, πάνε οι υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών στα 700€, πάνε οι υποσχέσεις για την 13η σύνταξη, πάνε οι υποσχεσιολογίες, πάνε οι αυξήσεις στι μειώσεις, πάνε οι αυξήσεις του κατώτατου μισθού, πάνε οι κολλητοί εξ ανατολών που θα μας έδιναν δωρεάν πετρέλαιο, πάνε οι λύσεις τύπου BRICS για ρευστότητα, πάνε οι ισχυρές συμμαχίες με την Ανατολή, πάνε οι λύσεις για αγορές εξ ανατολής μέσω αγωγών μεταφοράς αερίου, πάνε οι προκαταβολές και γενικώς πάνε οι κρατικοποιήσεις του πλούτου και των τραπεζών.
    Αντίθετα είδαμε πως αντέδρασαν στην γυναίκα του Βαρουφάκη με το μη δηλωθέν ενοικιαζόμενο σπίτι τους στην Αίγινα, τις αστειότητες του Βαρουφάκη και τις θεωρίες του, είδαμε το πραγματικό πρόσωπο των αριστερών πρωτοκλασάτων στελεχών για την δραχμή, τις δημοκρατικές ιδέες για εισβολή στο Νομισματοκοπείο, να και τα γουναράδικα, είδαμε πως αντέδρασαν στην Βαλαβάνη που η κακομοίρα δεν μιλάει με την οικογένεια της, βουβός πόνος, μα ήταν οικονομίες μια ζωής, λές και οι υπόλοιποι έχουν στην τράπεζα τις οικονομίες 5 ζωών, να και ο Κορωνάκης με τα αριστερ-υστερικά του ιδεοπολιτικά στίγματα που θεωρεί ότι πρέπει η στρατολογία να γνωρίζει ότι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να ξέρει που βρισκόταν…τι νομίζει ότι η Στρατολογία λειτουργεί όπως η Κουμουνδούρου;δεν νομίζω, να και ο Κατρούγκαλος με τις μίζες του με τις επαναδιορισμούς των πελατών του, να και ο Κουρουπλής που τον κακομοίρη, του είπαν ότι δεν είναι μόνος του στο δωμάτιο αλλά με όλα τα κανάλια μπροστά του, ούτε την στοιχειώδη ευθιξία δεν διατήρησαν στο πρόβλημα του, να και ο χαιρετισμός του Φιντέλ Κάστρο, που πλέον κυματίζει στην Κούβα η Αμερικάνικη σημαία και εμείς την καίμε με υπερηφάνεια, πάνε και τα έσοδα απο τα κανάλια, πάνε και η δέσμευση των κεφαλαίων των προυχόντων.
    Πόσα να αντιληφθώ μέσα σε ένα εξάμηνο.
    Και να έχεις και τους ξένους να σε πιέζουν να αποδεχτείς κάτι που δεν είσαι σύμφωνος αλλά την καρέκλα να μη την αφήνεις.
    Να δω ρε πατριώτες και πατριώτισσες με τις εκλογές τι κυβέρνηση θα σχηματίσετε και πως θα μπορέσετε να εκπληρώσετε, όλα όσα ψηφίσετε, σε λίγες ημέρες.
    Πρώτη φορά αριστερά με το ψέμα και την εξαπάτηση εκ δεξιών και αριστερών και μπρός και πίσω και πάνω και κάτω.
    Εις υγείαν κουμούνια. Αριστεροί του μπίθα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog