Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Mπετόβλακας:Στα τέσσερα και μούγκα!

- Advertisement -

Στα τέσσερα, φώναζε πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Στα τέσσερα ούρλιαζε, απευθυνόμενος στους βουλευτές των άλλων κομμάτων….

Δεν πέρασε αρκετός καιρός, και αυτός, ο τουλάχιστον εμετικός πολιτικός, βρέθηκε ο ίδιος στα τέσσερα.  Μαζί του και όλη αυτή η πολιτική πλέμπα που τον ακολουθεί. Άνθρωποι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρεκλίτσα.  Για όσο καιρό παραμένει υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Καμμένος, θα ψηφίζει τα πάντα. Ακόμα και ότι η Γη είναι τετράγωνη να του ζητήσει ο Τσίπρας, αυτό το πολιτικό σκουπίδι, ΝΑΙ θα ψηφίσει.

Το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να μπορεί να πετάει με τα ελικόπτερα του Στρατού, να περνάνε μπροστά του παρελάσεις και να φοράει στρατιωτικά τζάκετ, που επάνω τους έχει ράψει πουλάδες πιλότου. Τα κόμπλεξ και τα παιδικά τραύματα σε όλο τους  το μεγαλείο.

Μαζί του και όλο το σκυλολόι που μέχρι εχθές χαρακτήριζε τους μνημονιακούς πολίτες δωσίλογους, προδότες και προσκυνημένους. Σήμερα όμως αυτά τα αμόρφωτα πολιτικά αποβράσματα, ψήφισαν ΝΑΙ. ΝΑΙ σε όλα. ΝΑΙ στα πάντα. ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, στα πάντα όλα βρε πολιτικά σούργελα.

Είχε μάλιστα το θράσος ο μπουχέσας, να πει από το βήμα της βουλής την ώρα που ψήφισε ΝΑΙ σε όλα, ότι «συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων».  Η γελοιότητα δεν έχει τέλος. Ταΐζει με σανό τα στελέχη και ψηφοφόρους του.

Στα τέσσερα λοιπόν Πανούλη  και μούγκα! Άχνα μην βγάζεις. Στα τέσσερα και καλή σου απόλαυση. Απόλαυσε τα ελικόπτερα και μόλις σφίξουν τα πράγματα, βουρ για πολιτικό άσυλο. Να δω που θα πάς όμως. Ακόμα και τα πεζοδρόμια της Μόσχας γελάνε μαζί σου. Κι αν πιστεύεις ότι  πραγματικά θα την γλυτώσεις μπαίνοντας στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, είσαι γελασμένος. Ο μικρός Αλέξης έχει  συνήθεια, να τάζει τα πάντα στους πάντες και μετά να τους πουλάει. Ρώτα τον Κουβέλη, τον Λαφαζάνη, τον βαρουφάκη και τόσους άλλους.

Υ.Γ. Αφιερωμένο σε όλους τους εκλεκτούς σχολιαστές που μου έγραφαν σχόλια του τύπου : ξέρουμε που μένεις μπετόΒΛΑΚΑ, ψώφος, καλοβολεμένο κομματόσκυλο και τόσα άλλα. Σήμερα βρε πανέξυπνα ανθρωπάκια, θα λιντσάρετε ( πολιτικά πάντα) τα σούργελα που ψηφίσατε ή θα λουστείτε αυτά που λέγατε. Φοράτε παντελόνια, ώστε να βγείτε και να ζητήσετε συγνώμη από τους ανθρώπους που βρίζατε, ή μπερδέψατε τις φουστανέλες με τα μίνι φορεματάκια;

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΥΙΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΝΘΠΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ

  2. Συριζαιοι παπατζηδες…
    Σιγα μην ζητησουν συγνωμη!!
    Αριστερη πλατφορμα και κουραφεξαλα.
    Στα 4 και ανασκελα προδοτες.
    Α!!!! Και μην ξεχασετε να βαλετε και τα κεικλειδωματα στην βουλη, θα τα χρειαστειτε…

  3. ψηφιστε σαμαρα να τρωμε ληγμενα ….. η παγκοσμιοποιηση φταιει και οχι ο συριζα και καμενος 666 ερχεται και σεις μιλατε για καμενο και τσιπρα ειστε πολυ πισω αντε γεια!!!!!!!!

  4. Που ειναι ο Μαρίνης να βγάλει ανακοίνωση κατα του Μπετό. Μήπως έχει πάει για μπάνια στην Μύκονο ή έχει πάει να λύσει τα προβλήματα της Διώρυγας?

  5. Αγαπητέ μπετό

    Πολύ σκληρή η κριτική σου αλλά σωστή…. πάρα πολύ σωστή
    Άλλωστε πάντα αυτά που έγραφες ήταν σωστά και αιτιολογημένα
    Μόνο που κάποιοι δεν ήθελαν να το καταλάβουν
    Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί που αντί να γράφουν τις δίκες τους απόψεις, της σκεψεις τους για να στηρίξουν της επιλογές τους μόνο εβριζαν???
    Που είναι κάποιοι που σε αποκαλούσαν βλάξ???
    Μήπως σε αυτούς χρειάζεται κολονοσκόπηση???
    Β.Γ

  6. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ !!!

  7. Τάχεις μπερδεμένα. Δεν εξαπάτησαν εσένα αλλά εγιναν γερμανοτσόλια σαν εσένα. Προς τι το μίσος για τους συντρόφους σου? Απλά εξήγησε τους τι θα πει στα τέσσερα καθότι παλαιός μνημονιακός.

  8. Εσύ κε Β.Γ κολαούζο του βλάξ είσαι…???
    Και που ήσουν εσύ και ο Βλάξ από το 2004-2010…???
    Κάτι τέτοιοι σαν εσένα και τον βλάξ με αυτά όπου ψήφιζαν έριξαν τον κόσμο στην αγκαλιά αυτόν όπου κατηγορείτε σήμερα….
    Για αυτό λίγο σκασμό εσύ και ο βλάξ…!! π.α

  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ¨"ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ'?
    ΤΩΡΑ?

  10. Πόσο Μπετοβλάκας παραμένει ο τραπεζίτης; Το τραγικότερο όλων είναι ότι χαίρεται για τη κατάντια της χώρας και για το ζόφο των πολιτών, επειδή δήθεν δικαιώθηκε. Η ανείπωτη βλακεία και η εγωπάθεια στο έπακρο. Επειδή η κυβέρνηση δεν δικαίωσε τις ελπίδες κάποιων και έκανε ακριβώς τα ίδια τα οποία σήμερα κατηγορεί ο Μπετοβλάκας (τα οποία όμως έως εχθές προασπιζόταν και υποστήριζε ως καλύτερη επιλογή), αρθογραφεί καυχόμενος. Είσαι για λύπηση.

    Γ. Μπάκος

  11. Γ.Μπακο, ειναι γεγονός ότι ο Μπετό δικαιώθηκε αλλα εσύ εξακολουθείς να το αποκαλείς βλάκα . Αν ο μπετό που έλεγε την αλήθεια και τελικά δικαιώθηκε, όλοι αυτοί που το κατέκριναν πόσες φορές ειναι βλάκες? εσύ μάλιστα που το συνεχίζεις ακόμα και σήμερα πως να σε χαρακτηρίσω? έξυπνο?

  12. Τα άκουσες , Τσαούση μου ;
    έχασαν οι άχρηστοι οι αριστεροί
    καιρός για πανηγύρια, καιρός για να πάμε στο σύνταγμα
    να στήσουμε γιορτή.
    Τι να λέει, Τσαούση μου,
    πως με ψέμματα έγιναν αφεντικά
    οι άλλοι πως έβγαιναν και έταζαν
    τα ξεχνάμε όλα αυτά;
    Ποτέ δεν τους πίστεψα , Τσαούση μου
    αλλά όχι και να χαρώ
    που υπέγραψαν μνημόνιο
    και μάλιστα πολύ σκληρό.
    Γηπεδικό μου φαίνεται όλο αυτό,
    έχασε ο αντίπαλος σε ευρωπαικό ματσάκι
    κραδαίνοντας σημαίες και κοροιδεύοντας
    στήνουμε παρτάκι.
    Μα να βλέπω ρε Τσαούση μου,
    ο Μειμαράκης να χασκογελά και να το απολαμβάνει;
    η Φώφη η Γεννηματά; όλοι μαζί να χαίρονται
    για τον Έλληνα που χάνει;
    Δυστυχώς, Τσαούση μου αυτό το θέατρο σκιών
    εμείς το επιλέξαμε και έχουμε ότι μας αξίζει,
    σε πολιτικό αδιέξοδο φτάσαμε
    και το μέλλον με φοβίζει.
    Όσο για τον 'χοντρό' , Τσαούση μου
    22 χρόνια, συνεχόμενα, μπαίνει στην Βουλή
    για να κοιταχτούμε καλύτερα,
    αυτός μούγκα; ή εμείς είμαστε χρόνια τώρα μουγκοί;

    ΤΣΑΟΥΣΗΣ

  13. Προς 11.37
    Δεν ξέρω πως θα χαρακτηρίσεις τον κο Μπάκο, το σίγουρο όμως είναι ότι το σχόλιο του έχει μια μεγάλη αλήθεια. Ο Μπετόβλακας χαριεντίζεται με το πόνο του πολίτη ασχέτως ιδεολογίας. Ηδονίζεται γιατί δεν κατάφεραν κατι οι νεοπασόκοι του Τσίπρα, αλλά συνεχίζει υο χαβά του παρά την καταστροφή και το επικειμενο ξεπούλημα των τελευταίων περιουσιακών στοιχείων της χώρας. Ο τύπος είναι χειρότερος και από τον Άδωνη. Είναι Μπουμπουκοβλάκας και όχι Μπετοβλακας

    Τάκης Καραίσκος

  14. Δικαιώθηκε σε τι ρε οπαδέ ενός βλάκα; Οπαδόβλακα; Δεν καταλαβαίνεις ότι όχι μόνο δεν δικαιώθηκε, αλλά δια της βλακώδους προσπάθειας του να επαληθευτεί ο τραπεζίτης, επαληθεύει την μνημονιακή του βλακεία, αφού όπως ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ, έτσι και ο Τσίπρας ξεπουλάνε την χώρα παίρνοντας δάνεια για τα δάνεια, υπογράφοντας την εξόντωση των συνταξιούχων και των νέων, χαρίζοντας όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τον ορυκτό πλούτο (αφού ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να καταφέρουν να αποπληρώσουν όντας σε ύφεση και με το 87% του ΑΕΠ να προέρχεται απο εμπόριο και υπηρεσίες των πολυεθνικών); Αυτά υποστήριζε τόσα χρόνια ο τραπεζίτης (αφού τον βολεύει άλλωστε η όλη διαδικασία, δηλαδή τα μισά δάνεια να πηγαίνουν στις τράπεζες, και τα χρέη των τραπεζών στους πολίτες….άντε πρόβατα).
    Μπεεεε ζώα.

    Κ.Μ Ένας Λουτρακιώτης από τη μακρινή Σουηδία

  15. Γεια σου ρε λουτρακιωτη από την Σουηδία. Σου χάλασε τα σχέδια ο Μπετό, να έρχεστε με 10 ευρώ από την Σουηδία και να την βγάζετε βασιλικά δυο μήνες. Άντε να πείτε στους Σουηδούς για αριστερά, να γελάει μαζί σου όλη η Στοκχόλμη.

  16. Έχει ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΡΕ; ΕΡΕ ΓΚΙΩΝΗ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!! ΜΕΓΑΛΕ…
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog