Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προφητικό άρθρο του Μπετόβλακα που αξίζει να ξαναδιαβαστεί..

- Advertisement -

Στις 5 Φεβρουαρίου 2014, ο Μπετόβλακας είχε γράψει το παρακάτω άρθρο και καλό είναι  να ξαναδιαβαστεί λόγω των ιστορικών ημερών που ζούμε.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε για να μας ξαναθυμίσει τα ”προφητικά” του άρθρα, μας τόνισε την έκπληξη του που ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου….
 διαγράφουν φίλους αφειδώς από την λίστα φίλων τους στο facebook ενώ οι προσπάθειες του να βρεθεί και από κοντά, όπως έχει και στο παρελθόν,έχουν πέσει στο κενό!

Έκλεισε το τηλέφωνο του λέγοντας ότι οι τακτικές αυτές δεν θυμίζουν δημοκρατικό φέρεσθε και στέλνει ”πολλά φιλιά” σε σχολιαστές που τον κατέκριναν αδίκως …

Διαβάστε το άρθρο του μπετό παρακάτω και παραθέτουμε και τα σχόλια που είχαν γραφτεί για να δούμε όλοι μαζί αν αυτά που ισχυρίζεται έχουν βάση.

Το παραδέχομαι ότι έκρινα λανθασμένα τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Θεωρούσα ότι είναι ένας οπαδός του Στάλιν με το μυαλό του κολλημένο στο 1917. Αποδεικνύεται όμως ότι ο Παναγής είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στην χώρα, μετά την φίλτατη συντρόφισσα Μαρία Δαμανάκη βεβαίως….


Κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις βγαίνει ο Παναγής, εξαπολύει μία τορπίλη, και το καράβι βουλιάζει. Την μια φορά μιλά περί δραχμής, την άλλη κράζει το κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έχει αναζητήσει στοργή και αγάπη στον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως το αποτέλεσμα είναι πάντα το ναυάγιο.


Έτσι και τώρα ο Παναγής τα έβαλε με τον Βουδούρη. Δεν έχει άδικο σε αυτά που λέει, αφού ο Βουδούρης αλλάζει κόμμα ανά τρίμηνο. Το θέμα όμως είναι ότι αυτά δεν λέγονται όταν θέλεις να κερδίσεις τις εκλογές. Πρέπει να δείξεις ότι είσαι ενωτικός αφού άλλο πράγμα το μαγαζάκι του 4% και άλλο το άλλο το super market του 30%, που λογικό είναι να μην είναι καθαρό ιδεολογικά.


Ο Παναγής μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, πηγαίνει στην οικογένεια του 8.500€ από τον μισθό του βουλευτή. Αντιλαμβάνεται, και εκεί έγκειται η εξυπνάδα του, ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει την χώρα, η κωλοτούμπα είναι δεδομένη. Όλοι οι αντιπολιτευόμενοι σε αυτή την χώρα είναι αντιμνημονιακοί αλλά μόλις αναγκαστούν να κυβερνήσουν, η περίοδος της ακατάσχετης μπουρδολογίας τελειώνει και προσγειώνονται στην πραγματικότητα. Αναφέρω ως παραδείγματα τον Καρατζαφέρη, τον Γιωργάκη, τον Βενιζέλο, τον Φώτη και τον Σαμαρά . Όλοι τους αρχικά υπήρξαν αντιμνημονιακοί, αντισυστημικοί, αντιμερκελικοί και έσκιζαν, καταργούσαν, κουρέλιαζαν, έδιωχναν, αναδιαπραγματεύονταν και γενικά χρησιμοποιήσουνε οποιοδήποτε ρήμα της ελληνικής γλώσσας τους εξυπηρετούσε , ανάλογα με τον βαθμό της ξεφτίλας που θα άντεχαν αργότερα.Στην συνέχεια όμως η πραγματικότητα τους ανάγκαςζε να προσαρμοστούν και στο τέλος ήρθε ή θα έρθει η τιμωρία του πολιτικού αφανισμού….


Ο Παναγής όμως είναι γάτος και δεν πέφτει στην λούμπα. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κυβερνήσει και να χάσει τον μισθό του βουλευτή. Χίλιες φορές στην αντιπολίτευση και κάθε μήνα να πηγαίνει στο σπίτι του τα 8.500€, παρά κυβέρνηση για τρεις μήνες και μετά άνεργος…. Άλλωστε οι πρώην ΠΑΣΟΚοι και νυν ΣΥΡΙΖΑιοι, συγχωρούν τα πάντα εκτός από το να τους ζημιώσεις την τσέπη. Αν το κάνεις αυτό, τότε αγανακτούν, μαζεύονται στο Σύνταγμα, μουντζώνουν, ρίχνουν γιαούρτια και ενίοτε και φάπες. Αυτά τα ξέρει ο Παναγής και ως γάτα, προσέχει για να έχει.  


20 σχόλια :

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

Να αγιάσει το στόμα σου.

Α είπε… Best Blogger Tips

Επανέκαμψε ο μπετόΒΛΑΚΑΣ!
Μπορεί να είναι γάτα ο Παναγής. Εσύ όμως παραμένεις μπετόΒΛΑΚΑΣ!

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΝΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ

ΜΗΤΣΟΣ Σ. είπε… Best Blogger Tips

Ρε Φασιστομπετοβλακα δεν αξίζει να σου απαντήσεις κανείς.
Ντροπή . Όχι σε σένα (εσύ τη δουλειά σου κάνεις) , αλλά στο μπλοκ που σε φιλοξενεί. 

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ <===παλαμακια… περαστε απο το ταμειο

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

ωραίος ο μπετόβλακας….αλλά το πιο ωραίο είναι πως τσιρίζουν τα συριζάκια απο κάτω…….

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ

Στάμου Σωτήρης είπε… Best Blogger Tips

Ενημερώνω τους επισκέπτες και τους χρήστες του Blog την ίδια στιγμή που αυτοί που μας “κυβερνούν” τα καρπώνονται όλα κάνουν δουλειές χονδρές χρεώνοντας το λαό μας,
οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδουν το 60% της Βουλευτικής τους Αποζημίωσης σε δράσεις για στήριξη (κοινωνικά παντοπωλεία, στήριξη ευπαθών ομάδων, άστεγους κ.λ.π) και κάποιοι που δεν έχουν προβλήματα επιβίωσης την αποδίδουν εξολοκλήρου σε αυτές τις δράσεις.
Αφήστε, λοιπόν το επικίνδυνο παιχνίδι του “τσουβαλιάσματος¨και του ότι “όλοι το ίδιο είναι”. Δεν είναι όλοι το ίδιο. αυτά αλλού, τις επιλογές σας να προσέξετε. Ο Παναγιώτης επειδή το γνωρίζω πολύ καλά, (δεν συμφωνώ με τις απόψεις του αλλά τον εκτιμώ) εισπράττει 1500 ε το μήνα και ζεί 4μελή οικογένεια. Γιαυτό λάθος πόρτα χτυπάτε! Ας ανοίξουν στο νομό μας οι λίστες Lagard και θα τρίβετε τα μάτια σας!!!!

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

ΜΗΤΣΟΣ Σ,το loutrakiblog φιλοξενεί όλες τις απόψεις,δεν μπήκες στο left ρε φίλε

revolution είπε… Best Blogger Tips

Αυτό είναι το κακό σ’ αυτήν την χώρα, ότι υπάρχουν πολλοί ΜΠΕΤΟβλακες και γι’ αυτό έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε…

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

8:31 π.μ. Eπειδη στην χωρα μας υπαρχουν πολλοι Μπετοβλακες για αυτο φτασαμε εδω που ειμαστε

Μπετόβλακας είπε… Best Blogger Tips

@ Κύριε Στάμου,Θεωρώ ανέντιμο εκ μέρους μου να γράφετε επώνυμα και να σας απαντώ κρυμμένος από το ψευδώνυμο μου. Ως εκ τούτου έχω ζητήσει απόν τους διαχειριστές αν σας ενδιαφέρει να σας ενημερώσουν για το ποιος είμαι. Η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται με ίσους όρους. στην ουσία του σχολιου σας τώρα. Συμφωνω μαζί σας για το ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι! Οι πλειονότητα των συριζαιων βουλευτών είναι χειρότεροι ΄όλων!!! Ο ΣΥΡΙΖΑιοι Βουλευτές δεν μπορούν να αυτοαποκαλούνται τίμιοι γιατί πολύ απλά δεν είναι. σας θυμίζω τον Εργατοτόλογο Μητρόπουλο και τον Τσουκαλά. Αύριο το πρωί περάστε μια βόλτα όλες τις τράπεζες στο Λουτράκι και ρωτήστε αν υπήρξε εστω και ενας διευθυντής και όχι απλός υπάλληλος που να πήρε 1 εκ €. Αν θέλετε και άλλα ονόματα μπορώ να συνεχίσω με τους εκατομμυριούχους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα σώσουν την φτωχολογιά όπως ο Παπαδημούλης και ο Τσακαλώτος. θέλετε κι άλλα ονόματα?

Μπετόβλακας είπε… Best Blogger Tips

@ Κύριε Στάμου, μακάρι να ανοίξει η λίστα lagard και κάθε άλλη λίστα και ΟΛΑ τα λαμόγια να λιώσουν στην φυλακή.,Η τιμωρία των απατεώνων πρέπει να ενώνει όλους τους τίμιους Ελληνες με τον ίδιο τρόπο που ενώνει τα λαμόγια ανεξάρτητα από κόμματα….

Μπετόβλακας είπε… Best Blogger Tips

@ ΜΗΤΣΟΣ Σ. σου ζητώ ταπεινά συγνώμη που έχω άποψη διαφορετική από την δική σου. Ελπίζω στα λαϊκά δικαστήρια του κόμματος σου να μου αναγνωρίσουν την ειλικρινή μου μεταμέλεια και να μην με στείλεις στην Σιβηρία. Είπαμε άλλωστε άκρο ειναι μόνο η Χρυσή Αυγή…..

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

Σωτηρη Σταμου οι λιστες Λαγκαρντ εχουν δημοσιευτει εδω και πολυ καιρο απο τον Βαξεβανη. Δεν το πηρες χαμπαρι?

Ελεος σε ποιο αιωνα ζειτε? Λιγο google ρε παιδια

Στάμου Σωτήρης είπε… Best Blogger Tips

Αγαπητέ μπετόβλακα,
Δεν θα μπώ στη διαδικασία να υποστηρίξω κανένα από όπου κι αν προέρχεται αν και εφόσον αποδεδειγμένα έχει πλουτίσει παρανόμως (διαπλοκή, διαφθορά, μαιμού εργολαβίες κ.λπ). Αυτό που γνωρίζω είναι αυτό που ανέφερα για την απόδοση της Βουλευτικής αποζημίωσης και για τις δράσεις των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ. Αν θεωρείτε ότι αυτοί είναι οι διεφθαρμένοι τότε νομίζω ότι παίζετε το παιχνίδι των συστημικών μέσων.
Θα ήθελα, ακόμα να πώ στο ΜΗΤΣΟ Σ. τι μύγα τον τσίμπησε. Του απαγόρευσε κανένας να έχει την άποψή του και να την υποστηρίζει?
στον 8.36 τον ενημερώνω ότι υπάρχουν κι άλλες λίστες με ληστές!

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

Δηλαδη ο Σωτηρης Σταμου ισχυριζεται οτι κατεχει μια λιστα Λαγκαρντ, αλλα οχι της Λαγκαρντ, την οποια κατεχει μονο ο ιδιος αλλα δεν μας τη λεει.

Στη CIA δουλευει;

Δικιο εχει ο μπετοβλακας – ελεος πια με τον λαικισμο που ο καθενας γνωριζει απο 50 σκανδαλα επειδη το ειπε ο ανηψιος του μπατζανακι του περιπτερα σε καποιο καφενειο

ΜΗΤΣΟΣ Σ. είπε… Best Blogger Tips

1) ο Παναγώτης Λαφαζάνης , (όχι Παναγής όπως λέει ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ προφανώς για να τον απαξιώσει συνδέοντας τον συνειρμικά με το γνωστό Παναγή από τα Μέγαρα) Δεν ήταν ποτέ οπαδός του Στάλιν , γιατί και όταν ήταν στο ΚΚΕ ήταν οπαδός της πολυφωνίας και των ιδεολογικών ρευμάτων.
2) Στη παρούσα ανάρτησή του ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ αρχικά εμφανίζεται (οβιδιακά βέβαια ) ως οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν στενοχωριέται από τις παρεμβάσεις του Π. Λαφαζάνη , οι οποίες (δήθεν) μπορεί να ανακόψουν τη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβερνητική εξουσία.
3) Μας λέει ότι έχει δίκιο ο Π.Λ. για το Βουδούρη, αλλά για το « καλό » του κόμματος να κάνει την Πάπια και να αγνοήσει την εξέγερση των κομματικών μελών και οργανώσεων της Πελοποννήσου.
4) Οι πραγματικοί στόχοι της ανάρτησης του όμως αποκαλύπτονται παρακάτω , όταν αφήνει να εννοηθεί ότι ο Π.Λ. δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ , γιατί δεδομένης της κολοτούμπας και του συμβιβασμού που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση , θα «αφανιστεί πολιτικά» και αυτός σαν κόμμα και επομένως ο Λαφαζάνης θα χάσει την παχυλή βουλευτική του αποζημίωση. Άρα και ο Λαφαζάνης όπως και κάθε άλλος βουλευτής της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο και τον Λαό παρά μόνο για την τσέπη του .
5) Όλα λοιπόν ίσωμα δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς ούτε στην πολιτική ούτε στην ηθική ούτε σε τίποτα .Όλοι είναι ίδιοι . Για τη τσέπη τους και μόνο αγωνίζονται και για την τσέπη τους και μόνο δημιουργούνται οι πολιτικές διαφορές . Όλοι και Όλα στο ίδιο τσουβάλι . Αυτή είναι η τελευταία επιχειρηματολογία της κυβερνητικής πλειοψηφίας για να απαξιώσει τον Σύριζα , δηλαδή να τον βάλει στο «ίδιο τσουβάλι» με τον εαυτό της.
Δυστυχώς όμως αυτή η επιχειρηματολογία δεν είναι μόνο το τελευταίο καταφύγιο της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πλειοψηφίας ενάντια στην επερχόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς , είναι δυστυχέστατα και το βασικό επιχείρημα ενάντια στη κοινοβουλευτική δημοκρατία και στα « φαύλα » πολιτικά κόμματα που χρησιμοποίησε στο παρελθόν η 4η Αυγούστου , η Χούντα και σήμερα επεξεργάζεται η ΧΑ.
Επομένως η απάντηση μου δεν έχει να κάνει τόσο με την υπεράσπιση του Π. Λαφαζάνη (που τον θεωρώ ως τον τιμιότερο και ειλικρινέστερο εν ζωή Έλληνα πολιτικό μιας και τον γνωρίζω από πολύ κοντά σχεδόν 40 χρόνια ), αλλά με την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και την αποενοχοποίηση του δικαιώματος στη διαφορετική ιδεολογική ,κοινωνική και πολιτική σκέψη και πράξη, αρχές και έννοιες τις οποίες απορρίπτει η παρούσα γλοιώδης και συνομωσιολογική ανάρτηση .

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

πολυ κακο για το τιποτα. ο μπετοβλακας απλα λεει συγκαλυμενα και προπαγανδιστικα αυτο που πληρωνετε να λεει. Δηλαδη “ψηφο στη ΝΔ”. ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα,

Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips

προς Μπετοβλακα και λοιπους μαζοχιστες

http://www.youtube.com/watch?v=rhYaGXvUiVM

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το καλυτερο το ειπε στο τελος …."μουντζώνουν, ρίχνουν γιαούρτια και ενίοτε και φάπες. Αυτά τα ξέρει ο Παναγής και ως γάτα, προσέχει για να έχει." ο αλλος πανος ο καμενος ομως θα φαει γιαυρτια και αυγα αεροπορικα.

  2. Με αφορμή αυτή την ανάρτηση από το ιστορικό του blog , θα ήθελα σιγά σιγά οι διαχειριστές να επαναφέρουν και άλλα άρθρα του Μπετόβλακα,
    – για να θυμηθούμε τον οχετο τον ύβρεων, αντί επιχειρήματων των διαφόρων οπαδών συριζοανελ, -για να θυμηθούμε το επίπεδο τους,
    – για να τους καλέσουμε τους τελευταίους να βγουν από τα λαγούμια τους και να υπερασπιστουν τις θέσεις τους,
    – για να μας απαντήσουν στο ερώτημα "γιατί τόσο μίσος για την Ελλάδιτσα μας"
    – για να πουν ένα μεγάλο συγνώμη από τον μπετον λάκα

    A.S.

  3. Μπετόβλακας,η φωνή της ωμής πραγματικότητας που δυστυχώς τη ζούμε.Βέβαια οι αριστερόφρονες με τη δεξιά τσέπη έχουν αντίθετη άποψη,όμως οι εξελίξεις τον δικαιώνουν πανηγυρικά και οι δημοκράτες του ''μπίθα'' ψάχνουν λαγούμι,Όμως το αποτέλεσμα των εκλογών θα βρει σφιχταγκαλιασμένους ψοφοδεξιά,ποταμίσιους και τσιριζαίους,φυσικά θα τους ενώνει η καρέκλα κι εσύ δύσμοιρε Έλληνα θα ψάχνεσαι πως η φυματίωση και ο τύφος ήρθε στο σχολείο του παιδιού σου.

  4. Και ο Λεβέντης επεσε μεσα σε δυο τρία γεγονότα αλλα δε παυει να ειναι λεβεντονούμερο. Ψαξτε να δειτε ποσες παπαριες εγραφε ο μπετολεβεντης

  5. Δεν βλέπεις τι έγραφαν οι περισπούδαστοι Συριζαίοι σχολιαστές. Πάλι τον μπετό σας φταίει. Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο να το βρουν οι Συριζαίοι.

  6. Ήταν μία μέρα μία ξανθιά ανεβασμένη σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, και έκοβε το κλαδί στο οποίο καθόταν.
    Δυστυχώς όμως καθόταν από την λάθος πλευρά και όταν το έκοβε, θα έπεφτε.
    Καθώς έκοβε περνάει μία γριά και της λέει:
    – Θα πέσεις, ρε βούρλο! Θα πέσεις!
    Η ξανθιά την κοιτάει απορημένη, συνεχίζει να κόβει, και πέφτει.
    Ήταν δύο μήνες στο ΚΑΤ μέσα στους γύψους.
    Όταν βγήκε πήγε σπίτι της.
    Όπως καθόταν στην βεράντα, βλέπει πάλι την γριά να πλησιάζει και λέει:
    – Αχ καλέ, το μέντιουμ!

  7. 10,42 ΚΑΙ 11.03ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΠΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ.

  8. Ο κος Μπετό είναι η φωνή της πατριωτικής Δεξιάς στο Λουτράκι. Να είστε καλά και ο Θεός να σας δίνει δύναμη, να λέτε την την αλήθεια. Από την άλλη πλευρά, δικαιολογώ πλήρως τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κρύβονται. Σαν πρόβατα επί σφαγής θα είναι μπροστά στον κο Μπετό.

  9. Ο Ελληνικος λαος πρεπει να ξυπνησει ολος να αποφασισει τη θελει να ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ εν ΧΡΙΣΤΟ και ελευθερος η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ με τον μαμονα και σκλαβωμενος για τη δεν γινεται να εχεις 2 αφεντικα

    Μπετοβλακα θα στο πω για να το καταλαβεις οτι ολα γινονται συμφωνα με το εργο σχεδιο θελημα του ΘΕΟΥ για την Πατριδα μας

    και οποιος επιασεν επιασεν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog