Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πως η συναυλία στον Ηραίον από διαφήμιση μετατράπηκε σε δυσφήμιση για το Λουτράκι.Του Γιάννη Καραπανάγου

- Advertisement -

Αναμφισβήτητα η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 29 Αυγούστου, στο Ηραίον Περαχώρας, υπό το φως της Πανσελήνου, κατατάσσεται στις πλέον αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις του τρέχοντος προγράμματος του Loutraki Festival…..

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μουσικού αυτού γεγονότος η ευρεία διαφήμιση, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, από διάφορα μέρη. Επιπλέον ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών δεν κατάφερε ούτε να πλησιάσει στο χώρο της εκδήλωσης, επιστρέφοντας άπραγος και απογοητευμένος, λόγω του σοβαρού κυκλοφοριακού προβλήματος.
Τελικά η εκδήλωση αυτή, μετατράπηκε από διαφήμιση, των διοργανωτών και της περιοχής μας, σε δυσφήμιση. Αιτία, η έλλειψη σχεδιασμού ικανοποιητικών μέτρων ασφαλείας, αναφορικά με την κυκλοφορία και τη στάθμευση των οχημάτων, με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των πεζών και της άμεσης πρόσβασης πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρων, στο χώρο της εκδήλωσης, για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης. Ακόμη, η μη έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την εξάντληση των εισιτηρίων και για την πληρότητα των υπαίθριων χώρων στάθμευσης.
Είναι γνωστό ότι ο χώρος, στον οποίο πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση, περιβάλλεται από δασική έκταση και δεν προσφέρει εναλλακτικές λύσεις διαφυγής του κόσμου. Υπάρχει ένας και μοναδικός δρόμος μετάβασης και επιστροφής. Κι αυτός ο δρόμος, μήκους ενάμισι περίπου χιλιομέτρων, επιβάλλεται να παραμένει ελεύθερος για την κυκλοφορία οχημάτων έκτακτης ανάγκης και για τη διέλευση των πεζών, όταν διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος της διασταύρωσης της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Η συναυλία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις εννέα το βράδυ. Όμως, από τις εννέα παρά τέταρτο και μέχρι τις δέκα παρά είκοσι, επικράτησε κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο σε δύο διασταυρώσεις. Η έννοια του κυκλοφοριακού χάους, λόγω και της στενότητας του οδοστρώματος, σε πλήρη ταύτιση με την πραγματικότητα.
Η ουρά των αυτοκινήτων ξεπέρασε τα τρία χιλιόμετρα και ταυτόχρονα η αγανάκτηση των οδηγών και των λοιπών επιβατών, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, που θα έπρεπε να σταθμεύσουν στους χώρους του εστιατορίου “LIDO” και να διανύσουν ενάμισι χιλιόμετρο με τα πόδια, για να προσεγγίσουν το χώρο της εκδήλωσης, δεν περιγράφεται με λόγια.
Αποδέκτες των διαμαρτυριών οι δύο Αστυνομικοί, πλήρωμα του μοναδικού περιπολικού που είχε διατεθεί στην περιοχή και προσπαθούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία στις δύο κρίσιμες διασταυρώσεις και οι εθελοντές που έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να διευκολύνουν τη στάθμευση των οχημάτων και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Σημειώνεται ότι ένα ακόμη περιπολικό και ένας δικυκλιστής αφίχθησαν την 22:35΄ ώρα, στο χώρο της εκδήλωσης, φυσικά κατόπιν εορτής.
Η τεράστια αγανάκτηση των επισκεπτών κορυφωνόταν, όταν οι εθελοντές τους ενημέρωναν, στη διασταύρωση του δρόμου προς Ηραίον και προς το εστιατόριο ‘‘LIDO’’, ότι τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί.
Οι επισκέπτες διαμαρτύρονταν έντονα, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να φθάσουν στη Λίμνη για να ενημερωθούν για την όλη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί με τους χώρους στάθμευσης και την μη διάθεση άλλων εισιτηρίων και πως θα έπρεπε η ενημέρωση αυτή να είχε γίνει νωρίτερα, είτε στην Περαχώρα είτε στις αρχές της λίμνης Ηραίου.
Ήμουν ένας από τους εθελοντές που βρέθηκε στην καυτή ζώνη των διαμαρτυριών, είτε στη διασταύρωση της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος είτε στη διασταύρωση προς Ηραίον και προς εστιατόριο ‘‘LIDO’’.
Οι λεκτικοί χαρακτηρισμοί διαμαρτυρίας των επισκεπτών ακατανόμαστοι. Παρόλα αυτά, η αγανάκτησή τους απόλυτα δικαιολογημένη.
Πράγματι δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για έγκαιρη ενημέρωση των επισκεπτών πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και καμία οργανωμένη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, με γνώμονα τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Κάποιες ανακοινώσεις, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρωτοβουλία των διοργανωτών, για εξάντληση των εισιτηρίων, δεν είχαν γίνει αντιληπτές από τους ενδιαφερόμενους, κάτι που θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.
Η δημιουργία αυτής της τραγικής κατάστασης είναι σαφές πως οφείλεται στην έλλειψη οργανωμένου σχεδίου για την αποτελεσματική διαχείριση των όποιων προβλημάτων, αφού η έγκαιρη εξάντληση των εισιτηρίων προμήνυε κοσμοσυρροή.
Ο Θεός της Ελλάδος και οι Άγιοι-τοπικοί μας προστάτες- έκαναν το θαύμα τους και όλα τελικά κύλησαν ομαλά. Όμως αυτό δεν απαλλάσσει τους υπεύθυνους διοργανωτές από την τεράστια ευθύνη έλλειψης σχεδιασμού μέτρων ασφαλείας με κατάλληλο προσωπικό και μέσα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.
Εάν το είχαν κάνει, τότε απέτυχαν παταγωδώς. Γιατί από τις επτά και τέταρτο αναζητούσα, ως εθελοντής, τον εντεταλμένο των διοργανωτών για τα μέτρα ασφαλείας ή για το συντονισμό των εθελοντών και κανένας δεν ήταν σε θέση να με ενημερώσει σχετικά.
Οι μόνοι, που αγωνιζόντουσαν για τη στάθμευση των οχημάτων στους υπαίθριους προβλεπόμενους χώρους και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, αυτοσχεδιάζοντας, γιατί κανένας δεν τους έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις, ήταν οι εθελοντές της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου.
Όπως αντιλαμβάνομαι, οι διοργανωτές δεν έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα και υποβάθμισαν, εκτιμώ από αμέλεια, το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, με συνθήκες σύγχυσης και πανικού και με ανυπολόγιστες καταστροφικές συνέπειες σε βάρος χιλιάδων ατόμων-επισκεπτών, που δεν θέλω ούτε να σκέπτομαι.
Η καλή πρόθεση των διοργανωτών, για διαφήμιση,μετατράπηκε σε δυσφήμιση, λόγω της απερίγραπτης ταλαιπωρίας χιλιάδων επισκεπτών.
Ελπίζω και εύχομαι το πάθημα να γίνει μάθημα ώστε η άριστη διοργάνωση σε όλους τους τομείς της όποιας επόμενης εκδήλωσης, στον ίδιο χώρο, να αποτελέσει προτεραιότητα, παράλληλα με τη μέριμνα για επιτυχία του μουσικού γεγονότος.


http://karapanagos.blogspot.gr/

- Advertisement -

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από την προηγούμενη μέρα είχε ανακοινωθεί ότι είχαν εξαφανιστεί όλα τα εισιτήρια. Αλλά ο Ελληνάρας δε δίνει σημασία.. Εγώ θα χωθώ! λέει..
    Και μετά φωνάζει επειδή γινόταν της πόρνης το κάγκελο. Και του φταίνε οι διοργανωτές, ο Δήμος, ο Θανάσης, ο Αποστόλης κι όλοι οι άλλοι, πλην αυτού!

  2. 3:14 και εσύ τι είσαι ρε; ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ; ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΙ,ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ! ΑΜΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΒΑΛΤΕ ΞΥΔΙ.

  3. Συγχαρητήρια στην κ. Αβανιτακη και τα παιδιά της Φιλαρμονικής Λουτρακιου . Ήταν υπέροχοι! Εμεις παντως που πηγαμε νωρις, εχοντας αγορασει τα εισητηρια μια εβδομαδα πριν, απολαυσαμε χωρις ταλαιπωρία την υπεροχη βραδιά! Οσο για τα λάθη, ας ελπίσουμε οτι έδωσαν ενα μάθημα στους υπευθυνους της διοργάνωσης.

  4. Ειχε ανακοινωθει απο την προηγουμενη μερα οτι δεν υπηρχαν εισιτηρια πρωτον, δευτερον πολυς κοσμος μπηκε χωρις να πληρωσει και μετα παραπονιωταν οτι δεν ειχε να κατσει, δεν φτανει που μπηκε τζαμπα ειχε και απαιτησεις, τριτον τα παιδια της φιλαρμονικης ειχαν αφιερωσει ουσιαστικα ολο το καλοκαιρι τους κανοντας σχεδον καθημερα προβες που εφταναν και τις 5 ωρες, θα επρεπε να υπαρχει ενας σεβασμος προς τα παιδια αυτα αλλα και την Ελευθερια Αρβανιτακη και τον Γιωργο Περρη

  5. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΑΣ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΠΩΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΛΠ.ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ? EYXAPΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

  6. Μπράβο Στα παιδιά μας! Πολύ δίκιο κ. 3.30, 4.56, 5.39! Κύριε εκ της Ρόδου σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, για το πράγματι όμορφο Λουτράκι μας, που προσπαθούμε να συνεφέρουμε σε όλους τους τομείς, μιάς και το είχε πάρει η κάτω βόλτα στην εγκατάλειψη! Φανταστείτε ότι προηγούμενοι ιθύνοντες, θέλαν να στείλουν ακόμη και στα σπίτια τους ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ και να την κλέισουν και εντελώς!!!! Καλά δεν μιλώ για την πολύ σωστή τοποθέτησή σας περί εγκατάλειψης της πόλης! Το δυστυχές σε αυτή την πόλη είναι ότι ΌΛΑ, ΌΛΟΙ, τα βλέπουν με ποια "μεριά" είσαι (δηλ. με ποιον Δήμαρχο) και όχι για το καλό του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ! Ευχαριστούμαι πάντως και να είστε καλά στην πανέμορφη Ρόδο μας που πραγματικά το αξίζετε, γιατί προσπαθείτε για το καλύτερο του νησιού σας! Σας έζησα κατι χρόνια πριν ως κάτοικός δωδεκανήσων! Πως να το κάνουμε, Διαφέρετε ως προς την κουλτούρα και την αγάπη σας για τον τόπο περισσότερο από εμάς!!! Τα σέβη μου!

  7. Ο κ. 4:05 μήπως να μας εξηγήση τι σημαίνει "Γκιωνάνθρωπος";;; ! Είσαι και αγενής, και από εκείνους που τους αρέσει η εικόνα της εγκατάλειψης της πόλης που αναφέρει ο κ. από την Ρόδο! Είσαι από αυτούς που έμειναν στην εποχή των "γλύφω" δημάρχους, πολιτικούς κλπ. αλλά δεν κοιτάει τον τόπο του!! Είσαι κρίμα!!

  8. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ…ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟ…ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…2500 ΚΟΣΜΟΣ 1500 ΝΤΟΠΙΟΙ 1000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΛΑ ΟΙ 1000 ΟΙ 1500 ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ Κ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ Κ ΠΟΙΗΤΕΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ!

  9. Και τι σημαίνει Γκιωνάνθρωπε.. βρε γαρίφαλο…??
    Επειδή γράφεις ανώνυμα νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις ότι μα@@κια… σου κατέβη..?? Και τα γράφεις με κεφαλαίες….
    παυλος αρχόντης

  10. πάλι οι ξενοι σας φταίνε ? το Λουτρακι κυριε που γράφεις για τη γλουτένη ζει απο αυτούς και να σέβεσαι οτι κάποιο δικοί σου μπορεί να τρώνε απο αυτούς χωρίς τη γλουτένη .Τα λέμε απο Νοέμβρη που θα είναι 3 και ο κούκος και… καλές γκίοσες !γιατι μεχρι εκεί φτάνουν μερικοί !μεχρι τις γκιόσες !

  11. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ, ΣΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΙ!!!Αμφιβάλω εάν στην υπόλοιπη ελληνική περιφέρεια – πλην Κέρκυρας -υπάρχει μία τόσο αξιόλογη μπάντα και μάλιστα αποτελούμενη από τόσα ταλαντούχα παιδιά, που παραμέρισαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για να παρουσιάσουν στο κοινό αυτό το θέαμα που σε άλλες περιπτώσεις το οικονομικό αντίτιμο θα ήταν πολύ μεγάλο.!! Η Αρβανιτάκη δεν θα έβαζε σε ρίσκο την φήμη της εάν αυτή η μπάντα δεν ήταν άρτια και το αποτέλεσμα που θα παρουσιάζονταν θα ήταν πολύ υψηλό και στις προαπαιτούμενες απαιτησεις μίας τέτοιου βεληνεκούς τραγουδίστρια!!για τον λόγο αυτό η τοπική κοινωνία και όχι μόνο πρέπει και οφείλει να είναι περήφανη για αυτά τα αξιόλογα παιδιά!
    Όσον αφορά την διοργάνωση σίγουρα έγιναν κάποια λάθη θεωρώ από απειρία!! Ας μην μοιριάζουμε και ας μην αφήνουμε αποτυπώματα λάσπης σε αυτήν την μοναδική, μαγική βραδιά….που αποτελει θεσμό για την περιοχή. Η κουλτούρα και η παιδεία που κουβαλάει ο καθένας μας δεν μπορεί να διδαχθεί. Κάποιοι διαμαρτύρονται δικαίως κάποιοι τζαπατζήδες απλά για να βγάλουν την οργή που έχει συσσωρευτεί μέσα τους από την όλη κατάσταση που επικρατεί. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ!! κάτι που πρέπει να αναπτύξουμε σε αυτή την πόλη εάν επιθυμούμε τον ευλογημένο αυτό τόπο να πάει μπροστά και να μην ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ!!!Δεν του αξίζει…
    Α.Α

  12. Εγώ θα περιμένα από τους υπεύθυνους την άλλη ημέρα να, ζητήσουν συγνώμη για τα λάθη που έγιναν αν και δεν συνχωρουνται εντάξει πολύς ο κόσμος αδύνατον να παρκάρουν όλοι κοντά αφού ήταν μποτιλιαρισμενοι οι εθελοντές μπορούσαν όταν ρωτούσε ο κόσμος έχει πάρκινγκ να προχωρήσουμε κανένας δεν ρωτούσε έχετε εισιτήρια αλλά απαντούσαν έχει πάρκινγκ προχωρήστε φτάνεις στην είσοδο σκοτάδι πως έβλεπαν τα εισιτήρια δεν ξέρω αλλά μπορεί και να βολεύε έτσι πολλοί που ασχολούνται με τα του Δήμου να είχαν προσκλήσεις και όχι επειδή γνώριζαν τους δημοτικούς υπαλλήλους περνούσαν από δίπλα με άλλους 5.6 ακόμα και δεν μιλάω για 3_4 που το έκαναν αλλά και όσοι δεν είχαν εισιτήρια κάθοντουσαν διπλά στην είσοδο και ρωτουσαν καθε τόσο θα αφήσετε άλλους που δεν έχουν εισιτήρια κάνεις δεν έλεγε όχι οι εκδηλώσεις είναι καλές να γίνουν όμως για διαφήμιση και όχι να επιτρέπουν σε κάποιους να μας κάνουν δησφιμηση και μη παρεξ.μάστε όταν μιλάνε για την καθαριότητα της πόλης μας άστο πονάει

  13. ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ??? ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ?? ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΨΟΎΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ???

  14. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΓΙΑΤΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

  15. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΦΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΝΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΧΩΡΕΥΗΣ.

  16. Για τα ωραια ελληνικα του κ.δημαρχου κανενα σχολιο;Θα μας αποκαθηλωσει.. ειπε για την κ.Αρβανιτακη ελεος με τη γλωσσα μας,σεβασμος σε οτι μας εχει απομεινει

  17. Βρίζεις δεν λες την γνώμη σου φιλαράκι, για να βγάλεις λάδι τους και ερημην της κοινής βουλήσεως, τους αξιοκατάκριτους δημάρχους μας, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάνε να τους πει το καζίνο τι θα κάνουν, τα προβλήματα του τόπου και του κόσμου δεν τους απασχολουν καθόλου.

  18. Δυστυχώς οι παραλείψεις ήταν πολλές και εγκληματικές. ευτυχώς που δεν πήρε φωτιά ο χώρος της συναυλίας από τα τσιγάρα που πέταγαν οι επισκέπτες. όσοι είμαστε στη συναυλία βιώσαμε την ανασφάλεια και την ανοργανωσιά. ότι ήθελε ο καθένας έκανε. πουθενά δεν υπήρχε κάποιος με εμπειρία για να σε καθοδηγήσει. οι διοργανωτές φρόντισαν μόνο να έχει επιτυχία η συναυλία και να μαζέψουν λεφτά. λεφτά που θα μπουν στο ταμείο του συλλόγου φίλων μουσικής λουτρακίου. κορόϊδα εθελοντές που τραβήξατε τα πάνδεινα για να καμαρώνει ο γκιώνης και ο μαυρόπουλος και οι επίσημοι στα πρώτα καθίσματα αδιαφορώντας για τον κοσμάκη αν καεί ζωντανός. επιτέλους να ξυπνήσουμε για να μην θρηνήσουμε θύματα. όσο για τους μπαχαλάκηδες που δεν έχουν τι να κάνουν και γράφουν ανώνυμα, καλό θα είναι να γίνουν πιο σοβαροί.

  19. Κάποιος γράφει για τουαλέτες. Νάταν μόνο οι τουαλέτες. Ούτε ένα μπουκάλι νερό δεν υπήρχε για να αγοράσεις. Έπρεπε να το κουβαλάς μαζί σου. Καμία μέριμνα για τους θεατές. Μόνο μούρη να πουλήσουμε σαν Δήμος ότι κάναμε φεστιβάλ Λουτρακίου. Πολύ ωραία έγραψε το sfedona.gr ότι ''τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους''.
    Ένας άλλος έγραψε ότι θα έπρεπε την επόμενη μέρα ο δήμος να ζητήσει συγγνώμη για το καψόνι που έκανε σε χιλιάδες κόσμο. Φίλε μου πολύ σωστά τα γράφεις. Βρήκες ανθρώπους να το κάνουμε. Ούτε που τους νοιάζει. Για πέντε χρόνια βγήκανε. Σιγά μην ασχοληθούν σοβαρά τώρα. Έχουν χρόνια μπροστά τους να το κάνουνε και να μας δουλεύουνε ψιλό γαζί.

  20. Το τι τραβήξαμε αυτοί που βρεθήκαμε μποτιλιαρισμένοι χωρίς να έχουμε ενημέρωση δεν περιγράφεται. Το μετανοιώσαμε και είπαμε ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσουμε. Πόσο δίκιο έχει αυτός που έγραψε το άρθρο, περιγράφοντας τα όσα έζησε. Προσθέτω και την εμπειρία της οικογενείας μου που είμασταν μέσα στο αυτοκίνητο πάνω από μισή ώρα. Ντροπή που οι διοργανωτές δεν μας σεβάστηκαν. Φαίνεται ότι ακολουθούν το κλίμα της εποχής των κυβερνήσεων μας που αδιαφορούν για την ύπαρξη μας. Μόνο να πληρώνουμε. Αυτό τους φτάνει.

  21. ΕΙΠΑΜΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΙΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΚΙΩΝΙΚΟΙ.ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ.ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

  22. "Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΦΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ…. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΧΩΡΕΥΗΣ." σχολιάζει κακοπροαίρετα, σε μια μάταιη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, κάποιος στις 1 Σεπτεμβρίου 2015 – 6:31 π.μ.. Δεν γνωρίζω τον αρθρογράφο, μα εκείνος και εθελοντής υπήρξε στη συγκεκριμένη εκδήλωση και επώνυμα καταθέτει τις παρατηρήσεις και τα όσα άκουσε από τους αγανακτησμένους επισκέπτες. Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι σημαντική από όπου κι όπως κι αν δίνεται.Εσείς κρυμμένος/η πίσω από την ανωνυμία σας απλά στοχεύετε κάποιον, βγάζοντας ένα προσωπικό σας απωθημένο. Σίγουρα κάποιοι πρέπει να κάνουν παρατηρήσεις ώστε οι υπεύθυνοι να προσπαθήσουν, την επόμενη φορά, να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Όσο για σας μάλλον δεν γνωρίζετε πως χορεύεις(όχι χωρεύης) γιατί αν γνωρίζατε θα το γράφατε σωστά!!!

  23. Ε, ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ''ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΟΣ''. ΤΟΝ ΠΑΩ. Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ.

  24. γιναμε ολοι φιλοι του εντεχνου…μεχρι χθες τρωγαμε γουρνοπουλα σε λαδοκολλα και καθομασταν σε πλαστικη καρεκλα ακουγωντας χαρα βερρα και τωρα ειμαστε της κουλτουρας..αυτη η ψευτογυφτοεπιδειξη μας ελειπε

  25. Γιωργάκη, Θανασάκη και Παναγιωτάκη, πέστε αλεύρι. Ο Γιαννάκης σας γυρεύει. Βρε αθεόφοβοι, γράψτε μου, γιατί δεν κάνατε και σεις τους εθελοντές; Έχετε ή δεν έχετε σπίτια στη λίμνη; Προτιμήσατε να πάτε τη συναυλία για να σας πάρουν οι κάμερες αντί να βοηθήσετε; Τη γλυτώσατε πολύ φθηνά. Γιατί εάν έπαιρνε φωτιά θα τρέχατε και δεν θα φθάνατε. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα κάποιοι ρομαντικοί Γιαννάκηδες.
    Μ.Π.

  26. Και εμένα μου άρεσε η λέξη γκιωνάνθρωποι και αυτοί που έκαναν πως δεν καταλάβαιναν την σημασία της, είναι οι πρώτοι που στοχοποίησαν τους εαυτούς τους!!!

  27. Γιατί όποιος τρώει γουρνοπούλα δεν μπορεί μπορεί να ακούσει έντεχνο, άλλη βλακεία αυτή.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΌΠΟΙΟΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΥΣΩ ΧΟΛΗ ΝΑ ΤΟ,ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΏΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

  28. Μονο τετοιοι υπαρχουν φιλε μου και ρομαντικοι που θελουν να φτιαξουν τα πραγματα σαν τον κ.Καραπαναγο, μπραβο για το αρθρο του, συμφωνώ, έτσι ήταν τα πράγματα!

  29. Διαβάζω τα σχόλια με προσοχή γιατί τότε μόνο καταλαβαίνεις τι μυαλό κουβαλάνε οι αναγνώστες των άρθρων. Ένα άρθρο ήταν βρε παιδιά που περιέγραφε την κατάσταση που έζησε ο άνθρωπος παλεύοντας αυτός και οι άλλοι εθελοντές με τα θηρία, τους αγανακτισμένους οδηγούς. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Γράφετε και ξαναγράφετε δίχως νόημα και ουσία. Αντί να διαπιστώνετε πως τίποτα δεν λειτουργεί σήμερα στην κοινωνία μας και με προτάσεις να το διορθώσετε, εσεις το χαβά σας. Χαβαλές και άρες μάρες κουκουνάρες. Γράψτε και εσείς κάτι σωστό και την επόμενη χρονιά να πάτε εθελοντές, μέσα στη ζέστη και στη σκόνη για να δείτε πόσα φίδια έχει ο σάκκος Γιατί από θεωρία και κριτική καλά τα πάμε. Στην πράξη τι κάνουμε. Πρέπει να λέμε μπράβο σε όσους δημόσια καταγγέλουν τα στραβά της εξουσίας που μπορεί να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Μάλλον αυτό δεν συγκινεί κανέναν. Έχουμε γίνει τόσο απάνθρωποι και ανεγκέφαλοι. Συγχαρητήρια.

  30. Διαβάζοντας το άρθρο σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους. Δεν έχω συναντήσει τον κο καραπανάγο. Καταλήγω όμως στο συμπέρασμα ότι ξέρει να δίνει τη μάχη του αφυπνίζοντας συνειδήσεις. Κάποιοι προσπάθησαν να την μειώσουν. Νομίζω ότι δεν τα κατάφεραν. Δεν ήμαστε όλοι μας κουτορνίθια ούτε πρόβατα σε μαντρί. Ξέρουμε να διαβάζουμε και να κρίνουμε. Μακάρι να τον μιμηθούμε. Μπορεί κάτι καλύτερο να πετύχουμε. Ας αφήσουμε τις μικροπρέπειες στην άκρη. Αρκετά έχουν κοστίσει σε μας και στη χώρα που ζούμε.Είναι ώρα να στρέψουμε τα βέλη μας στους πολιτικούς μας και σε αυτούς να ξεσπάσουμε.

  31. Καραπανάγο πολύ καλά τους τα έγραψες αλλά ξέχασες να γράψεις ότι έριξαν και πυροτεχνήματα σε περιοχή που περικλείεται από δάσος. Σιγά που το σκέφτηκαν. Σημασία δεν έδωσαν. Τους ενδιέφερε μόνο η δόξα.

  32. Πήγα για να απολαύσω τη συναυλία και συνάντησα το μπάχαλο της διοργάνωσης. Η Αστυνομία ανύπαρκτη. Στον κόσμο της. Είναι μόνο για να βγάζει πινακίδες και να κόβει πρόστιμα στο Λουτράκι. Η ταλαιπωρία μεγάλη και η αδιαφορία των υπευθύνων είναι για βραβείο Γκίνες. Όσο επιτυχημένη ήταν η συναυλία άλλο τόσο αποτυχημένη ήταν η οργάνωση. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να ταλαιπωρηθώ και αγανακτήσω. Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.
    Δημήτρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog