Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Η ξεχωριστή περίπτωση του Τάσου Σιτέ

- Advertisement -

Υπάρχουν παράγοντες και παράγοντες στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι περισσότεροι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν κάτι καλό και στη συνέχεια να πουλήσουν το προϊόν (είτε αυτό λέγεται παίκτης, είτε σύλλογος). Υπάρχουν όμως και αυτοί που ενδιαφέρονται να υπάρχει ομάδα, να παίζουν οι νέοι, να χαίρονται και να το απολαμβάνουν….

Μια ξεχωριστή περίπτωση, είναι ο Τάσος Σιτές, ο άνθρωπος που πριν από αρκετά χρόνια, δημιούργησε τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου και στα οποία ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Ήθελε να βλέπει τους παίκτες να αγωνίζονται και να το χαίρονται, προσπαθούσε να δώσει κίνητρα σε ποδοσφαιριστές, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που στη συνέχεια έκαναν σπουδαία καριέρα.

Το σημαντικότερο από όλα όμως ίσως είναι το γεγονός ότι ο κ. Σιτές, δεν είδε τους παίκτες που ανέδειξε (Γκαρμίρης Κ., Καλογερής Στ., Γκαρμίρης Ν., Καλογερής Ι. κ.α.), σαν προϊόν.

Ακόμα και σήμερα λοιπόν, που κάποιοι από αυτούς έχουν φτάσει να κάνουν σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Κορινθίας, τους ακολουθεί, παρακολουθεί την πορεία τους και χαίρεται με την επιτυχία τους.

http://www.apopsi24.gr/

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog