Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παράκληση Loutrakiblog

- Advertisement -

Αρκετές καταγγελίες περιοίκων έχουν έρθει στην συντακτική ομάδα του Loutrakiblog για την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο δημοτικός χώρος απέναντι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Γιάτρισσας….

Παρακαλούνται λοιπόν οι αρμόδιες αρχές του δήμου να προβούν άμεσα στον καθαρισμό του οικοπέδου.Προς ενημέρωση των αναγνωστών το συγκεκριμμένο οικόπεδο  χρησιμοποιείται από ιδιοκτήτες σκύλων ως αφοδευτήριο κοπράνων.Υπάρχουν βέβαια και λίγες εξαιρέσεις ιδιοκτητών που μαζεύουν οι ίδιοι τα κόπρανα των σκύλων αλλά εδώ στο ”Γιουνανιστάν” πέρα από τα προβλήματα της οικονομίας το μεγάλο έλλειμμα που έχουμε σαν λαός είναι η παιδεία.

Προτείνουμε λοιπόν λόγω της επερχόμενης εορτής της πολιούχου της πόλης να καθαριστεί το οικόπεδο και στην συνέχεια μέχρι να αναπλαστεί το οικόπεδο σαν πλατεία,να περιφραχτεί ο χώρος.

Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω την εντυπωση πως το οικοπεδο ανηκει στην εκκλησια. Για κοιταξτε το. Οσο για τους ιδιοκτητες σκυλων επισης καλο θα ειναι να μαθουν τα σκυλια τους να μην ουρουν στους στυλους δημοτικου φωτισμου και στα λαστιχα των αυτοκινητων. Στο σπιτι τους ετσι κανουν?

  2. Φιλε μου, εχουν ομως επιπλα και πραγματα καποιας αξιας!!! Δε νομιζω να τους αρεσει!!! Αν ομως το κανανε μεσα στο σπιτι τους τοτε μπορει και να τα χτυπουσαν!!

  3. Εν πασει περιπτωσει. Σε οποιον και αν ανηκει ειναι ευκολο να καθαριστει απο τα κοπρανα. Να μαζευτουν ολοι οσοι πανε τα σκυλια τους εκει και θα το καθαρισουν ως οφειλουν!! Δε μπορει να τρεχουν οι υπαλληλοι για τους ανεγκεφαλους!!!

  4. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι σε 10 ημέρες θα περνούν από εκεί 2 φορές την ημέρα 1200 παιδιά για να πάνε σχολείο ,μέσα από το πλέον μολυσμένο χώρο του Δήμου!!!!!!Σαν δεν ντρεπομαστε,ως Δήμος,ως δημότες,ως γονείς.ΔΥΣΤΥΧΏΣ

  5. τι να σας κανει ο δήμος αν μερικοι εχουν σκ@τα στο μυαλο τους . Εισαστε καλά που θα πάνε υπαλληλοι να μαζεύουν τα κόπρανα απο τους σκύλους ?υπηρέτριες τους περάσατε? κυνηγήστε τους απλά όσοι βλέπετε αυτους με τα ζώα που πηγαίνουν .

  6. Eνα μικρο κομματι ανηκει σε ιδιωτη.το υπολοιπο και μεγαλυτερο ανηκει στον δημο.αυτος ο χωρος εχει χαρακτηρισθει χωρος πρασινου απο την εποχη παυλου.για να γινει τωρα ξεχαστετο.λογω χρηματων.μια προσωρινη λυση ειναι να καθαρισθει και να ισωθει με ενα μηχανημα και να γινει ενα προσωρηνο παρκινκ.που τοσο αναγκει εχει ο τοπος παντου.Απορω πως ο αντιδημαρχος πολεοδομιας κυριος ΓΕΩΡΓΙΟΥπου μενει διπλα και περναει καθε μερα δεν το βλεπει.

  7. Τι να δει ρε παιδια. Τα κοπρανα αναμεσα στα ξερα χορτα δεν ειναι μπαζα αλλα ενα καθαρισματακι με μηχανημα νομιζω θα ειναι ευκολοτερο και χωρις μεγαλο κοστος για το δημο. Ειμαι σιγουρος ομως οτι θα το κανει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog