Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ενστάσεις από την προηγούμενη δημοτική αρχή για την πρωτοκαθεδρία της ανάπλασης της Παλιαβρύσης

- Advertisement -

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΛΙΑΣ ΒΡΥΣΗΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ….

3/9/2015, Λουτράκι

Το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη και συγκεκριμένα από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γλυκοφρύδη Γεώργιο, ο όποιος και ζήτησε από την Τεχνική Υπηρεσία να ετοιμάσει σχετικό φάκελο το 2012, για την υλοποίησή του.

Στη συνέχεια κι εφόσον το συγκεκριμένο έργο δεν κατέστη δυνατό να ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, λόγω του ισχνού προϋπολογισμού, τελικώς με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη εντάθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας το 2013 και αναγγέλθηκε μαζί με άλλα έργα από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Δεδε Γεώργιο και  από τον πρώην Δήμαρχο κ. Λογοθέτη Κώστα, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Είναι πολύ λυπηρό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Γκιώνη, κ. Γεωργίου Αθανάσιος να θέλει συνεχώς να οικειοποιείται την δουλειά άλλων.

Είναι τουλάχιστον παρήγορο το γεγονός, ότι υποστηρίζει ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το όποιο θα αναβαθμίσει αισθητικά την Περαχώρα.

Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 40.000 ΕΥΡ Ω

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΝΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ (ευτυχώς για μερικούς μόνο) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !!!.

  2. Ήταν επί εποχής λογοθέτη ο πετρίτσης περιφερειακός σύμβουλος, ρε χάπια πέρνεις μας έχεις πάρει τα αυτιά με τον πετρίτση…κάνε καμιά άλλη δουλειά που έχεις πάρει εργολαβία το γλύψμο στον πετρίτση!!!
    Τον Λογοθέτη ούτε σε φωτογραφία δεν θέλω να τον δω από τότε που έκανε σβού επιταγές φτωχών ανθρώπων!!!
    Αυτό για να μην μου πει ο 10:28 πως είμαι του Λογοθέτη άνθρωπος…

  3. Για να καταλάβω επί ημερών Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη έργα ισχνού προϋπολογισμού δεν εκτελούσε ο Δήμος μας ?
    Πιθανόν όχι γιατί καθώς φαίνεται ήσαν απασχολημένοι με τα μεγάλα έργα που άφησαν παρακαταθήκη στους δημότες τους.
    Και για να μην τρελαθούμε κιόλας από πότε η ετοιμασία ενός φακέλου φέρει και ¨ πνευματικά δικαιώματα¨ τότε και ο Δήμαρχος Παύλου που επί σειρά ετών ενέτασσε το έργο στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων και στον προϋπολογισμό του Δήμου τι ποσοστό δικαιούται από αυτά?
    Τέλος επί Δημαρχίας Λογοθέτη Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων δεν υπήρχε για να παρεξηγηθεί?

  4. προς 12,27

    Ενημερώσου πρώτα πριν βρίσεις
    Αριθμός απόφασης οικονομικής επιτροπής Περιφέρεια Πελοποννήσου
    1387 /10-7-2015
    Έγκρισης πρακτικού δημοπρασίας « Αξιοποίηση για κτηνοτροφική χρήση παλιοβρυσης Περαχώρας και αποκατάσταση προσπελασιμότητας » π.υ 40.000 ευρώ με την απόφαση αυτή κατοχυρώθηκε το έργο στον μειοδότη Κο—-
    Η ημερομηνία είναι 10-7-2015 ( δηλαδή πριν 2 μήνες περίπου )
    Η δημοπράτηση του έργου έγινε 26-5-2015
    Ξαναμέτρα λοιπόν τις ημέρες και μετά ξαναγράψε!!!
    Υπάρχει και η διαυγεια μην ξεχνάς για του λόγου το αληθές

    Τελικά ποιός παίρνει χάπια ρε μεγάλε?

  5. Ο μπισμπικης αναφορα καθαρη κανει για ενημερωση.που ειδατε οτι διεκδικει τη πατροτητα.που ειδατε οτι λεει τα χρηματα τα βαζει ο δημος το λεει καθαρα η αντιπεριφερεια το δημοπρατησε.ποτε? Πριν δυο μηνες.γιατι δε το κανατε επι λογοθετη ? Γιατι αντιδρατε γιατι σας βαζουν καθε μερα τα γυαλια που λεει ο κοσμος

  6. 12,27 πρέπει να έχεις πολλά προσωπικά με τον Πετρίτση. Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού το έργο το έκανε η περιφέρεια σε βρίσκω πολύ αδιάβαστο, ξερόλα ε, ξερόλα
    Ζήτα και κανένα συγγνώμη φωτεινέ παντογνώστη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog