Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Ξεκίνησαν να στήσουν πάγκους στην οδό Καραϊσκάκη

- Advertisement -

Ενόψει της εορτής της Παναγίας της Γιάτρισσας ….
αρκετοί μικροπωλητές και έμποροι ξεκίνησαν να στήνουν πάγκους στην οδό  Καραϊσκάκη.

Οι πάγκοι στήνονται στα όρια της λαϊκή  αγοράς και αν και λίγο νωρίς από σήμερα το βράδυ ξεκινάει ”ανεπίσημα”το πανηγύρι Λουτρακίου το οποίο θα κρατήσει όπως δείχνουν τα πράγματα 4 μέρες!

- Advertisement -

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ.ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

  2. τους εχει δοθει σχετικη αδεια για να προβουν σε αυτη την κινηση ? μημπως θα επρεπε να ενημερωθουν οι αρμοδιοι του δημου και συναμα η αστυνομια?

  3. Αρε Χρηστάρα πόσο δίκιο έχεις!Ποιός να ακούσει?Η παρέμβαση δεν ήταν που σκούζανε για τα τριήμερα του Λογοθέτη?Πάρτε τώρα ένα πενταήμερο πανηγύρι!

  4. ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΥΟΥΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΥΓΗΡΕΙΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ

  5. Το πανηγυρι του Λουτρακιου δινει διπλη χαρα στον κοσμο. Πρωτον για τη μεγαλη γιορτη της Παναγιας μας και δευτερον για τη χαρα που δινει στον κοσμο μικρους και μεγαλους η μεγαλη εμποροπανηγυρη!! Γι αυτο λοιπον ας κανουν λιγο υπομονη οι "θιγομενοι". Λιγες μερες ειναι, θα περασουν!!

  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ κ. 6.22 ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ?

  7. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΛΑΤΡΕΙΣ'" ΤΟΥ ΠΑΗΓΥΡΙΟΥ (ο Θεός να το κάνει… αλήθεια τι ψωνιζετε??? Κινέζικα σώβρακα και σουτιέν???) ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ 5ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ…

    ΒΡΩΜΑ!!!
    ΔΥΣΩΔΙΑ!!!
    ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!!

    ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ "ΚΛΕΒΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ???

  8. Χρηστο Μιχα εχεις δικιο σε ολα ! οποιος δεν μενει Καραισκακη κ γυρω δρομους δεν εχει ιδεα τι περναμε ! κι εσυ 3: 31 να πας αλλου αν δεν σ αρεσουν οι λουτρακιωτες, που θα μας βρισεις κιολας….

  9. Οπωσδηποτε πρεπει να μεριμνησει ο Δημος να μπουν χημικες τουαλετες. Η δημοσια υγεια εχει αμεση προτεραιοτητα. Εφοσον ξεκινησε απο σημερα το πανηγυρι πρεπει να ειναι στη θεση τους.

  10. ΚΑΚΩΣ ΣΤΉΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ….

  11. να τους αφησετε να κανουν την αναγκη τους σπιτι σας αν εχετε προβλημα με τους μικροπωλητες ! γιατι να μην εχουμε και μεις ενα πολυημερο πανηυρι σαν ολες τις αλλες πολεις ! ντροπη σας εσεις εκει στην Καραισκακη να τα θελετε ολα δικα σας !

  12. Βρε αι στα μπαιηρια που θα μας κάνει και κριτική από πάνω στο χωριό σου αν δεν σ αρεσει η λουτράκα μας! Να σκέφτεσαι και αυτούς που με τα βρώμικα λινατσόσπιτα τραβάνε τα πάθη του χριστού άσε που τα κάνουν όπου βρούν.

  13. Ρε πάτε καλά; Στο σχολείο δεν είχατε κάνει θρησκευτικά; Ο Χριστός πήρε ραβδί και έσπασε τους πάγκους των εμπόρων που είχαν μετατρέψει την δοξολογία και την προσευχή σε εμπόριο; Εγώ θέλω να πάω εκκλησία και μόνο γιατί να μην μπορώ να περάσω και να βλέπω όλο αυτό το χάλι. Αν θέλετε τέτοια καρναβάλια στον περιφερειακό που έχει μεγάλο χώρο για τα αυτοκίνητα και δεν είναι δίπλα στα σπίτια της πόλης. Και εμείς που πάμε μόνο για την Μεγαλόχαρη να μπορέσουμε να πάμε στην εκκλησία. Αμαν πια με τις αρπαχτές…

  14. Εγώ μένω πολύ πιο κάτω από τον δρόμο της Πσναγίας αλλά,συμφωνώ με τους ανθρώπους που μένουν εκει καο ζούν ενα δράμα!!! Έξω από τα σπίτια του Λουτρακίου οι παράγκες

  15. ΝΑΙ 3:56 ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ Ο 3:31 ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΑΥΤΌΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ…

  16. Πολύ σας έχουμε ανεχθεί φερτοί και βαλτοί στο Λουτράκι με αυτά που λέτε, προσέχετε πως μιλάτε για τους Λουτρακιώτες και την πόλη μας, γιατί θα πέσει φάπα αεροθούμενη μπάζα ε μπάζα…

  17. Και τι να κάνει ρε ο Γκιώνης να πάρει χαρτί και να μαζεύει τα κακάκια; Δήμαρχος είναι δεν είναι βοθρατζής, για τετοια είναι μανούλα ο Λογοθέτης που πήρε και απόφαση να φέρει στο Λουτράκι τα κακάκια όλης της Βόχας!!!

  18. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩ.ΔΡΑΙΝ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ security ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΤΖΑΜΙΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΣ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog