Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μετά το Kontra στον Τηλεκύβο ο Αλέξης Τσίπρας

- Advertisement -

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την ευχάριστη έκπληξη και παραχώρησε τη δεύτερη προεκλογική συνέντευξή του σε ένα από τα μικρότερα κανάλια, το μαχητικό Kontra Channel του οσιομάρτυρα Κουρή (μεγάλη η χάρη του)….

Ο πρωθυπουργός θέλοντας να δείξει ότι γυρίζει την πλάτη στη διαπλοκή και στηρίζει τους μικρούς ανακοίνωσε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων του, μέχρι τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Το Koolnews.gr το εξασφάλισε και σας το παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα.

Δευτέρα 7/9 Extra channel: Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει μια guest εμφάνιση στην εκπομπή «Κόντρα και ρήξη» του Κυριάκου Βελόπουλου για να στηρίξει την προσφορά του «18 βιβλία 29 ευρώ από 190 ευρώ μην κάθεστε και δωρεάν το βιβλίο “Η Ρωσία του Πούτιν, ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, ποιος ο ρόλος του Κίσινγκερ;”, τηλεφωνήστε τώρα».

Αφού κλείνει 32 παραγγελίες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ύστερα από παράκληση του διαφημιστικού του καναλιού μένει ένα τεταρτάκι ακόμα και εμφανίζεται και στη ζώνη τηλεμάρκετινγκ του σταθμού. Ο πρωθυπουργός δοκιμάζει το θαυματουργό ιαλουρονικό οξύ που σε παίρνει Ερρίκο Μπριόλα και σε κάνει Ερρίκο Πετιλόν και το μαγικό φίλτρο που παίρνει νερό από βόθρο και το κάνει γάργαρο και βιλούδο.

Τετάρτη 9/9 Mad: Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και δεσμεύεται να διενεργήσει δημοψήφισμα αν εκλεγεί για να δώσει ο λαός απάντηση στα καυτά ερωτήματα: 1) Γιατί ο Πλιάτσικας αν θα μπορούσε τον κόσμο να άλλαζε θα ξαναέβαφε γαλάζια τη θάλασσα; 2) Ο Θάνος Καλλίρης μετά το «Γιορτάζω, γιορτάζω» λέει «μα ούτε που το φωνάζω» ή «μ’ ακούτε που το φωνάζω;» 3) Γιατί ο Παντελής Παντελίδης νιώθει πιο ευάλωτη από ποτέ;

Ύστερα από παράκληση του Γεωργαντά ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται να ανοίξει την συναυλία των Boys an noise (αν δεν μπορέσει ο Bo) και δίνει το ok στον Stan να πάρει τα πνευματικά δικαιώματα του προγράμματος Θεσσαλονίκης για να το ρεμιξάρει με το άσμα «Δεν σου ανήκω» και τον ψαγμένο στίχο «μεγάλωσα μέσα στην αλητεία, δεν θα αλλάξω δεν μπορώ. Δεν σου ανήκω πώς να σου το πω μαζί μου θα πονάς θα φταίω εγώ, ζωή σου (τι είπατε;) η ζωή μου (τι είπατε;)».

Παρασκευή 11/9 Nickelodeon: Ο Τσίπρας αναλύει το οικονομικό του πρόγραμμα στην εκπομπή Team Umizoomi και απαντάει στις ερωτήσεις της Milli του Geo και του Bot για το πού θα βρει λεφτά, αν θα παραμείνει στο 23% ο ΦΠΑ στα φροντιστήρια και αν ο Πάτρικ, ο φίλος του Μπομπ Σφουγγαράκη θα απολυθεί από τον «Τραγανό Κάβουρα». Η εκπομπή μεταδίδεται διακαναλικά από την ΕΡΤ1 (αντί για το “Ουράνιο τόξο”), την ΕΡΤ2 (“Του κουτιού τα παραμύθια”) και το Nova Hustler (στη θέση της αισθηματικής περιπέτειας “Spaliara Croft”).

Δευτέρα 14/9 Τηλεφώς II. Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται στο νέο Τηλεφώς (πήρε το ΑΦΜ από το “Κύδων Tv” το οποίο έπεσε στη Γ’ Εθνική) που εκπέμπει από τη σοφίτα του Παπανικόλα. Τη συνέντευξη συντονίζει η κυρία Ελισάβετ και κατά τη διάρκεια της ο Αλέξης Τσίπρας απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις της: Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι, ο βασικός μισθός στα 751 και η 13η σύνταξη τι να ‘χουν γίνει;

Τετάρτη 16/9 Europe One-Μαρμίτα. Ο πρωθυπουργός μετά από πρόσκληση του Κωστή Ραπτόπουλου εμφανίζεται στη θρυλική εκπομπή «Μαρμίτα» μαζί με τον Τρέγια, το Ζάχο, τον Ντρούλινγκ και τον Μπουγάτσα για να αναλύσει αν με το νέο πρόγραμμα  Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί το 3-5-2 του Τούντορ να γίνει 3-5-3 για να χωρέσουν Μπερμπάτοφ-Κλάους στην ίδια δωδεκάδα.

Ο Τσίπρας δεσμεύεται να το κάνει βασισμένος στο δεδικασμένο της 12άδας Αλέφαντου (κατέβασε τον Ολυμπιακό με 4-4-3 στο Subbuteo) ενώ σε ερώτηση του Μπουγάτσα για τον πιο Στρατούλη παίκτη του ΠΑΟΚ ο πρωθυπουργός επιλέγει τον Τσίμεροτ, ο οποίος του φαίνεται χειρότερος και απ’ τον Θάνο τον Τζήμεροτ.

Πέμπτη 17/9 Τηλεκύβος: Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχεται την πρόσκληση του Αργύρη Αγγέλου και εμφανίζεται στον Τηλεκύβο για να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσει το τρίτο και καλύτερο μνημόνιο του κόμματός του, μέσω λέξεων. Ο πρωθυπουργός θέλοντας να κερδίσουν οι τηλεθεατές 1000 ευρώ μετρητά και τη νέα ποιητική συλλογή του Κουράκη «Λευκό μπαστούνι ο Φελλός μου χτυπάει την πόρτα του αμετάκλητου», τους δίνει μια μικρή βοήθεια στην πρώτη λέξη: «Τι περιμένει όλους τους Έλληνες με την εφαρμογή του μνημονίου για τα επόμενα τρία χρόνια;».

Η λέξη Πο_τσ_  εμφανίζεται στην οθόνη και οι πρώτοι τηλεθεατές βγαίνουν για να απαντήσουν. Η κυρία Ελένη από τα Σούρμενα απαντάει «Παντεσπάνι» ο κύριος Ιάκωβος από τη Χίο «Παπουτσάκια», ο Γιάννος από τη Χαμένη Ατλαντίδα «Περονόσπορος», ενώ η Μαρίνα από τα Μέγαρα δεν δίνει απάντηση, αλλά ρωτάει τον πρωθυπουργό αν ξέρει αν στα κεφτεδάκια βάζουμε μάραθο ή όχι.

Παρασκευή 18/9 Derti Fm: Δυο μέρες πριν τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει να δώσει την τελευταία του συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ύστερα από επιθυμία του παρουσιαστή της εκπομπής «Τα σκυλιά δεν αλυχτάνε, ξενυχτάνε» ο Αλέξης επιλέγει και αφιερώνει σε αγαπημένα του πρόσωπα μερακλίδικα τραγούδια.

Στο Λαφαζάνη ο πρωθυπουργός αφιερώνει το «Γεννήθηκες για την καταστροφή», στο Γιάνη «Είναι φάση το αγόρι» από Ρένα Παγράτη, στη Ζωή Κωσταντοπούλου το «Χούλι Χούλιγκανς» από Κατιάνα Μπαλανίκα και στη Ραχήλ Μακρή το «Είσαι μες την τρέλα» του Γιάννη Βασιλείου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog