Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα 5 σκηνοθετικά λάθη στη διαφήμιση του Καμμένου

- Advertisement -

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να μας χάρισε ένα αριστούργημα που συναγωνίζεται στο cultόμετρο τη διαφήμιση του Βασίλη Λεβέντη και την επική ταινία «The Κόπανοι», είχε όμως και μερικές ατέλειες…

Τα λιγοστά ψεγάδια βέβαια ελάχιστοι τα εντόπισαν γιατί τα κάλυψε η Οσκαρική ερμηνεία του Πάνου, όμως οφείλουμε να τα επισημάνουμε για να είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα επαναληφθούν ώστε η επόμενη διαφήμιση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αγγίξει το τέλειο:

1. Ο Πάνος Καμμένος είναι ο μοναδικός πατέρας στα παγκόσμια χρονικά που ενώ ο «γιος» του έχει σπάσει το χέρι του, αντί να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, χασκογελά. Σε κάνει να φαντάζεσαι ότι ως πολιτικός θα του ανακοινώνει ο Σόιμπλε την έξοδο της Ελλάδας απ’ το ευρώ και εκείνος θα κάνει καινούρια νεφρά απ’ τα γέλια.

2. Βρέθηκε το πρώτο νοσοκομείο σε όλη την Ελλάδα (ή τη χαμένη Ατλαντίδα) το οποίο δεν έχει κόσμο να περιμένει στην ουρά για να εξεταστεί. Χάρη στην Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι ουρές και τα ράντσα στους διαδρόμους ανήκουν στο παρελθόν. Οι καρέκλες είναι άδειες και στο διάδρομο δεν υπάρχει ψυχή. Μιλάμε για τέτοια χλίδα που ακόμη και αν δεν ισχύει το εισιτήριο των 5 ευρώ το δίνεις πουρμπουάρ από μόνος σου για τις άψογες συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο. Να παρακαλάς να χτυπάς κάθε μέρα, μόνο και μόνο για να το επισκέπτεσαι.

3. Η καλή κυρία δίπλα στον Πάνο τον Καμμένο είναι ο Χουντίνι μεταμφιεσμένος. Δείτε την προσεκτικά στα δυο πλάνα (00:09 και 00:12). Στο πρώτο έχει το νερό της στην καρέκλα. Στο δεύτερο ως δια μαγείας το κρατάει στα χέρια. Ή πρόκειται για σκηνοθετικό λάθος ή ο Καμμένος θέλει να περάσει ένα κρυφό μήνυμα. Ότι με ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ο κοσμάκης θα ξεδιψάσει (ή θα πει το “νερό” “νεράκι”).


4. Παρατηρήστε τον καθρέφτη στο 00:15. Αν συμφωνήσουμε ότι δεν πρόκειται για ομαδική παραίσθηση αποτέλεσμα των ψεκασμών, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η μορφή που βλέπουμε στον καθρέφτη είναι ο οπερατέρ, ή ο μπούμαν. Η εκδοχή ορισμένων ότι πρόκειται για την Σαμάρα η οποία θα βγει από τον καθρέφτη και θα κυνηγήσει όλους όσοι δεν θα ψηφίσουν τον Καμμένο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από τον Κώστα Χαρδαβέλα.


5. Στο 00:06 αποδεικνύεται ότι ο Πάνος δεν είναι γεννημένος ηθοποιός, αλλά είναι ένας από εμάς. Ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος. Ξεχνιέται και αντί να κοιτάξει την κυρία δίπλα του που του μιλάει, κοιτάει το σκηνοθέτη. Τα στελέχη των ΑΝΕΛ βέβαια το διαψεύδουν. Υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος δεν κοιτάει το σκηνοθέτη, αλλά την επερχόμενη νίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ''θα του ανακοινώνει ο Σόιμπλε την έξοδο της Ελλάδας απ’ το ευρώ και εκείνος θα κάνει καινούρια νεφρά απ’ τα γέλια.''

    Δεν θα φύγουμε από το πλανήτη, από το νόμισμα θα φύγουμε ηρέμησε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog