Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου για το νέο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου

- Advertisement -

Με αφορμή το άνοιγμα του εμπορικού πάρκου Mare West η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά της πόλης μας και τις μικρές επιχειρήσεις που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής αλλά και της κεντρικής οικονομίας και προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω οικονομικής κρίσης…

Εμείς από τη μεριά μας δεσμευόμαστε να είμαστε ακόμα πιο κοντά σας με περισσότερες επιλογές και όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας θυμίζουμε ότι η στήριξή σας είναι απαραίτητη για να ενδυναμώσουμε τη δράση μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΡΖΑΚΗ                ΚΩΝ/ΝΑ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρατήστε καλή ποιότητα και χαμηλές ανταγωνιστικές τιμές και ο κόσμος θα στηρίξει την τοπική αγορά. Άλλωστε το χρήμα πρέπει να κινείται εντός των τειχών.

  2. Πριν ανοίξει ήσασταν πολύ ανταγωνιστικοι! Τοσο πολύ που συμφέρει να ψωνισεις στην Αθήνα εχοντας πληρώσει βενζίνη και διόδια. Δε σας φταίει το mall που οι ντόπιοι δεν ψωνίζουν εντός. .. προσαρμοστειτε και τα ξανά λέμε!!!!

  3. Έχει δίκιο ο 2,29
    Είχα βρεθεί για δουλειά σε προάστιο βορείων προαστίων και έτυχε να χαζέψω στην αγορά. Οι τιμές ήταν απίστευτα χαμηλές. Δεν πίστευα στα μάτια μου.
    Ψώνιζες ελληνικά προιόντ;α με 5, 10 και 20 ευρώ άριστης ποιότητας.
    Ήθελα να ήξερα αυτοί δεν έχουν υψηλά ενοίκια, υπαλλήλους και έξοδα όπως έχουν οι δικοί μας καταστηματάρχες?
    Μάλιστα κάποιος καταστηματάρχης μου είπε ότι έρχονται πολλοί από Λουτράκι, με το τραίνο, γεμίζουν τις σακούλες και φεύγουν. Τους συμφέρει απίστευτα.
    Προσγειωθείτε λοιπόν γιατί ο κόσμος δεν έχει πιά λεφτά. Οι παλιές εποχές έχουν φύγει ανεπιστρεπτί για όλους μας.

  4. Εσύ 2:29 έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου; Ολόκληρη πόλη δεν βρήκες ούτε ένα μαγαζί να σου κάνει για να ψωνίσεις, όλα είναι πιο ακριβά από την Αθήνα;
    ΠΕΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

  5. Πολύ ωραία επιχειρήματα ως συνήθως! Και φαντάρος πήγα και επιχείρηση εχω μόνος μου από τα 22 και στην εφορία δε χρωστάω μία! Έτσι είναι ομως η ελεύθερη αγορά φίλε μου δουλευταρα. Ούτε προηγούμενα έχω μαζί σου ούτε στους Αθηναίους έχω υποχρέωση. .. αν δεν το καταλαβαίνει ς είναι πολύ λογικό να γκρινιαζεις

  6. 3:13 Απίστευτο άσχετο αριστερό μανιφέστο για μεγαλοκαπιταλιστές Αθηναίους και μεγαλοεργολάβους, απλά γιατί κάποιος σου είπε την αλήθεια! Η απαντήσή σου θα έπρεπε λογικά να ήταν ότι, όχι είναι τόσο καλή και φτηνή η αγορά του Λουτρακίου, που δεν αξίζει να πάει κάποιος Αθήνα! Αλλά επειδή ούτε εσύ δε το πιστεύεις αυτό, απαντάς με κλασσική ξύλινη γλώσσα που λέει πολλά και τίποτα!
    Η ερώτηση η δική μου είναι πιο απλή. Πότε με στήριξε η τοπική αγορά για να τη στηρίξω και εγώ τώρα? Όχι, ότι τα μαγαζιά Αθήνα είναι φθηνότερα. Και εκεί τα ίδια θα λένε σίγουρα. Ίντερνετ, όλες οι αγορές διαδυκτιακές και στη μισή τιμή. Να δείτε και κάποιοι πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Ο κάθε τυχαίος με ένα μαγαζάκι τρύπα, κατάκλεψε τόσα χρόνια εφορία, ασφαλιστικές εισφορές και ΦΠΑ και έχει και θράσος να μιλάει για δημόσιους υπαλλήλους. Κρατικοδίαιτοι ελεύθεροι επαγγελματίες πιο πολύ και από το δημόσιο τομέα!

  7. Ναι ιντερνετ για να σου πασαρουν την μουφα προιον και μετα ψαξε βρες τους ασε ρε μεγαλε, καταλάβαμε πότε σε στήριξε η τοπική αγορά για να την στηρίξεις και εσύ, έτσι πες τον πόνο σου και ασε το ότι στο Λουτράκι δεν υπάρχει ούτε ενα μαγαζί τάχα να σου κάνει για να ψωνίσεις!!!

  8. 5:03 για να έχεις μαγαζί και ειδικά σε αυτή την εποχή μόνο τυχαίος δεν είναι κάποιος, όσο για το κρατικοδίαιτος, ρε φίλε που είσαι μέσα στα κόλπα για πες μου πως μπορεί να γίνει αυτό δηλαδή να κρατιέται μια επιχείρηση από τις επιδοτήσεις του κράτους; Έχεις ξεφύγει εδώ φέτος ζητάει η εφορία μπροστά το 100% του φόρου για το 2016 και βρίζεις και όλους τους επαγγελματίες και τους λες κλέφτες από πάνω. Ντροπή σου ρε 5:03

  9. Δεν απαντάς φίλε. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΩΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.
    Και εγώ δουλεύω από τα 16 μου και εγώ πήγα φαντάρος και επίσης δεν χρωστάω μια στην ( ε) φορία μέχρι τώρα.

  10. Ποιά είναι η αλήθεια 5:03 ότι οι έμποροι τα τσεπώνουν από το κράτος για να έχουν τα καταστήματα τους ανοικτά; Τα διαβάζεις αυτά που γράφεις. Δεν λες καλύτερα πως όλοι εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι τρώτε επειδή πληρώνει ενα σκασμό φόρους ο ιδιωτικός τομέας. Πάνε αυτά τελειώσανε όσοι δεν χρειάζονται έξω από το δημόσιο. Που πήγε ο άλλος ο λαοπλάνος ο τσίπρας και μου ξαναοινοιξε την ΕΡΤ για να βγάζει μονολόγους!!!

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ν.Δ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΡΕΛΛΑΝΤΩΝΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΜΟΥΘ.

  11. ποια τοπικά καταστήματα ?που ουτε καλημέρα δεν σου λένε οι περισσότεροι και αν δεν ψωνίσεις κατεβάζουν μούρη.Ετσι ειναι οι επαγγελματίες ? Να ξεκαβαλήσουν το καλάμι μερικοί γιατι υπάρχουν και οι εναλλακτικές με χαμηλότερες τιμές και σαφώς πιο δίπλα στους πελάτες.Δεν σας φταίει το μόλ αν δεν θα έχετε δουλειά.Κ κοιτάξτε να κάνετε καμια λευκή νύχτα,όλες οι πόλεις κάνουν ..

  12. Άνοιξες τον Παγκάλιο βόθρο; Πως τα γράφεις αυτά ρε 8:12 για όλους τους επαγγελματίες, έχεις πρόθεση να τους απαξιώσεις όλους; Υπάρχουν πολλοί που ψωνίσεις δεν ψωνίσεις θα σου μιλήσουν και θα σου πουν την καλημέρα του Θεού! Αυτοί που μόνο δεν σε ενοχλούν είναι οι επαγγελματίες που δεν είναι από το Λουτράκι. Στην τελική μήπως είσαι βαλτός ρε 8:12 να βρίζεις όλο τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο του λουτρακίου;

  13. Πολλα καταστηματα πληρωνουν μεγαλο ενοικιο και δεν σας βαζω ΔΕΗ και λοιπες εισφορες..η αληθεια ειναι αυτη..απο την αλλη ομως δεν δικαιολογειται να πουλας κινεζικα προιοντα με 80 και 100 ευρω..

  14. Κριμα που αφησαν στην Κορινθια να ανοιξει αλλο ενα μεγαλο εμπορικο κεντρο ετσι θα κλεισουν και οι υπολοιπες μικροεπιχειρησεις που εμειναν οταν ανοιξε το τζαμπο εκανε μεγαλοι ζημια σε πολλες επιχειρησεις μονο που αυτα τα μεγαλοκαταστηματα τα περισσοτερα δεν πληρωνουν φορους και το ρευστο δεν μενει στον τοπο αλλα πανε τα περισσοτερα εξω ετσι θα παει μπροστα η Πατριδα ντροπη

  15. Μηπως να φυγουμε ολοι οι ξενομερητες που αποφασισαμε να ζησουμε εδω , γιατι ισως καπου αλλου να μας εκτιμησουν και να μας σεβαστουν καλυτερα.

  16. Υπάρχουν καλοί και κακοί επάγγελματιες σε όλες τις δουλειές. Αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε γύρω μας και να δούμε πόσα (μικρό) μαγαζα κλείνουν. Δεν είναι λύση να θέλουμε να ψωνίζουμε δωρεάν. Οι μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν τις φοροαπαλλαγες που έχουν οι μεγάλες επιχειρήσεις. Μια επιχείρηση χωρίς κέρδη είναι καταδικασμενη να κλείσει. Οπότε συνειδητά επιλέγω να είμαι με αυτούς και να τους επιλέγω για τις αγορές μου και για την διασκέδαση μου

  17. τον Παγκάλιο βόθρο μάλλον εσύ τον άνοιξες 9.01 γιατι αν διαβασες καλά είπα οι περισσότεροι και όχι όλοι !!!! επίσης είπα μερικοί έχουν καβαλήσει το καλάμι .Και συ τι θίκτηκες έτσι ? έχεις κατάστημα και δεν πάει καλά ?? υπάρχουν και αυτοί που είναι ευγενικοί,ευτυχώς δηλ. Οχι δεν είμαι βαλτός , η αλήθεια μπορεί να πονάει .Αν θέλουν να ενισχύσουν την τοπική αγορά να μειώσουν τις τιμές τους .Τώρα γιατί όλοι έχετε φαγωθεί με τα μόλ δεν καταλαβαίνω ,γιατι εκει δεν πληρώνουν υψηλά ενοίκια ή δεη? τσάμπα τους τα δίνουν ? ανοίξτε τα μυαλά σας επιτέλους είμαστε στο 2015 ο κόσμος πάει μπροστά ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ .ΑΑ! ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ .Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ .

  18. Εαν θελουν στηριξη τα μαγαζια του Λουτρακιου πολυ ευχαριστως.Ας κατεβασουν πρωτα τις τιμες!ολοι το ξερουμε οτι ειναι υψηλες,για αυτο και σχεδον ολοι πηγαινουμε Κορινθο και Αθηνα.Οπως επισης να μαθουν τι σημαινει ευγενεια και επαγγελματισμος…Εαν κανεις το λαθος και δεν ψωνισεις την αλλη μερα ουτε καλημερα δεν θα σου πουν.Συγκεκριμενα ημουν εξω απο ιερο χωρο και θα ξεκινουσε μυστηριο και επειδη ανελαβε ντοπιος την δουλεια,και ακολουθουσε μετα και αλλο μυστηριο το οποιο το ανελαβε αλλος ντοπιος επρεπε να δειτε τι ελεγε ο δευτερος…Κατεβαζε καντηλια…δηθεν δεν θα προλαβαινε.Απαραδεκτες συμπεριφορες!Για αυτο δεν θα τον προτιμησω ποτε και θα πω τα χειροτερα!Ευχαριστω πολυ.

  19. Φιλε 3:01 εισαι ιδανικη περιπτωση για δουλεμα πχ τις μα………ες που σου ελεγε ο αθηναιος και δευτερον μες στην ποιοτητα θα εισαι φανταζομαι με συνολακια των 5-10 e !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog