Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Μπουγέλωσαν δυο γυναίκες στο πανηγύρι!

- Advertisement -

‘Eνα προκλητικό γεγονός έλαβε χώρα χθες ανήμερα της εορτής της Παναγίας Γιάτρισσας στις 7:30μμ στην οδό Καραϊσκάκη στο Λουτράκι….
Πλήθος κόσμου πηγαινοερχότανε στο παζάρι του πανηγυριού και ξαφνικά ένας ”κύριος”από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας  πέταξε από το μπαλκόνι του ένα κουβά με παγωμένο νερό κάνοντας ‘λούτσα’ δυο γυναίκες!

Προς στιγμή δημιουργήθηκε ένας ψιλοπανικός και έπεσε πολύ κράξιμο στον ”κύριο”ο οποίος αμέσως μετά την απαράδεκτη ενέργειεα του κλείστηκε στο διαμέρισμα του.

Παρά τις παραινέσεις περαστικών και μικρέμπορων που ήταν παρών στο συμβάν. οι δυο γυναίκες δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στην ιστορία και δεν κάλεσαν την αστυνομία για να εντοπίσει τον προκλητικό κύριο και να τον τιμωρήσει.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδώ δολοφόνοι Γεωργιανοί αποφυλακίζονται με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Σιγά μην τιμωρούσε η αστυνομία τον μπουγελωτά… Το πιό πιθανό είναι να του έλεγαν: πιάσε μας ένα ποτηράκι νερό ρε κύριος γιατί κορακιάσαμε με αυτήν τη ζέστη. Φυσικά και δεν φταίνε οι άνθρωποι. Αστυνομικοί είναι, όχι νομοθέτες.

  2. τι σχέση έχει η αστυνομια με το περιστατικο !εκτός τόπου και χρόνου είσαι .
    φαντάσου τι κομπλεξικοί υπάρχουν και ακοινώνητοι!!!!!ακου να ρίξει νερο στο κόσμο !στο βουνό σου ρεεεεεεεε!!

  3. οφθαλμός αντί οφθαλμού! έπρεπε οι δύο γυναίκες να άρπαζαν κι αυτές ένα κουβά παγωμένο νερό και να του τον έριχναν από κάτω προς το μπαλκόνι του, να σου πω εγώ αν θα το ξανακάνει. Λίγο μυαλό ρεεεεε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog