Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Τρελή πατέντα για να μην σου κλέβουν το μηχανάκι!(pics)

- Advertisement -

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο αναγνώστης @giorgos….

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρελή πατέντα για να το κλέψεις!!!
    Πας με ένα μεγάλο ψαλίδι-κόφτη κόβεις την αλυσιδούλα και την αφήνεις αμανάτι….
    Μα κάτι αναρτήσεις που κάνετε…

  2. μηπως πρεπει να αφήσουμε τις κουτοπονηριες και να εχουν τα αυτοκίνητα χωρους να παρκαρουν/ Γιατι αυτό δεν είναι πατεντα για να μη το κλεβουν. Είναι Ελληνικη και μαλιστα Λουτρακιωτικη εξυπναδα για να κρατουν πολλοι ελευθερο τον χωρο τους μπροστα στα σπιτια και τα καταστήματα τους. Φανταστηκατε ποσοι οδηγοι περαν κληση από την ανοιξη εξ αιτιας αυτων των γεγονοτων και δεν ξαναπατησαν στο Λουτρακι. Μηπως είναι καιρος ΔΗΜΟΣ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να ασχοληθουν λιγο με αυτό το θεμα γιατι το κακο παραγινε. Μου είναι αδιανοητο να πληρωνω αρκετα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και ο κάθε Μητσος και η κάθε Αγλαια……ο κάθε μουριας και ο κάθε πικολος να μη μου επιτρεπουν να παρκαρω

  3. 12:00 π.μ. Το λαθος το μεγαλο του δημου ειναι που δεν εκανε ενα παρκιν 2000 αυτοκινητων εκει που ειναι το κεπ και μη μου πειτε τωρα οτι ειναι μεσα στην πολη γιατι σε πολλες πολιςε χουν τετοια παρκιν μεσα

  4. Είναι πολύ σωστό ότι οι καταστηματάρχες της πόλης θέλουν τους επισκέπτες για να κάνουν τζίρο αλλά δεν επιτρέπουν το παρκάρισμα στα μαγαζιά τους βάζοντας καρέκλες-μηχανάκια-καφάσια κλπ.
    Ο Δήμος που ΠΟΤΕ δεν φρόντισε να δημιουργήσει ουσιαστικό παρκινκ στο κέντρο αδιαφορεί. Η αστυνομία προτιμάει να κόβει κλήσεις αλλά να μην αγγίζει όσους βάζουν καφάσια και καρέκλες αλλά το κυριότερο δεν καθορίζει ώρες εφοδιασμού ώστε ούτε κίνηση να δημιουργείται από φορτηγά ούτε να κρατάνε θέσεις τα μαγαζιά για δήθεν ανεφοδιασμό.
    Απλά πράγματα που όμως οι κατά καιρούς άρχοντες του δήμου ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

  5. 2000 αυτοκινητα λεει ο αλλος σε ενα χωρο που 15 μετρα επι 30 μετρα αντε με το ζορι να παρει 30 αυτοκινητα… Αν ομως γινει με 4 επιπεδα υπογειο και 6 οροφους θα χωρεσουν 2000 αυτοκινητα !

    10.59 μην τον κοροιδευεις εχει δικιο ! χωρανε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog