Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Θα ανοίξει οίκος ανοχής;

- Advertisement -

Όπως μπορείτε να δείτε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, στη σημερινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας, θα συζητηθεί (και μάλιστα ως πρώτο θέμα) ο καθορισμός επιτρεπόμενου αριθμού εγκατάστασης οίκων ανοχής…

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Από τη δημοτική κοινότητα Λουτρακίου- Περαχώρας αναφέρεται: «Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος και Εθν. Αντιστάσεως) την   16η   Σεπτεμβρίου  2015, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 18:00 ,κατόπιν της από 14ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ματαιωθείσας συνεδρίασης λόγω έλλειψης απαρτίας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης…

1). Εισήγηση περί πρότασης καθορισμού επιτρεπόμενου αριθμού αδειών εγκατάστασης οίκων ανοχής στην Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας.

2). Χορήγηση ή μη άδειας και παράτασης ωραρίου, λειτουργίας μουσικών οργάνων τριετούς διάρκειας, στον « Α.ΜΠΑΚΑΣ-Π.ΜΠΑΚΑΣ Ο.Ε.» εντός του Κ.Υ.Ε. ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ, το οποίο λειτουργεί επί των οδών Ποσειδώνος και Παπανικολή , στο Λουτράκι.

3). Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ( ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ), στην « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ι.Κ.Ε.», το οποίο βρίσκεται στο Ο.Τ. 30, επί των οδών Ελ. Βενιζέλου 7 και Ι. Λέκκα, στο Λουτράκι.

4). Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης στην « ΣΠΑΚ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.», για το Κ.Υ.Ε.-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ και ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ( ΜΙΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ), το οποίο βρίσκεται επί της Ε.Ο. Λουτρακίου-Περαχώρας, στην είσοδο της κωμοπόλεως Περαχώρας.

5). Γνωμοδότηση για επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού –τοποθετήσεις φωτιστικών σωμάτων σε περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας».

- Advertisement -

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη αλλά το ΣΠΑΚ λειτουργεί εδώ και κάτι μήνες, τώρα θα συζητηθεί η άδεια… προέγκρισης; Εκτός εαν κάτι δεν καταλαβαίνω καλά, δώστε άδειες για οίκους ανοχής, τουλάχιστον αυτοί είναι οργανωμένοι…

  2. Ωραία φέραμε ποδοσφαιριστή με το όνομα Πούτσι φτιάξτε και οίκους ανοχής καλά πάμε στο Λουτράκι!!!

    Μην το κόψεις σφαγέα δεν είναι υβριστικό.

  3. Καλά μιλάμε το βαρέλι της παρακμής της δημοτικής αρχής Γκιώνη, δεν έχει πάτο! Δεν μας φτάνει που βρωμάει όλη η πόλη, δεν μας φτάνει που πάνε έργα στα ύψη από πλευράς προυπολογισμών, δεν μας φτάνει η κρίση και οτι ο πεφωτισμένος δήμαρχος έβγαλε την τροχαία και έγραψε όλο τον κόσμο, δεν μας φτάνει που ο Λογοθέτης ( ο δήμαρχος που έκανε σβου επιταγές φτωχών ανθρώπων) θα μας φέρει με τις αποφάσεις του όλα τα βοθρολύματα της Βόχας στο Λουτράκι, τώρα πάνε να μας φέρουνε τα μπουρδ@λ@ μέσα στα σπίτια μας.
    Πόση παρακμή να αντέξει αυτή η ρημάδα η κοινωνί α πια με τους Γκιωνολιγοθετοπαυλαιους…

    Βάλτο φίλε μι.φι. για να μην μας θεωρούν χαυνοπολίτες τα ορφανά της διαπλοκής…

  4. γιατι ο oικος ανοχης ειναι κατι κακο;απο αρχαιοτατων χρονων υπηρχαν..εμεις εξακολουθουμε να ζουμε με ταμπου και κομπλεξ εν ετει 2015

  5. Ναι δεν είναι κακό να μας κουβαληθούν όλοι οι έμποροι λευκης σαρκός στο λουτράκι και να αρχησουν να βγαίνουν τα κουμπούρια για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, εκτός του οτι θα μας κουβαληθεί όλα η κοινωνική πλέμπα της Κορινθίας, που θα ουρεί όπου βρεί μετά την εκτόνωση του.

  6. Ενώ εσύ που συμφωνείς να γίνουν οι οίκοι ανοχής μέσα στα σπίτια μας δεν έχεις πρόβλημα να σε δει ολη η κοινωνία, σου χει φύγει η ντροπή έτσι;

  7. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΔΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΕΥΓΕ!!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

  8. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΜΗ ΧΑΥΝΟΠΟΛΙΤΑ 10.31 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ,ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ .ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ .ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ .
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΤΕ .ΠΟΥ@@@ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ .ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ .ΕΞΑΛΛΟΥ Η <> ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΙΑ..Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΛΑΙΔΑ ?

  9. 9,27 μ.μ. εμας μας αρεσουν οι οικοι ανοχης,ειμαστε υγειινιστες και αθλητικοι τυποι,οχι ναρκωτικα που ξερεις εσυ,ουτε απο τσιγαρο δε ξερουμε,Για εργοστασιο οπιου που θελεις να γινει αλλα σε χαλαει να γινει οικος ανοχης στο Λουτρακι,μπορεις να προωθησεις το αιτημα σου στη δημοτικη αρχη.Εξαλλου απ οτι βλεπω εχει αρκετους τοξικομανεις η πολη μας,οπως τη βρισκει ο καθενας.

  10. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕ@@@ .ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΔΕΣ..
    Α!ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΛΩΝ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ .Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ …

  11. Άμα έχουν τα πιστοποιητικά υγιεινής ..πληρώνουν με απόδειξη..
    Ποιο είναι το κακό…??
    Να πηγαίνουν στην λεωφόρο Συγγρού …??
    Είναι το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου..
    Όλα τα άλλα είναι υποκρισία και στρουθοκαμηλισμός…!!
    Μας πείραξε αυτό, και όχι ότι κοντεύει να περάσει ο νόμος ο γάμος ετερόφυλων και με παιδιά στην Ελλάδα..….!!
    Μερικοί άνθρωποι θέλουν να γαμήσουν διότι δεν έχουν γκόμενα
    Είναι ο βιολογικός-μεταβολισμός του ανθρώπου..
    όλα τα άλλα είναι παραμύθια για το κατηχητικό…
    To πρόβλημα είναι άμα θα γαμήσουν
    στο Λουτράκι-Ισθμό-Κόρινθο…??
    Ο κυνικός

  12. Πες στο φίλους των οικων ανοχής που υπάρχουν, μες στο λουτράκι μπας και σταματήσουν να κάνουν προπαγάνδα υπερ των φανερών, μας φτάνουν οι κρυφοί

  13. ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ;
    ΕΣΥ ΡΕ 8:34 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ;

  14. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;

  15. Αν είσαι αθλητικός τύπος υπάρχει γήπεδο, στα πορνεία πάνε οι ξεπεσμένοι πατσοκοιλάδες μπακουροι που δεν μπορούν να βρούν γυναίκα…

  16. Το αν ανοιξει οικος ανοχης η οχι δε θα το αποφασισεις ουτε εσυ ουτε εγω,ετσι δεν ειναι;Ειναι αρμοδιοτητα της δημοτικης αρχης.Απλως σπαω πλακα με το κομπλεξ οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω,τις αντιδρασεις,το σκοταδισμο και τον αναχρονισμο ορισμενων.Ουτε το τρενο να ξαναρχοταν μεσα στο Λουτρακι δε θα καναν ετσι ορισμενοι.Δηλαδη αν εμενα δε μ αρεσουν τα τυχερα παιχνιδια θα πω να κλεισει το Καζινο;τι αλλο θ ακουσουμε;Απλως δε θα περασω ουτε απ εξω.Ξερω,ειναι δυσνοητα αυτα,πρεπει να εχουν βγαλει πανεπιστημιο ορισμενοι για να τα καταλαβουν.Οι παρωπιδες ειναι καλες μονο για τα αλογα,οχι για τους ανθρωπους.

  17. H EPOXH TON GOLIKON KAI TON TSIFLIKADON PERASE ANEPISTRPTI O KOSMOS THA APOFASISEI KAI KAMMIA DIMOTIKH ARXH.
    ALLA ENTAXI KATALABAME POIOS EISAI POLEMIOS TOU LOUTRAKIOU MHN KARFONESAI ALLO NA MHN GINEI O PROASTIAKOS NA PHGAINEI O KOSMOS STHN DOULEIA TOU KAI NA ANOIXOUN POURDELA OSTE NA XANTOKOTHEI H POLI.
    OSO GIA THN ANAFORA STA ALOGA KAI STIS PAROPIDES APLA 2:23 EXEIS APOXALINOTHEI HTHIKA KAI DEN EXEIS KAMIA NTROPI

    Y.G. AN NOMIZETE POS THA KATHISOYME ME XERIA STAYROMENA GIA NA MAS KOUBALISETE MPRAVOUS, PROAGOGOUS KAI SAVOURA STO LOUTRAKI GELIESTE…

  18. Πρώτα από όλα μπράβο για τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς και φανερώνουν την ποιότητα του λόγου σου, και συνεπώς δεν μου κάνει εκπληξη που στηρίζεις την δημιουργεία οίκων ανοχής στην πόλη μας.
    Τώρα για το τι κακό θα κάνει ένα πορνείο μεσα σε μια μικρή πόλη όπως το Λουτράκι, κάνεις πως δεν το καταλαβαίνεις έτσι; Θα στο γράψω λοιπόν, απλά θα αποτελέσει μια εστία ανομίας, εγκκηματικότητας και μεταδιδόμενων σεξουαλικών νοσημάτων και το πιο πιθανό είναι να μας κουβαληθούν οι πιο περιθωριακοί τύποι του νομού, και που εγώ πιστεύω πως δεν θα είναι μόνο ένα, αλλά θα υπάρξουν ύστερα κι άλλα.
    Αυτό δεν το χρειάζεται η πόλη και για αυτό αν πάει να υλοποιηθεί ένα τέτοιο φρικώδες ενδεχμενο η εκκλησία θα αναγκαστεί να πάρει θέση.
    Και μιας και μιλάς για προοδευτικούς και οπισθδρομικούς, ποιός σου είπε Κυνικέ, πως η δημιουργία τέτοιων κακόφημων οίκων είναι προόδος και ανάπτυξη; Δηλαδή τι θες να γίνει το Λουτράκι Bangkok που πάνε όλοι οι ανώμαλοι λεφτάδες για να βιάσουν παιδάκια; Νομίζεις πως όταν γκρεμίζεις όσια και ιερά γίνεσαι προοδευτικός; Ναι αυτή η χώρα, έχει ακόμα ανθρώπους με αρχές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με παραδώσεις, που πάνε να σπάσουν ορισμένοι εθνομηδενιστές. Και που αν ζούσαν στα Σόδομα και ήταν στην θέση του Λωτ και η γυναίκα τους είχε γίνει στήλη άλατος, θα πήγαιναν σε καμιά αγορά να την πουλήσουν ως αλάτι!
    Φυσικά δεν σε ενδιαφέρει το τι θα συμβεί αν κάποιος έφηβος πάει κρυφά από τους γονείς του σε ένα τέτοιο μέρος και κολλήσει κάποια αρρώστια, εσύ δεν θα έχεις καμιά ευθύνη γιατί θα έχεις κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία σου και την ανευθυνότητα σου, ενώ στο δράμα του πατερα και της μητέρας για το παιδί τους, δεν θα έχεις τίποτα να προσφέρεις.
    Εγώ ξέρω κάποιους γονείς, που η αγάπη για τα παιδιά τους θα τους έκανε να φτάσουν στα άκρα. Καταλαβαίνεις πως μπορεί μια κατάσταση να ξεφύγει και να έχουμε αυτοδικιά κατά των ανθρώπων που πέρνουν τέτοιες αποφάσεις και μετατρέπουν την κοινωνία μας σε ζουγκλά;
    Οπότε αφήστε αυτά τα περίφημα προκρούστεια και ανυπόληπτα τσιτάτα πως τάχα είναι για το καλό μας, γιατί από κανέναν δεν γίνονται πιστευτά και σταματήστε να κάνετε την πολιτική ουρά, σε ανθρώπους που μας έκαναν με τα ζαβα καμώματα τους, ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα μέσα από εκπομπές όπως οι αποδείξεις του Νίκου Ευαγγελάτου.

    Υ.Γ.Η απόσταση από το τίποτα στο ελάχιστο, είναι πολύ μεγαλύτερη παρ' ότι από το ελάχιστο στο πολύ!
    . ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ…

  19. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Η ΒΗΤΑ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?

  20. Στον 10:56 π,μ
    Φίλε μου σίγουρα είσαι ξενέρωτος…
    Και δεν ξέρεις από την πιάτσα…
    Με ταξί θα σου πάρει 3 λεπτά να πας στο Ισθμό για να βγάλεις τα μάτια σου αν θες..
    Δεν ξέρω που κόλα η παιδεραστία για σένα..
    ΥΓ Άμα θέλεις μπορώ να σου βρω και αλλά κρυφά λαγούμια να βγάλεις τα μάτια σου..
    Άντε κοιμήσου στις 11 ώρα και άσε μας…
    ο κυνικός
    Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.. και όταν θέλεις κάτι, το βρίσκεις..

  21. Να μην υπάρχετε 10:23 τρομάζετε την κοινωνία, πάρτε αμάξι και τραβάτε Αθήνα ή καντε την σφεντόνα, πορνεία στο Λουτράκι δεν έχει τελος…

  22. Για τράβα στις περιοχές που έχουν σπίτια με κόκκινα φωτάκια, για να μας πεις αν υπάρχουν στους δρόμους μια οικογένεια ή μετά την δύση του ηλίου κυκλοφορεί ένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και μετά έλα να κάνεις προπαγάνδα για πορνεία…

  23. ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΚΙΩΝΗ, ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕΝΕΙ ΔΊΠΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ? ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΑΝ ΟΧΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΣΑΣ…

  24. έχει γούστο να λειτουργήσει σε εκείνη τη "μονοκατοικία" στην Περαχώρα που χορτάσαμε να βλέπουμε την διαφήμιση 3 γενιές τώρα και εμείς και οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας.
    Εμ, νησάφι πια. Αν δεν το νοίκιασε κανείς, κάπως πρέπει να αξιοποιηθεί κι εκείνο για να μην έχει τσάμπα φέσι τον ΕΝΦΙΑ.

  25. καλά οι Γκιώνης και Λογοθέτης, αλλά ο Παύλος Αρχόντης τι σχέση έχει με δαύτα? Γιατί τον αναφέρεις? Μπας και ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε οι άλλοι κάτοικοι Λουτρακίου?

  26. Εδώ κε ALEX παρόλα ότι έχω ακούσει ότι είσαι σοβαρό παιδί ..
    Άφησες να αναφέρονται σπίτια και ονόματα..
    Απαράδεκτο…!!
    Να μην αρχίσω εγώ ..και ξέρεις ότι τα λέω με την βούλα…

  27. Το πιστεύω έσεις οι ανθρωποι της νύχτας έχετε τον τρόπο να κανετε τα πάντα στον βούρκο που ζείτε. Τώρα αν θεωρείς πως ξενέρωτος ( ωραία λέξη ποιάς φυλακής είσαι απόφοιτος), σημαίνει και ηθικός τότε ναι μπορείς να με λες και ξενέρωτο. Όσο για το αν κοιμάμαι στις 11 η ώρα ε τέτοια ώρα περίπου πάνε για ύπνο όλοι οι άνθρωποι που το πρωί εργάζονται και έχουν οικογένεια, τι να κάνουμε, αλλά εσείς οι άνθρωποι της νύχτας εκείνη την ώρα πάτε για δουλειά και γι αυτό υποστηρίζετε την παρανομία.
    Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕς ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ , Ή ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΑΚΙ…

  28. Αν ανοιξει τελικα θα λειτουργησει στο παραλιακο παρκο στο καμαρακι διπλα στην εξεδρα εκδηλωσεων.Μηπως διπλα στην εκκλησια;Η διπλα στο σχολειο;Στο κεντρο υγειας;Η παραλιακα να μην το ψαχνουν οι ενδιαφερομενοι διπλα στα παγωτατζιδικα;Δε νομιζω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog