Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θεοδώρα-Κυριακή Φιλάνδρα.Υποψήφια βουλευτής Κορινθίας με την συμμαχία ”Δημοκρατικοί,Κοινωνία Αξιών,Κόμμα Πειρατών”

- Advertisement -

Ονομάζομαι Θεοδώρα-Κυριακή Φιλάνδρα και γεννήθηκα στην Κόρινθο….
Είμαι απόφοιτος με υποτροφία του ΙΕΚ Κορίνθου Λουτρακίου στην ειδικότητα Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας, έχω Diplοma In Businness Studies από το London Chamber of Commerce and Industry και φοιτώ με υποτροφία στο Hellenic American University στο τελευταίο εξάμηνο σπουδών στο πρόγραμμα Bachelor in the Science of Business Administration, με Major στο Project Management.

 Έχω προϋπηρεσία 19 χρόνια σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και τα τελευταία 14 χρόνια εργάζομαι στην Διώρυγα Κορίνθου. Αποτελεί τιμή για εμένα να εκπροσωπώ στο Νομό Κορινθίας τη συμμαχία τριών κομμάτων του κεντρώου χώρου ¨Δημοκρατικοί, Κοινωνία Αξιών, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας¨, μια συνεργασία που στόχο έχει να αξιοποιήσει το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενίσχυση του επιχειρείν.

Δεσμεύομαι να προωθήσω και να υποστηρίξω με σθένος τα συμφέροντα της Κορινθίας,της πιο όμορφης γωνιάς της Ελλάδος.Όλοι μαζί μπορούμε να αναστρέψουμε την παρούσα κατάσταση,όλοι μαζί!
Αυτό προϋποθέτει την συννενόηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου αλλά και της χώρας.Το παρόν μας καλεί να ανταποκριθούμε στις δύσκολες προκλήσεις με εγκράτεια,σύνεση,όραμα και σκληρή δουλειά.Αν ανταποκριθούμε όπως πρέπει, τότε το μέλλον μας ανήκει.
Σας καλώ να στηρίξετε μια συμμαχία κομμάτων που πιστεύει στο παρόν αλλά και στο μέλλον!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog