Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Μια περιουσία για ένα σουβλάκι; ΕΛΕΟΣ! Καταγγελία αναγνώστη

- Advertisement -

Χτες, μετά από πολύ καιρό, αποφάσισα να παραγγείλω 2 πίτες με γύρο από κάποιο σουβλατζίδικο στο Λουτράκι…

Ξέρετε πόσο τα πλήρωσα; Πάνω από 5 ευρώ! Όταν ρώτησα τον υπεύθυνο του καταστήματος “γιατί;”, μου είπε ότι έχει αυξηθεί το ΦΠΑ και ότι αν το βάλει φτηνότερα, δεν θα βγάζει κέρδος γιατί έχει πολύ προσωπικό. Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα, είδα ότι οι ίδιες τιμές υπάρχουν σε όλες τις σουβλακερί της πόλης.

Δεν με ενδιαφέρει αν τα καταστήματα έχουν υψηλό ενοίκιο ή όχι, αν οι λογαριασμοί έχουν αυξηθεί ή όχι, αν θα πέσει η ποιότητα ή όχι, αν θα απολυθεί κόσμος ή όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν δεν αγοράσει κανείς από όλα  τα σουβλατζίδικα του Λουτρακίου, θα αναγκαστούν ΟΛΑ να ρίξουν τις τιμές ή όχι;

Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τις πιτσαρίες της πόλης που παίρνεις 3 πίτσες και 1 μακαρονάδα και δεν σου κάνουν δώρο ούτε ένα μπουκάλι κόκα κόλα. Ντροπή παιδιά!

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όντως είναι πολύ ακριβό,κυμαίνεται στα 2,3 ευρώ με πίτα και το χοιρινό και το κοτόπουλο παρόλο που έχουν διαφορετική τιμή αγοράς,όταν στην Αθήνα ξεκινούν από 2,0 ευρώ…Στην Αθήνα δεν έχει ενοίκιο και προσωπικό??Ντροπή!!!

  2. Καλα σου ειπε ρε δημοσιε υπαλληλε…
    Εχεις μαγαζι για να ξερεις πως βγαινει?
    Ωραιο να κρινεις και να βγαζεις συμπερασματα εξω απο το χορο…

  3. για να καταλαβες τωρα οτι ανεβηκαν οι τιμες μετα απο τοσο καιρο σιγουρα δεν θα εισαι και απο τους τακτικοτερους πελατες αλλα ντροπη σου και μονο που γραφεις οτι για 40-50 λεπτα που εδωσες παραπανω δεν σε ενδιαφερει αν θα καταστραφουν ανθρωποι η' θα χασουν τις δουλιες τους.φτιαξε λοιπον χυλοπιτες και οχι γεμιστα που σου προτινε ο προηγουμενος γιατι θα σου στηχισουν περισοτερο και θα μας ζαλιζεις μετα για τους παραγωγους και τις τιμες τους!!χυλοπιτες λοιπον και φαε η' βγαλτον κιολας το σκασμο…

  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ…??? ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΤΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΠΑΡΑ" ΚΟΙΝΩΣ ΦΡΑΓΚΑ!!! ΤΡΩΕΙ ΩΞΩ!!!ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ…ΝΑ ΠΛΕΡΩΝΕΙ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ….ΓΚΕΓΚΕ ΟΡ ΝΟΥΚΟΥ ΓΚΕΓΚΕ!!!!

  5. Πότε θα ανοίξει αυτό το δημόσιο τεσπα σουβλακερί να δουλεύουν 30 (ενας για να βγάζει την πίττα απο το ψυγείο ο άλλος για να την δίνει στον επόμενο μέχρι να φτάσει στα χέρια του ψήστη ο άλλος για να φέρει τα ξύλα, ο άλλος για να ανάψει την φωτιά etc etc.) και φυσικά να έχουμε και τις απαραίτητες απεργίες και διαδηλώσεις για τον τρόπο λειτουργίας σε αυτή την χώρα που λέγεται ελλαδιστάν να βρείς και εσύ την υγειά σου με τους σύντεκνους σου δημόσιους υπαλλήλους???? αρε πουπουλα και πίσσα που θέλετε πολλοί ποια!!!! και εσύ loutrakiblog πρόσεχε τα uploads σου να έχουν ποιο σοβαρό περιεχόμενο τα θέματα σου!!!! αντί να δείτε την βρωμιά που κάνουν οι καλοκαιρινοί παραθεριστές στο διαμάντι που έχει η περιοχή σας (και μιλάω για την περιοχή που πηγένει για σκαλωσιά) που έχει καταντίσει χωματερή, κάθεστε και ασχολήστε με τυχάρπαστους υπαλληλίσκους. ΝΤΡΟΠΗ!

  6. Μια χαρά είναι οι τιμές εκτός αν θέλετε να τρώτε σκυλιά. Ο εμπορικός κόσμος στεναζει, απ την μία ή φορολογία και το ΦΠΑ στο 23 απ την άλλη τα λειτουργικά κοστοι (τεβε στον θεό ,ικα το ίδιο ,δημοτικά τέλη ,δεη επίσης, τηλέφωνα ) οι μισθοί στις επιχειρήσεις εστίασης είναι τσιμπημενοι γιατί αλλιώς δεν κάθονται οι υπάλληλοι και το σημαντικοτερο αναδουλειά. Εκτός αν μερικοί μερικοί νομίζουν πως με 2-3 μήνες προλαβαίνουν να βγάλουν τα σπασμένα για 365 μέρες. Φίλε με το σουβλάκι ψάξε το πρόβλημα στον μισθό σου που έμεινε στάσιμος ή μειώθηκε και για το τέλος σου λέω ξεκίνα να πολεμάς το καρτέλ των σούπερ μάρκετ και τον κατακλισμο των ξένων προϊόντων .Γιατί δεν φωνάζεις για το club sandwich που στα goodys κάνει 7.50 ευρώ ?Γιατί δεν φωνάζεις στον γιατρό που σου λέει 70 με απόδειξη η 50 χωρίς ?και στην τελική όπως σου είπαν ήδη κάτσε σπίτι σου και φτιαξτω μόνος σου ,κάνε και ένα κοντρόλ μετά τι σου στοίχισε και έλα πες μας.

  7. 5 EYRW GIA DIO SOYBLAKIA ? OYTE STO PARISI NA HMASTAN KALE .TA ALLA SOYBLATZIDIKA POY TO EXOYN 2 EYRW -2.20 DEN EXOYN YPOXREWSEIS H YPALLHLOYS ? TO IDIO KAI ME TIS KAFETERIES … ME EKSAIRESI 2-3 POY KRATHSAN TIS XAMHLES TIMES OLOYS TOYS MHNES TOY ETOYS KAI PARA THN AYKSISH TOY FPA…EYGE TOYS … AYTO LEGETAI EPAGGELMATISMOS !

  8. η λύση είναι να ξαναψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ για να φτάσει στο πάνω από 10 ευρώ και έτσι να το πάρεις απόφαση πως κάνουν κακό στην υγεία και ο ένας και το άλλο…

  9. Το Λουτρακι εφτασε φετος τις τιμες που ειχαν τα νησια πριν κανα-δυο χρονια. γιατι φετος το φτασαν και 3Ε. κατι ειναι και αυτο 🙂
    Στην Αθηνα οι τιμες μεσο ορο ειναι 1.80 με 2 Ε και μερικοι το εχουν 2:20
    Φιλε 3:35 ακριβως αυτο..οι μαγαζατορες της πολης κοιτανε σε 2-3 μηνες να βγαλουν τα εξοδα ολης της χρονιας .ε δεν γινεται κατι τετοιο.πως να το κανουμε ειναι παραλογο.
    Και ποιος σου ειπε οτι οι τιμες τους ανταποκρινονται στην ποιοτητα;
    Φετος μεχρι και για το ουζερι ακουσα πολλα παραπονα που ηταν οτι καλυτερο υπηρχε στην πολυ,αστο αυτο που λες δεν στεκει..
    Τις καλες εποχες που ο κοσμος ειχε λεφτα τις ανεβαζαν τις τιμες οποτε γουσταραν,οσο γουσταραν αλλα το κοσμο δεν το ενοιαζε..τωρα που μισθοι,συνταξεις πεφτουν και κοβονται πανε και κανου παλι αυξησεις και περιμενουν τι? Αλλα ειναι και βλακες θα μπορουσαν να εχουν προσφορες καποιες προσφορες τουλαχιστον,καποια πακετα….
    Οσο για τα Goodys φιλε υπαρχουν αλλα 2-3 μαγαζια (ιδιας διατροφικης κατηγορια) (το ενα 3-4 τετραγωνα) τα οποια (αν ισχυει η τιμη που λες) εχουν το κλαπ σαντουιτς περιπου 2+ε κατω και ειναι και πιο νοστιμο.Ενω στα σουβλαντζιδικα ολοι ιδιες τιμες +- 0,10 αρα ποιος εχει καρτελ σε τετοιες περιπτωσεις.
    Τις καλες εποχες οι μαγαζατορες εβγαζαν απτην μυγα ξυγκι γιατι ακριβως ηταν καλες εποχες ολοι "ειχαν"…. τωρα που δεν εχουν παλι κοιτανε να βγαλουν απτην μυγα ξυγκι.
    Ουστ και καλο ΟΑΕΔ.

    υγ. Ασε να μαντεψω προς καταρρακτες ήταν το συγκεκριμενο μαγαζι ε?

  10. Οταν ο ΦΠΑ πηγε στο 13%, κανατε καμμια μειωση στις τιμες σας?
    Φυσικα ΟΧΙ. Αλλα μολις ο ΦΠΑ ξαναπηγε στο 23%, κατευθειαν αυξηση τιμων…..

  11. Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τα σχόλια περί ακρίβειας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε συνείδηση καταναλωτή. Επί δραχμής θυμάμαι ότι γυρίζανε τα βενζινάδικα για τρεις δραχμές διαφορά! Και δε βάζαμε ρε παιδιά. Όποιος είναι σαραντάρης και πάνω δε μπορεί να μη το θυμάται. Τώρα βλέπεις βενζινάδικα με πέντε, δέκα σεντς διαφορά, δηλαδή δεκαπέντε με τριάντα δραχμές διαφορά, και όμως ο άλλος βάζει αδιάφορα! Ο κάθε καταστηματάρχης έχει δικαίωμα να κοστολογεί το προϊόν του όσο νομίζει ότι είναι συμφέρον για αυτόν. Εσύ είσαι υποχρεωμένος να δεις τον τιμοκατάλογο και να διαλέξεις. Δε σε υποχρεώνει κανένας να πάρεις κάτι σε ασύμφορη τιμή. Εκτός αν μιλάμε για καρτέλ, οπότε πάμε αλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog