Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πλήρης υποβάθμιση του εορτασμού της ιστορικής μάχης της Περαχώρας

- Advertisement -
«Εξαφάνισαν» από χάρτη τους Άγιους Θεόδωρους…Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δημοτική αρχή…
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
Ε.Δ. 2 EKO Racing ΚΙΝΕΤΑ
Μήκος: 24.33 χλµ.
Διακοπή κυκλοφορίας: 14:30 (Δεν θα ανοίξει µετά το τέλος της Ε.Δ. 1)
Ωράριο πρώτου αυτοκινήτου: 19:36
Περιγραφή: Λόγω του ότι η ε.δ. θα διεξαχθεί νύχτα, τα αυτοκίνητα 1ης
προτεραιότητας θα εκκινούν ανά 4λεπτο, ενώ τα υπόλοιπα ανά 2λεπτο. Η
Κινέτα είναι τα πρώτα 24.33 χλµ. της Ε.Δ. 1. Τα χαρακτηριστικά της είναι
ίδια µε αυτά της Ε.Δ. 1.
ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ
1) Κατευθυνόµενοι προς Αλεποχώρι από την πόλη των Μεγάρων, στη στρογγυλή πλατεία όπου υπάρχουν πινακίδες προς Αλεποχώρι και Μάζι, ακολουθείτε τη σήµανση προς Μάζι. Μετά από 14 χλµ. στη διχάλα που δεξιά οδηγεί προς Μάζι στρίβετε αριστερά και ακολουθείτε τη σήµανση της
οργάνωσης για 6 χλµ., σε καλό χωµατόδροµο, που εναλλάσσεται µε τµήµατα τσιµεντόδροµου, για να φτάσετε στο 7,26 χλµ. της ε.δ.
2) Από την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου κατευθύνεστε προς Κινέτα. Μετά την έξοδο από την Ε.Ο., σε 200 µ. στρίβετε δεξιά και στα επόµενα δύο «Τ» που θα συναντήσετε στρίβετε αριστερά για να βρεθείτε στη συνέχεια στον παράδροµο της Ε.Ο. Συνεχίζετε για περίπου 8 χλµ. µέχρι να βρείτε την
πινακίδα «ΚΙΑΦΑ ΜΠΕΚΑ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ». Στρίβετε δεξιά και σε 2,78 χλµ. µπαίνετε δεξιά στο χωµατόδροµο. Συνεχίζοντας για 6 χλµ. σε κακής ποιότητας οδόστρωµα µόνο για αυτοκίνητα 4×4 ή µοτοσικλέτες enduro, φτάνετε στο 11,37 χλµ. της ε.δ.
3) Αν ακολουθώντας την προηγούµενη διαδροµή συνεχίσετε στην άσφαλτο, αντί να στρίψετε δεξιά στο χωµατόδροµο, µετά από άλλα 2,30 χλµ. θα φτάσετε στο 16,35 χλµ. της ε.δ. στην αλλαγή πορείας των αγωνιστικών από άσφαλτο σε χώµα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή ο δρόµος µετά την πινακίδα «ΚΙΑΦΑ ΜΠΕΚΑ-ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» είναι πολύ στενός και αποτελεί πιθανή διαφυγή ασθενοφόρου, παρκάρετε έτσι ώστε να µην εµποδίζετε την κυκλοφορία.
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ
ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 
4) Από τον κεντρικό δρόµο Λουτρακίου στρίβετε δεξιά στο παλιό εργοστάσιο της PepsiCo. Συνεχίζετε για 3 χλµ. και βρίσκετε την πινακίδα «ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ». Στρίβετε δεξιά και µετά από 3,69 χλµ. φτάνετε στην αλλαγή πορείας από άσφαλτο σε χώµα στο 23,83 χλµ. της ε.δ., 500 µ. πριν τον τερµατισµό της….
ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ???????
nJoy team
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο δήμαρχος καλά κάνει !!!!!
    Θέλει να διαφημίσει την πόλη του !!!
    Οι Αγιοθωδωρίτες πρόεδρος αντιδήμαρχος σύμβουλοι δημοτικοί και κοινοτικοί ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ????????????? Τους έφταιγε ο Λογοθέτης και ο Μίτε πριν !!!!!!!

  2. ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΑΝΕ!! ΟΙ ΑΓΙΟΘΩΔΟΡΙΤΕς ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο 10.34 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??? ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΗ?? ΝΤΡΟΠΗ!!

  3. Να μήν αφήσουν οι Αγιοθωδωρίτες να περάσει το ράλλυ απο την καλύτερη ειδική διαδρομή που είναι των Αγίων Θεοδώρων αν δεν μπεί και το όνομα !!!!!!!!!!!!!!!
    Αίσχος !!!!!!!!!!

  4. Ο Κος Πετρου και οι υπολοιποι τι εχουν να δηλωσουν? Οπως παντα θα κανουν την παπια για να μην τους μαλωση ο αρχηγος τους κανει ντα! αει να χαθητε ρεζιλια ε ρεζιλια !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog