Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σχόλιο αναγνώστη για το Spa Λουτρακίου

- Advertisement -

ΑΓΑΠΗΤΟ LOUTRAKI BLOG. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…

H ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ (ΓΚΙΩΝΗΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΓΚΙΩΝΗΣ) ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ-ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ?
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Ή ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΤΟ ΣΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.
ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Ή ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕς ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ή ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ή ΣΤΗΝ ΔΕΗ Ή ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.

ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ) ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Γ.Π.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιός ευθύνεται για την κατάσταση του
    spa, οι ξένοι ή δήμαρχοι Λουτρακιώτες;
    Δεν σας φταίνε οι ξένοι, αλλά εσείς
    που ψηφίζετε τους ίδιους. Ο τόπος
    σας καταστράφηκε από εσας

  2. ζητείστε από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Τουριστικής που λειτουργεί το Spa, να δώσει στη δημοσιότητα την μηνιαία μισθοδοσία των υπαλλήλων του. εκεί να δείτε γέλια αν το κάνει, που δεν θα το κάνει. μιλάμε για μισθούς που δεν υπάρχουν πλέον ούτε στον ιδιωτικό τομέα. όλα τα άλλα είναι θεωρίες φίλοι μου. κρατικοδίαιτοι!!

  3. 9.27 τώρα εσένα το νερό σε μάρανε και καλά? Δηλαδή αν το πάρει και το λειτουργήσει ενας επαγγελματίας και γεμίσουν τα ξενοδοχεία του Λουτρακίου από που κ ως που θα χάσουμε το νερό?

  4. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση! Το παρεάκι που διοικεί τους συγγενείς του στο σπα βάζοντας την τουριστική πολλά εκατομύρια μέσα εδώ και χρόνια προτιμάει να κρατάει τον έλεγχο για μικροπολιτικούς λόγους παρά να δώσει πνοή στην πόλη με ένα έργο που πληρώθηκε λεφτά δημοτών και δανεικά που πάλι οι δημότες θα αναλάβουν. Τα έχουν βρει όμως εκεί συμπολίτευση και αντιπολίτευση και δεν μιλάει κανένας!

  5. 9:27 μ.μ. μυαλωμένα τα λες. Τα διαλύουμε όλα και μόνοι μας. Δεν χρειαζόμαστε τους ξένους. Αυτό θέλει και η κυβέρνησή μας, που πριν εκλεγεί διατράνωνε την παύση των αποκρατικοποιήσεων. Ε, καλά τώρα, η αγορά του ΟΛΠ από την COSCO είναι μία εξαίρεση, όπως και η αγορά των περιερειακών αεροδρομίων από τους Γερμανούς. Αλλά σουβλατζίδικα, καφετέρειες, περίπτερα, οινοπωλεία (δηλαδή τις πλέον επικερδείς και δημοφιλείς μονάδες της χώρας, ο συριζανέλ δεν θα επιτρέψει κανέναν ξένο να βάλει χέρι επάνω τους!!

  6. Ειναι γνωστο σε ολους του Λουτρακιωτες ποιοι διοικουν το Σπα και ποιες οι συγγενικες τους σχεσεις με αιρετους της Αυτοδιοικησης πρωτου και δευτερου βαθμου. Επισης ειναι γνωστο και το ποσο αμοιβονται και κυριως τι αποτελεσματα φερνουν… Επισης ειναι γνωστο οτι το Σπα μπαινει μεσα καθε χρονο ανω των 500 χιλιαδων ευρω παρολα αυτα δεν τρεχει καστανο στην δημοτικη εταιρεια, γιατι πολυ απλα αντι να πεσουν κεφαλια τα κεφαλια αυτα απολαμβανουν την προστασια των συγγενων τους! ολα γνωστα αλλα κανεις δεν κανει κατι. οταν θα βγουνε ολα στο σφυρι, απο τον εργολαβο ή τις τραπεχες τοτε οι ιδιοι πολιτικοι θα κλαινε με κροκοδειλια δακρυα για μια κατασταση που χρονια τωρα συντηρουν και υποστηριζουν οι ιδιοι.

  7. Δυστυχώς στο spa κάνουν ότι θέλουν,
    και τοποθετούν σε θέσεις,αυτοί που
    διοικούν χρόνια. Αδέλφια πολιτικών
    γυναίκες, ξαδέλφια κ.τ.λ.π Δικό τους
    δεν είναι ούτε το έφεραν απο το σπίτι τους.
    Θα πρέπει να προβούμε σε καταγγελίες

  8. ME ENA Γ.Π ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΕΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ!!! ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ 'ΕΒΛΕΠΕΣ' ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΗΝ 'ΣΩΤΗΡΙΑ'…..ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog