Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι – Γνωρίστε την παραλία Στέρνα

- Advertisement -

Το μεγάλο ταξίδι – αφιέρωμα του loutrakiblog.gr, στις τοποθεσίες, τις θάλασσες και τα αξιοθέατα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, συνεχίζεται. Σήμερα, θα γνωρίσουμε την πανέμορφη παραλία που λέγεται Στέρνα…

Περνώντας την Περαχώρα μετά το Λουτράκι ακολουθούμε τον δρόμο που οδηγεί στην Στέρνα. Δρόμος για αυτοκίνητα προς την παραλία, δεν υπάρχει. Η απόσταση 1000 μέτρων ως τη θάλασσα, είναι δυνατή μόνο με πεζοπορία.

Όμως αξίζει η εικόνα που αντικρίζουμε, έναν υπέροχο κόλπο με έναν μεγάλο βράχο που μας χωρίζει από την ανοιχτή θάλασσα και μια μικρή στέρνα με θαλασσινό νερό και ένα στενό πέρασμα που μας οδηγεί αμέσως στην πίσω πλευρά του βράχου!

Να πούμε επίσης ότι η συγκεκριμένη παραλία, αποτελεί και μια εξαιρετική επιλογή για δύτες.

Πού βρίσκεται:

Video:

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eτσι δειχτε ολες της παραλιες που υπαρχουν μη μεινει καμμια κανει ο ντοπιος μπανιο οπως θελει εκεινος και στο τελος θα γινουν ολες οπως γινεται το καλοκαιρι η Μυλοκοπη

  2. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΦΙΛΕΜΟΥ.ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΟΧΗ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.Η ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΓΥΧΤΟΣ.ΚΡΙΜΑ.

  3. επαγγελματική δουλειά, μπραβο παιδια !

    (12.50 δε καταλαβα νομιζεις πως σου ανηκουν οι παραλιες?, 2.45 αν εχεις βαριδια κανε και εσυ κ μην καρφωνεις κοσμο και 4.22 οτι ειπα στον 12.50)

  4. στη νοτιο Αφρικη εχει κατι μοναχικες παραλιες αν θελετε να πατε και να ειστε μονοι σας ..το πολυ πολυ να συναντησετε τιποτα ζουλου!Λες και σας ανηκουν οι παραλιες ρε παιδι μου .. τετοια μυαλα ακομα εν ετη 2016..δεν μπορειτε να θελετε τους τουριστες μονο για κατω τη παραλια να σκανε τα φραγκα !Μπραβο στο λουτρακιμπλογκ που αναδυκνυει τις ομορφιες της Κορινθιας !

  5. 4:22 μ.μ. ειδες μη μεινει ουτε μια

    6:02 μ.μ. ειναι κακο να μεινει μια παραλια κρυφη να μην την ξερει κανενας παρα μονο μερικοι ντοπιοι να πηγαινουν να κανουν μπανιο οπως θελουν αλλα δειχτε τες ολες φιλετα να τα αγορασουν γερμανοι που δηθεν ερχονται για διακοπες αλλα τοσο σας κοβει

  6. 2:45 ρε φιλε μετα απο 60 χρονια λες οτι το σπιτι ειναι αυθαιρετο????? Αυτον που τοσα χρονια φυλαγε την παραλια και το δασος και που εκανε δρομο για την παραλια τον κατηγορειται????? Ελεος!!!! Συνελθετε!!!!!!

  7. ομορφες παραλιες που οποτε και να πας θα βρεις βρωμηλους να τις εχουν καταλαβει λες και ειναι δικες τους..νομιζω οτι δεν χρειαζεται να τις πολυδιαφημιζετε…οσοι επιλεγουν τετοιες παραλιες το κανουν για την ηρεμια και την ησυχια και οχι να γευονται το τυρι του διπλανου απο το σωμα του

  8. @Ανώνυμος
    11:02
    Φιλε μου είσαι άπαιχτος. Στην Κουμουνδούρου δουλευεις ? Αν όχι πήγαινε θα προσληφθείς αμέσως αφού κάνεις το κρέας ψάρι χωρίς ντροπή και ενδοιασμό. Δηλαδή για εσένα θα πρέπει να καταπατηθούνε ολα τα δυσπρόσιτα παράλια της ελλάδας και οι καταπατητές να ανακηρυχθούν σε εθνικούς ήρωες και να παίρνουν και τιμητική σύνταξη. Πραγματικά ντρέπομαι γιατί ζω σε μιά χώρα που υπάρχουν άτομα με τα μυαλά τα δικά σου. Τυχαίο που φαλιρίσαμε – δεν νομίζω.

  9. καλησπερα πριν 45 χρονια εκει που ειναι το κτυριο ειταν μια καλυβα 2 δωματιων η μια δυπλα στην αλλη και γυρω γυρω μεγαλα πευκα που ειχαν απανω τους κρεβατινες δεν το εβλεπε ουτε ο ηλιος που ειναι ολλα αυτα???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog