Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ένα πουλάκι μας είπε για τους Καταρράκτες

- Advertisement -

Διαβάστε τι μας είπαν οι φτερωτοί μας φίλοι…

Ως γνωστόν, πριν λίγες ημέρες, έγινε ο διαγωνισμός για την ενοικίαση των Καταρρακτών του Λουτρακίου. Μάθαμε, λοιπόν, ότι έγιναν τελικά 2 προσφορές και όχι μία. Η πρώτη αφορά σε ποσό 37.000 ευρώ το χρόνο (που έκανε ο κύριος Σπύρος Καραβούλης) και η δεύτερη (που ήταν και η υψηλότερη) ήταν ύψους 38.000 ευρώ (από τον κύριο Γιώργο Βλάχο).

Η υψηλότερη προσφορά κέρδισε. Οι καταρράκτες, θα δοθούν στον γνωστό εργολάβο έναντι 38.000 ευρώ ετησίως. Αληθεύει όμως, η είδηση ότι τα χρήματα αυτά δεν θα εισπραχθούν ποτέ και ότι θα αφαιρεθούν από το χρέος που έχει ο δήμος προς το συγκεκριμένο εργολάβο;

- Advertisement -

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι έχει να πει για αυτόν τον ας τον πούμε διαγωνισμό στην κοινωνία του Λουτρακίου το μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου κα Αντριάννα Κουρούκλη?

  2. μαλιστα…οι κολλητοι του γκιωνη(αλλα και του λογοθετη μην ξεχνιομαστε)και οι εξυπηρετησεις καλα κρατουν…ο φιλος καραβουλης μπηκε για τα ματια του κοσμου για να πλαφοναρει τον διαγωνισμο και μην πεταχτει κανενας για αντιπολιτευση και αμφισβητησει τη (σικε)διαδικασια….δεν ανεβασε ομως και πολυ την προσφορα ομως για να μην μειωθει και κανα μεγαλο ποσο απο τα χρωστουμενα του δημου στον εργολαβο(το τερπνον μετα του ωφελιμου)..περαστικα μας

  3. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ 60 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ?ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ?ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΣΙΩΜΑ ΠΑΛΙ.ΜΙΦΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ.

  4. τι λετε τωρα!!!!!!για 1000 ευρω υπερισχυσε ο γνωστος εργολαβος!!!!!!!!και δεν θα πληρωνει κιολας????αρε γκιωνη πως τα φτιαχνεις ετσι!!!!!!

  5. θα στο εξηγησω εγω 8:07 πως θα γινεται ο συμψηφισμος, ενοικιου-οφειλης γιατι φαινεσαι να μην το κατεχεις και απλα να εισαι μυαλοπωλης:
    ο ενοικιαστης θα καταβαλει κανονικα το ετησιο ενοικιο και σε μεταγενεστερο χρονο εντος της ιδιας οικονομικης χρησης ο εκμισθωτης θα του επιστρεφει το ενοικιο ως μερος της ετησιας δοσης αποπληρωμης του χρεους που εχει προς αυτον.
    τι δεν καταλαβαινεις?
    2 ανεξαρτητες λογιστικες πραξεις-εγγραφες ειναι.
    Βλεπεις κατι παρανομο σε αυτο?
    Ποιος Εισαγγελεας και πρασινα αλογα?

    Εκει στα καφενεια που τα συζητατε μαλλον εχετε μαυρα μεσανυχτα…

  6. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9:54 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ? ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ? ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!

  7. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !! Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΙΚΕ!! 2 ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ…..-VAGELIS

  8. 1.24 ρε φιλε γιατι σκιζεσαι τοσο .. μα ειναι δυνατον να πιστευεις αυτα που λες η παιζει τιποτε αλλο ? Δηλαδη και αν ανοιξω εγω μια καφετερια .. θα βρω μια ανακοινωση η συμβαση (πες το οπως θες) απο το δημο που να λεει οτι εχεις και 20 θεσεις απο κοινοχρηστο για παρκινγκ πελατων του καταστηματος ? Εισαι σοβαρος ?

  9. Προς 1:24
    το παρκινγκ επι του προηγουμενου ενοικιαστη ηταν κοινοχρηστο οπως μονος σου ειπες
    Στην φετινη προκυρηξη λεει για ιδιωτικο παρκινγκ 60κατι θεσεων
    Αρα θα μπορει ανετα με καποιο τροπο να το κλεισει και να ειναι μονο για τους πελατες του.
    Τι δεν καταλαβαινεις?

  10. Τις εξηγήσεις και το τι δεν καταλαβαίνεις
    να τα πείς στον εαυτό σου. Οσο για τον
    εισαγγελέα και πράσινα άλογα θα το δείς
    Θα φάς πολύ κουτόχορτο, για να ξυπνήσεις
    Μιλάς και εσύ, ελα γιατί το παρακάνατε

  11. ναι σωστα τα λετε μερικοι, για δειτε εδω, χρωσταει ο Δημος 5 εκατομυρια στον εργολαβο, του μισθωσε τους Καταρρακτες για 38.000 τον χρονο, δηλαδη ο Δημος θα εξοφλησει το χρεος του σε 131 χρονια… Ρε θελετε και τα λετε? ωραιο "σκανδαλο" απο το οποιο ωφεληθηκε ο εργολαβος. που να πιασουν και οι μεγαλες ζεστες βλαμηδες.

  12. καλά 1.24 οταν ο εργολαβος θα σου βαλει μπαρα με ονομασια, στον απεναντι παραδρομο αφου του το παραχωρησε στη συμβαση τοτε δεν θα τραυλιζεις για την παρεα του δημαρχειου!απλα θα εχεις καταπιει τη γλωσσα σου.

  13. ρε ΞΥΠΝΑΤΕ!!! δυνατοτητα χρησιμοποιησης λεει για το παρκινγκ η προκηρυξη, ελληνικα δεν ξερετε να διαβαζετε? ποιες μπαρες και κουραφεξαλα, αναφερει πουθενα τη λεξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ? πηγαινετε σε κανενα σοβαρο ανθρωπο να σας το εξηγησει αν δεν μπορειτε απο μονοι σας.

  14. Αυτό που βλέπουμε όλοι είναι ότι ο κ Γκιώνης με τον κύριο Καραβουλη και τον κύριο Βραχάτη, έχουν κάνει μία ομαδούλα για να καπελώνουν τα πράγματα και να αποφασίζουν για το μέλλον όλης της πόλης με βάση το δικό τους συμφέρον.
    Όσο για το δήθεν διαγωνισμό το αδιάβλητο που ο ένας δίνει προσφορά από τον άλλον μόνο 1.000 ευρώ ( θυμίζει τις πολύ μικρές εκπτώσεις που δόθηκαν για το διαγωνισμό του λιμενικού ταμείου με την αποκατάσταση της ζημιάς στην παραλία ) φαντάζει σαν ανέκδοτο γιατί είναι ορατό πως ο διαγωνισμός ήταν προσυμφωνημένος…

  15. Δώστε τώρα και το υδροθεραπευτήριο με το κολυμβητήριο το δημοτικό αντί πινακίου φακής, ξέρετε εσείς και μην ξεχάσετε ο διαγωνισμός να έχει διαφορά ο πρώτος με τον δεύτερο ένα πεντακοσάρικο χαχαχαχα

  16. Όταν παραχώρησης δημόσιο χώρο σε αυτόν που θα πάρει τους καταρράκτες με τα κτίρια του εοτ τότε αυτός έχει δικαίωμα νά το περίφραξει για να παρκάρουν μόνο οι πελάτες του.
    Τι δεν καταλαβαίνεις ρε 1:24 Γκιωνάνθρωπε; που θέλεις να αποπροσανατολίζει για να βγάλεις λαδάκι τον την ξεσκέπαστη τραχανοπλαγιά…
    Μπράβο loutrakiblog για τις αποκαλύψεις

  17. Λουτράκι μπλοκ έχω μία αποκλειστική πληροφορία έχω μάθει ότι πάνε να κάνουν διαγωνισμό για να δώσουνε ολόκληρο το λουτράκι μια και καλή για να μην έχουμε κάθε φορά διαμαρτυρίες ενστάσεις για τον τρόπο που γίνονται οι διαγωνισμοί
    Δεν έχει γίνει ακόμα γιατί δεν έχουμε βρει το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για να το μετακινήσουν αλλά πού ξέρετε άνθρωποι είμαστε και όσο ζούμε ελπίζουμε χαχαχαχα

  18. ποια κτιρια του ΕΟΤ ρε ανθρωπε? πας καλα? που ειδες παραχωρηση των κτιριων του ΕΟΤ? εισαι και ασχετος γιατι αυτα ανηκουν στο Δημο και οχι στη Δημοτικη Επιχειρηση. Ανοιγετε το κουτακι και πετατε κοτσανες για λαικη καταναλωση.

  19. Ενω οταν εδωσε το γυαλινο 3οροφο κτιριο της Δημοτικης Επιχειρησης ο Κωτσης, αυτη η επιτυχημενη Δημαρχαρα, στον γνωστο ξενοδοχο της πολης, εγινε σκληρος διαγωνισμος, οι προσφορες ηταν πολλες και πολλων χιλιαδων ευρω. Επειδη μερικοι ξεχνατε ευκολα, να σας το θυμισω εγω. Προσφορα: 1 (ουτε καν 2η), Μηνιαιο ενοικιο: 1.200 ευρω, για ενα κτιριο συνολικης εκτασης 400 τετραγωνικων μετρων. Δεν σας ειδα τοτε ουτε να αναδεικνυεται το θεμα, ουτε να σκουζετε αντιστοιχα. ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ.

  20. Προς 10:58 και ολους σας
    Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι πως η μισθωση στον συγκεκριμενο κυριο ειναι η πρωτη πραξη του εργου.
    Οπως ανεφερε και ο 1058 δεν ειναι δυνατον να καλυφθουν τα εκατομυρια με 40 χιλιαρικα το χρονο
    Τωρα ποια θα ειναι η δευτερη και τελειωτικη πραξη του εργου,βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει…
    Δεν θελει και πολυ εξυπναδα για να λυθει το παζλ

  21. 12:46 συμφωνώ μς τον 11:09 αλλά εσύ μάλλον είσαι της ομάδας και προσπαθεί να μας κινήσεις για αυτό και έχεις τέτοιο προασπιστικό πάθος

  22. Κύριε δήμαρχε μην ξεχάσετε μετά να δώσετε και το ξενοδοχείο πευκάκι το υδροθεραπευτήριο το γυάλινο κτίριο πάνω από την τράπεζα πειραιώς και γενικά κάθε τι που ανήκει στο δήμο και σε καλή τιμή, που θα συμφέρει τον ιδιώτη αλλά δεν θα συμφέρει το δήμο…

  23. Το σκάνδαλο είναι πως του δίνουν με ένα πολύ μικρό ενοίκιο μία υποδομή που θα βγάλει πάρα πολλά λεφτά και ο δήμος ακόμα θα χρωστάει!!! Τι δεν καταλαβαινεις ρε βαλτέ10:58 σας πήραμε χαμπάρι

  24. Για πες μας εσύ 1:19 που τα συζητάτε στα μπαρ ή ή μήπως έχεις πληροφορίες από μέσα χαχαχαχα είσαι ανάπηρος πνευματικά δεν μπορείς να μας την πεις, και είμαι σίγουρος πώς πάνω από το κρεβάτι σου έχεις την φωτογραφία του Γκιώνη και την λιβανιζεις

  25. Βαλτε κόφτη στις ανοησίες κάποιοι εδώ μέσα που δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει. Η δημοτική περιουσία πηγαίνει σιγά σιγά στα χέρια εκλεκτων του Γκιώνη.

  26. ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΙΣΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ…ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΑ 10000€ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΥΑΛΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ…..ΥΓ ΓΙΑ ΤΑ 19 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΕΚ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?ΕΛΕΓΧΟΣ??

  27. ΩΡΑΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….. ΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ… ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ?

  28. ΕΣΥ ρε μάγκα 1.19 που στα έχουν μάθει όλα και σκίζεστε εδώ μέσα βγάζοντας μεροκάματο ξέρεις ότι οι λογαριασμοί της τουριστικής είναι δεσμευμένοι για τα χρέη της κοινοπραξίας; Για εξήγησε μας πως θα γίνουν οι δυο αυτές "λογιστικές" πράξεις!!!!
    Εκτός αν εφευρεται κανένα "ωραίο" και καινούργιο τροπο για το νταραβερι…..μην βιάζεσαι….θα ανταμειφθεις…..

  29. Μακαρι να του μοιαζατε του Γκιωνη.
    Δημαρχος για αλλα 10 χρονια θα ειναι τωρα που λυνεται το θεμα του Καζινο, μπαινει μπροστα παλι το εργοστασιο παραγωγης του νερου, κτλ. κτλ.
    Καθηστε εσεις να κλαιτε τη μοιρα σας.

  30. 10:00 εγώ στη ζωή μου είχα ενα μεγάλο όνειρο να με βγάλει ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή του και να με ξεφτιλίσει σε όλη την Ελλαδα.
    Προσπάθησα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα λυπάμαι που δεν έγινα αντάξιος του Γκιώνη…
    Χαχαχαχα χαχαχαχα για απαντα τώρα Γκιωνάνθρωπε 10:00…

  31. Σε πειραξε η εμφανιση στον Ευαγγελατο.
    Για την γκαρσονιερουλα του αλλου που ειχε παρει μπροσταντζα και καλα για να την πουλησει στον εργολαβο και επειδη φοβηθηκε οτι θα τα ξερασει ο "αγοραστης" πηγε και τα ειπε πρωτα ο ιδιος στους κολλητους του, δεν ακουω τιποτα…. Μουγκα στη στρουγκα!

  32. Σιγά τα ωά το πανελλαδικό ρεζιλίκι είναι πιο μεγάλο απ το άλλο το ρεζιλίκι που περιγράφεις το τοπικό άσε που σου απάντησα στο ότι θα έπρεπε να ζηλεύαμε τον Γκιώνη αν μου ελεγες για Λογοθετη θα σου λεγα και για κατι επιταγές απόρων
    Χαχαχαχα χαχαχαχα την ξαναπατήσεις μαζί μου 2:59 …

  33. Πω πω . Είμαστε εμείς ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ; Αν διαβάσει κάποιος με ποιόν τρόπο βριζόμαστε θα νομίζει ότι είμαστε στα πρόθυρα του εμφύλιου. Ρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο και να δούμε μόνο τα γεγονότα. Το καφέ-εστιατόριο δεν λειτουργούσε και φυσικά επικρατεί νέκρα. Αντίθετα έχει μαζευτεί η βρώμα της πόλης και κάθε επισκέπτης το σιχαίνεται.
    Έγινε διαγωνισμός με τυπικό τρόπο είτε γιατί το πιστεύει ο Γκιώνης είτε ακόμη και για τον φόβο της μελλοντικής ακύρωσης. Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος που να πει ότι θέλησε να δώσει προσφορά και τον απέρριψαν. Αν λοιπόν το ζητούμενο είναι επιτέλους να λειτουργήσει αυτό το μαγαζί ας σταματήσουμε την άρνηση αφού στο κάτω κάτω της γραφής είναι για την ομορφιά της πόλης . Αν πιστεύετε ότι ο πλειοδότης θα "κονομάει πολλά" ας κάνατε εσείς πρόταση. Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή , κάποιοι παίρνουν ρίσκο και κονομάνε η αποτυγχάνουν.
    Για το θέμα του πάρκινκ έχτε δίκιο ΑΝ αναφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ,αν όχι τότε είναι μιά χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog