Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χάθηκαν όλα τα προσωπικά δεδομένα όσων δεν έκαναν δήλωση στο FB!

- Advertisement -

Ζουν ανάμεσά μας. Όλοι έχουμε έναν γνωστό που πιστεύει ότι οι Εβραίοι και οι απόφοιτοι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ κυβερνούν τον κόσμο, επειδή είναι πειθήνια όργανα της νέας τάξης πραγμάτων η οποία επιθυμεί την παγκοσμιοποίηση για να υφαρπάξει τον φυσικό μας πλούτο (αντιγράψτε αυτή την πρόταση και προσκομίστε την στο πλησιέστερο κέντρο των ΑΝΕΛ αν θέλετε να βγάλετε άμεσα κάρτα μέλους)…
Ψεκάζει κόσμο ο Μάκης Ρηγάτος

Εδώ και μέρες όλοι έχουμε έναν, δυο, τρεις, μη σας πω και δεκατρείς γνωστούς οι οποίοι ανέβασαν στο προφίλ τους στο facebook αυτό το έπος για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, που σύμφωνα με το κανάλι 67 και τον ταξίαρχο Λεβένταγα τιμωρείται από το νόμο ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης.

Βλέποντας αυτή τη μεγαλειώδη παρέλαση βλακείας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, μελαγχολούσες πραγματικά και σκεφτόσουν πόσο λείπει το ΠΑΣΟΚ. Όσο ήταν η μεγάλη σοσιαλιστική παράταξη στην εξουσία κανείς δεν είχε σκεφτεί να ποστάρει αυτή τη σαχλαμάρα γιατί δεν υπήρχε λόγος.

Ακόμα και αν όλα τα προσωπικά μας δεδομένα (γυμνές φωτό, sex tape, συνταγές για φακές χωρίς κόλιανδρο) μας τα έκλεβαν ο αλήτης ο Ζούκερμπεργκ και οι Μασόνοι της ομάδας «Ε», σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι. Θα τους δίναμε δυο επιδοτήσεις εκτροφής προβάτων σε πισίνα και τρεις δωρεάν προσκλήσεις για την χοροεσπερίδα του κινήματος στην Άντζελα και θα τα παίρναμε πίσω.

Κλείνει η απαραίτητη πασοκική παρένθεση και επιστρέφουμε στο θέμα μας που είναι η τιμωρία των ψεκασμένων που ανέβασαν το συγκεκριμένο status. Ποια θα ήταν η ιδανική; Διαλέξτε και πάρτε:

1. Στέρηση δικαιώματος ψήφου για 1 χρόνο (θα χάσουν δηλαδή 3 βουλευτικές εκλογές, 5 δημοψηφίσματα και 1 Poll “Λυπηρίδης ή Αριδάς” που σκέφτεται να προκηρύξει μέσα στη χρονιά ο Αλέξης) και επανάκτησή του μόνο αν απαντήσουν σωστά στα ερωτήματα: «Τι είναι αυτές οι άσπρες γραμμές στον ουρανό, πίσω από τα αεροπλάνα;» και «Ήταν στημένο το Euro 2004 για να το πάρει η Ελλάδα και να μας γλυκάνουν πριν έρθουν τα μνημόνια;».

2. Στέρηση εισόδου για ένα μήνα στον αγωνιστικό χώρο των παρακάτω site: Hellasforce, Makeleio, Katohika nea και olastifora.

3. Μάζωξη όλων στο Σύνταγμα για να γνωριστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν το νέο κίνημα #Ψεκαστείτε. Μετά την απαραίτητη ζύμωση των μελών θα ακολουθήσει αεροψεκασμός από τον Πέτρο Ράλλη

και χαιρετισμός από την Σταυρούλα Ξουλίδου (βλέπω κάτι οράματα που με τρομάζουν και ξυπνάω, βλέπω κάτι οράματα και βλέπω πόσο σ’ αγαπάω)

4. Υποχρέωση συνεργασίας με τον διεθνούς φήμης δικηγόρο Arch Fernando
για να βρει επιτέλους πελάτες μπας και σταματήσει να στέλνει σε όλη την κοινωνία το παρακάτω mail:

«Είμαι δικηγόρος Arch Fernando, ένα φημισμένο δικηγόρους Τόγκο βάση. Γράφω σε σχέση με τα τέλη του πελάτη μου, που φέρει το ίδιο επώνυμο με εσάς και έφυγε από το ποσό των 10 εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ σε μια τράπεζα πριν από το θάνατό του. Ήρθα σε επαφή με σας για να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για να σας παρουσιάσει στην τράπεζα ως συγγενής έως τα τέλη (τέλη, τέλη άπονε ντουνιά) του πελάτη μου για να μπορέσει η τράπεζα να μεταφέρει το ταμείο στο λογαριασμό σας»

5. Για δυο χρόνια δεν θα παίρνουν μισθό στη δουλειά τους
, αλλά θα πληρώνονται από το facebook, το οποίο μαζί με άλλες μεγάλες εταιρίες αποφάσισε για την θεραπεία της ανθρώπινης βλακείας να δίνει: 1 ευρώ για κάθε like (50 λεπτά το απλό poke), 10 ευρώ για κοινοποίηση, 15 ευρώ για χαχαχαχα ή έλεος και 150 για κάθε «αισθάνομαι ευλογημένος στην τοποθεσία Μύκονοοοοοοοοοος».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog