Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καθάρισε τη λίμνη Βουλιαγμένης ο Ομιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου (Εικόνες)

- Advertisement -

Μια ακόμη δράση για καθαρισμό βυθού στην Λίμνη Βουλιαγμένης ! Σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό σύλλογο Λίμνης Ηραίου και με την συνοδεία της μουσικής του Dj Μελέτη ξεκίνησε ο καθαρισμός του βυθού με θετικά αποτελέσματα για το περιβάλλον…

Ιδιαίτερη τιμή για μας ήταν η αναγνώριση του έργου μας από τον εξωραϊστικό σύλλογο Λίμνης Ηραίου δίνοντας μας το κλειδί της Λίμνης και έπαινο για τις προσπάθειές μας , τους ευχαριστούμε από καρδιάς !

Από τον βυθό ανελκύστηκαν 461 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης , 75 μπουκάλια γυαλί , 13 ελαστικά , 1 σαμπρέλα , τραπεζομάντηλα , παπούτσια , θερμοσίφωνας , κατσαρόλες , 52 πλαστικά μπουκάλια , 27 σακούλες , σίδερα , σχοινιά , 65 κουτάκια αναψυκτικού και άλλα πολλά αντικείμενα ! Ευχαριστούμε τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λίμνης Ηραίου για την συνεργασία και την φιλοξενία και όλους τους συμμετέχοντες!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλα μπραβο στα παιδια. Αξιο το εργο τους. Χωρις να θελω ομως να "μαυρισω" την προσπαθεια τους εχω μια απορια.αυτος ο συλλογος πως χαριζει το κλειδι της λιμνης? Αμαν πια με αυτον το μιμιτισμο που ετσι ακριταωθεσπιζει ο καθενας οτι θελι. Κλειδια εχουν οξ πολεις γιατι καποτε ειχαν τειχη κ κεντρικες πυλες με κερκοπορτες. Το κλειδι που κολαει σε μια λιμνη? Κ παλι μπραβο στα παιδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog