Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Εντός της ημέρας μάλλον θα έχουμε ευχάριστα νέα!

- Advertisement -

Φαίνεται ότι η επιθυμία της οικογένειας από το Λουτράκι για να αποκτήσει για το παιδί της ένα αναπηρικό αμαξίδιο βρίσκεται πραγματικά ένα βήμα πριν την υλοποίηση…

Μόλις επισημοποιηθεί θα σας ενημερώσουμε.

Προς το παρόν, αυτό που θέλουμε να πούμε σε όλους εκ μέρους της οικογένειας αλλά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Για δεύτερη ημέρα, αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι οι άνθρωποι αν ενωθούν κάνουν θαύματα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, λοιπόν, σε όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε μια τεράστια προσπάθεια. Άνθρωποι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που δεν διστάσατε να στείλετε με δικά σας έξοδα κούτες με καπάκια. Άνθρωποι που μας στείλατε email για να προσφέρετε ένα αμαξίδιο που έχετε στο σπίτι σας. Άνθρωποι που επικοινωνήσατε με όλους τους πιθανούς τρόπους μαζί μας για να μας ρωτήσετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε την οικογένεια αυτή. Άνθρωποι που ταξιδέψατε χιλιόμετρα προκειμένου να μας φέρετε τα καπάκια που έχετε μαζέψει. Ολόκληρα τμήματα από πολυκαταστήματα που συγκεντρώσατε χρήματα από το υστέρημά σας για να τα δώσετε σε ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζετε. Άνθρωποι που μας πήρατε τηλέφωνο για να μας ρωτήσετε “πού μπορείτε να αφήσετε κάποια χρήματα για την οικογένεια”. Στην κυρία από το εξωτερικό που έχει μία ολόκληρη καρότσα αγροτικού γεμάτη με καπάκια. Στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που αναδημοσίευσαν την είδηση για την οικογένεια που χρειάζεται επειγόντως το αμαξίδιο, προκειμένου το νέο να ταξιδέψει παντού. Σε τόσους καταστηματάρχες που θέλησαν να γίνει το κατάστημά τους σημείο συγκέντρωσης για καπάκια. Και φυσικά, τους ανθρώπους που ευαισθητοποιήθηκαν και βοήθησαν στην οργάνωση, στο να συγκεντρώσουν τα καπάκια και σε όλους τους τομείς που χρειάζεται μια τόσο μεγάλη “επιχείρηση”.

Και φυσικά, στους 2 ανθρώπους, που εξέφρασαν την επιθυμία να καλύψουν όλο το ποσό (περίπου 1500 ευρώ!!!) για την αγορά του συγκεκριμένου αμαξιδίου.

Η οικογένεια του παιδιού αλλά και η μεγάλη οικογένεια του loutrakiblog.gr, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! Ας σας έχει καλά ο Θεός και εσάς και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το καλό, για άλλη μια φορά θα νικήσει!

Δείτε πόσα καπάκια συγκεντρώσαμε χάρις σε όλους εσάς, ΜΟΝΟ τη δεύτερη ημέρα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog