Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Σημεία συσσώρευσης Pokémon θα αποτελούν στο εξής τα Δημοτικά Συμβούλια

- Advertisement -

Την «τρέλα» των τελευταίων ημερών με την εφαρμογή Pokémon Go, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικούς παίκτες σε όλο τον πλανήτη, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, χρησιμοποιώντας τα πλάσματα του παιχνιδιού προς όφελός του…

Συγκεκριμένα, στέλεχος της Δημοτικής Αρχής, κατόρθωσε να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο το εθιστικό παιχνίδι, μαθαίνοντας γρήγορα όλα τα μυστικά του. Πολύ σύντομα, βρήκε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να οδηγήσει πολλά απ’ τα πλάσματα στον ίδιο χώρο, με τους παίκτες να μαζεύονται γρήγορα εκεί για να τα πιάσουν.

Έτσι, στο εξής οι συγκεντρώσεις κι οι ομιλίες στα Δημοτικά Συμβούλια, θα σφύζουν από Meowth, Charmander, Charizard κι άλλα σπάνια Pokémon, έτσι ώστε η αίθουσα να γεμίζει από κόσμο, αφήνοντας πίσω τις θλιβερές εικόνες των άδειων θέσεων στο ναό της τοπικής δημοκρατίας.

«Θα γεμίσουμε τον τόπο Πίκατσου. Αν αυτά θέλει ο κόσμος για να μαζευτεί, θα ακολουθήσουμε το ρεύμα της εποχής. Κάποτε ερχόταν κόσμος στα Δ.Σ., τώρα τίποτα. Θα τους δελεάζουμε με Πίκατσου και θα τους κρατάμε με τον πολιτικό μας λόγο», σχολίασε στο «loutrakiblog.gr», ιστορικό στέλεχος της Παρέμβασης.

Τέλος, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά οι φήμες πως εξετάζεται η αντικατάσταση των αντιδημάρχων από σπάνια Pokémon, ως ύστατη προσπάθεια αναγέννησης της Δημοτικής Αρχής, ενώ δεν επιβεβαιώθηκε ούτε η φήμη πως κορυφαίο στέλεχος της Παρέμβασης πιάστηκε από νεαρό λάτρη του παιχνιδιού.

(Το κείμενο είναι σατυρικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα…)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog