Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επώνυμο σχόλιο αναγνώστη για το ΚΤΕΛ Λουτρακίου

- Advertisement -

Επώνυμη τοποθέτηση αναγνώστη για το θέμα της μεταφοράς ή όχι των ΚΤΕΛ Λουτρακίου…

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ(2οΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΗ).

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ.ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ (ΠΡΩΗΝ ΗΒΗ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ.

ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΟΥΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΕΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΤΕΛ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχετε απολυτο δικιο πανω απο ολα η ασφαλεια των παιδιων και των πολιτων -τα ΚΤΕΛ ειναι μια χαρα εκει που ειναιαλλο ειναι το θεμα και θελουν να τα πανε εκει οσο για το ποταμι αν σκεπασουν καποια μετρα σε μια ισχυρη νεροποντη τη θα γινει πιθανο να θρηνησουμε και θυματα

  2. Διέλευση των λεοφωρείων μπροστά από μέρος συγκέντρωσης μικρών παιδιών.Εξοχα….. να δούμε πότε θα θρηνύσουμε και μικρά παιδιά

  3. ε, φυσικο ειναι, απο καπου πρεπει να περνανε ολα τα φορτηγα στην μικρη μας πολη. Απ'οπου και να περνουσαν, παντα θα υπηρχαν και θα υπαρχουν κατοικοι της περιοχης που να διαμαρτυρονται. Εδω αλλοι διαμαρτυρονται που ο κεντρικος δρομος του Λουτρακιου εχει κιτρινες γραμμες με το αιτιολογητικο οτι οσοι ηλικιωμενοι οδηγουν, πρεπει να παρκαρουν ακριβως μπροστά απο τον φουρνο για να παρουν ψωμι λογω αδυναμιας να περπατησουν λιγο. Βεβαια, το επιχειρημα τους δεν απαντα στο τι κανουν ολοι αυτοι οταν ακριβως μπροστα καποιος αλλος εχει παρκαρει παρανομα. Τον περιμενουν να φυγει? Δεν αγοραζουν τελικα ψωμι? Ή παρκαρουν καπου πιο μακρυα τελικα?

  4. Ας μαζεψετε εσεις οι ντοπιοι τα τελαρα τις σαβουρες τις βαρκες και τα παλιομηχανακια μπροστα απο τα μαγαζια σας και τα σπιτια σας μπροστα για να βρισκετε τις θεσουλες σας και υστερα να κανετε υποδειξεις στους αλλους να πηγαινουν στα παρκινγκ .

  5. Θα μπορούσε να γίνει εκβάθυνση και κάλυψη στο ποτάμι. Το να περνά τόσος συγκοινωνιακός φόρτος μπροστά από τόσα σχολεία, είναι όντως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. Το νου σας κ.κ. Δημοτικοί Άρχοντες.

  6. Έχω κατά καιρούς καταθέσει (όπως και άλλοι συνδημότες) την άποψη ότι :
    Τα λεωφορεία όπως θα έρχονται θα στρίβουν από την ΗΒΗ δεξιά για 150 μέτρα και αμέσως μετά το γήπεδο αριστερά (που πρέπει να μονοδρομηθεί) για να μπαίνουν στο πάρκινγκ. Όταν φεύγουν μπορού και πρέπει να φεύγουν από την σημερινή είσοδο του πάρκινγκ επί της Ελ. Βενιζέλου ( που και αυτή να αλλάξει μονοδρόμηση). Με αυτόν τον τρόπο ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Για κάποιους που είπαν και ίσως ξαναπούν ότι δήθεν δεν χωράνε τα λεωφορεία από αυτό το δρομάκι να τους πώ ότι ΟΛΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ του δημοτικού από εκεί φεύγουν ανάποδα στην σημερινή μονοδρόμηση.
    Επιτέλους δηλαδή γιατί δεν κάνουμε τα απλά πράγματα και αφήνουμε να δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις για τα παιδιά η υποψίες για τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την βλακώδη πρόθεση να περνάνε τα λεωφορεία μπροστά από τα σχολεία.
    Επιτέλους δηλαδή ο Γκιώνης και οι γύρω του έχουν η οχι μυαλό;; (Η ερώτηση είναι ρητορική γιατί όλοι ξέρουμε ότι στερούνται)

  7. Το καλικατζαρακι της δημοτικης αρχης εισαι προφανως και κανεις τοσες αναλυσεις υπερ τους .Και βεβαια αν γινει ατυχημα θα φταιει γιατι μετακινησαν το κτελ στα σχολεια .υπαρχει θεμα με την διασταυρωση ..προσθετει συν 5 με τα κτελ τα ταξι και την κινηση που θα φερει.
    Μπεεεεεε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog