Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

3 Παίκτες του Ποσειδώνα στην καλύτερη επτάδα της Α1 χάντμπολ ανδρών

- Advertisement -

Με έντονο το στοιχείο του Ποσειδώνα Λουτρακίου, έγινε η βράβευση των καλύτερων παικτών της Α1 Χάντμπολ όπως τους ψήφισαν οι προπονητές των 12 ομάδων του πρωταθλήματος, επιλέγοντας τον κορυφαίο ανά θέση παίκτη…

 Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην καλύτερη επτάδα επιλέχθηκαν τρεις παίκτες από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (Δημήτρης Τζηράς, Παντελής Κωστακίδης, Γιώργος Πέρρος), ο οποίος τερμάτισε πέμπτος στην κατάταξη.

Καλύτερη επτάδα
Τερματοφύλακας: Κώστας Τσιλιμπάρης
Δεξί εξτρέμ: Δημήτρης Τζηράς
Αριστερό εξτρέμ: Παντελής Κωστακίδης
Δεξί ίντερ: Αλέξης Αλβανός
Αριστερό ίντερ: Γρηγόρης Σανίκης
Πίβοτ: Αδάμ Παπαδόπουλος
Πλέι μέικερ: Γιώργος Πέρρος

Στη συνέχεια, οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με τα βραβεία τους και έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, με αναρτήσεις τους στα social media.

“Καλύτερο αριστερό εξτρεμ για τη φετινή χρονιά✌?️ευχαριστώ την Ομαδα μου και τους συμπαίκτες μου”, έγραψε ο Παντελής Κωστακίδης, στο λογαριασμό του στο facebook και συνόδευσε το σχόλιο αυτό με την παρακάτω φωτογραφία:

“Με φόντο την Ακρόπολη άλλη μια χρονιά έκλεισε με την καλύτερη διάκριση για μένα!Ενα μικρό” τρόπαιο σαν καλύτερο πλέι μέικερ για το 2015-16 το οποίο το οφείλω στην προηγούμενη μου ομάδα Ποσειδών Λουτρακίου Τμήμα Χάντμπολ,στους συμπαίκτες μου κ στον προπονητή μου Νίκο Γραμματικό….!!!
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια του Ποσειδώνα Λουτρακίου για τα υπέροχα 5 χρόνια που περάσαμε,ξεκινήσαμε απο χαμηλά κ φτάσαμε πολύ ψηλά..ειμαι πολύ χαρούμενος για όλα αυτά που ζήσαμε κ πετύχαμε…ανεξίτηλα!!!Κλείνοντας δεν μπορούσα να μην ευχαριστήσω επι προσωπικού τον Λάζαρο Τυφτικίδη κ τον Παναγιώτη Μπεκιάρη που στάθηκαν δίπλα μου σε ο,τι χρειάστηκα…ελπίζω αυτή η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της κ να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον ξανά!Απο την νέα χρόνια θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της ΑΕΚ……Ευχαριστώ κ πάλι για όλα !!!!”, έγραψε ο Αντώνης Μέρλος, που ανέβασε και φωτογραφίες από την εκδήλωση…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπη που αφησε η Δημοτικη Αρχη να κανει αναστολη η ομαδα κοσμημα της πολης μας. 10.000 για τον ΛΤΟ εχετε. Το λιμενικο ταμειο να υπερ καλυπτει τη τρυπα,εχετε. Να πηγαινετε απο μπαρακι σε μπαρακι ξερετε. Για να δινεται τους καταρακτες σε αλλους μια χαρα. Ουστ ξεφτηλες. Δεν ειστε ικανοι να διατηρησετε μια ομαδα σε τετοιο επιπεδο. Την κανατε την ομαδα οπως τα μουτρα σας. Ντροπη σας. Θα σας ακολουθει σε ολη σας την ζωη μαναρια.
    Για μια ακομη φορα εισαστε ελλειπεις. Ντροπη σας.

  2. Απορώ με τον δήμαρχο και αντιδημαρχο που ήταν χρόνια στο βολεύ και αγαπούσαν τον αθλητισμό έπρεπε να κόψουν από τις μ…κιες που ξοδεύουν και να βοηθήσουν την ομάδα που ήταν πρότυπο για το Λουτράκι

  3. Ελατε ρε παιδια.Στο λουτρακι ζουμε ολοι. Στον Ποσειδωνα ποιος είναι Προεδρος; Ο γνωστος και μη εξαιρετεος πολιτικος.Που είναι στην αλλη πλευρα. Εαν βοηθουσε την ομαδα, ήταν σαν να βοηθουσε τον Πρόεδρο. Σιγά μην το έκαναν.Να διαλυθούν όλα και να τα χρεωθει ο Προεδρος. Δυστυχως εχουν το θυμα τον Μπεκ που βγηκε μπροστα και τους εβγαλε ολους λαδι. Εαν ήταν άλλος στην θεση του θα τους ειχε ξεμπροστιασει. Αλλα ο Μπεκ δεν εχει καμμια σχεση με την πολιτικη.
    Χρυσό στεφάνι πρεπει να του φτιάξουν. Αρε Μπεκ. Θα σε φαει η καλοσυνη. Επρεπε να τους ειχες καρφώσει όλους. Στεγνά όμως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog