Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ποιοί ψήφισαν υπέρ και ποιοί κατά στα 10.000 ευρώ για διαφήμιση

- Advertisement -

Σάλο έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χρήματα ύψους 10.000 ευρώ που δόθηκαν στον LTO για τουριστική προβολή του Δήμου, μέσω διαφημίσεων στο internet (facebook, instagram), ραδιόφωνο κλπ…

Και επειδή όλα πρέπει να τα λαμβάνουμε υπ’ όψιν, θεωρούμε ότι έχει αξία να σταθούμε στο τι ψήφισαν αναλυτικά οι δημοτικοί σύμβουλοι εκτός φυσικά αυτών της Δημοτικής Αρχής που ψήφισαν υπέρ της πρότασης.

Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση
Παύλος Παύλου – Απουσίαζε
Χαράλαμπος Γεωργίου – Ψήφισε ΝΑΙ
Δημήτρης Πρωτονοτάριος – Απουσίαζε
Παναγιώτης Βαρελάς – Απουσίαζε

Με τους Πολίτες Μπροστά
Κώστας Λογοθέτης – Απείχε από την ψηφοφορία
Θανάσης Μουζάκης – Απείχε από την ψηφοφορία
Κώστας Δόσχορης – Απουσίαζε

Πρωτοβουλία Πολιτών
Ηλίας Κοφινάς – Ψήφισε ΝΑΙ
Θοδωρής Πέτρου – Ψήφισε ΝΑΙ
Θεοδώρου Αγγελική – Απουσίαζε

Λαϊκή Συσπείρωση
Χρήστος Ασημακόπουλος – Ψήφισε ΟΧΙ

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγα οι του Γκιωνη μην αφηναν το φιλαρακι τους ετσι.Ρε ουστ απο δω ξοδευεται τα χρηματα του δημοτη με μηδεν αποτελεσματα.

  2. Δεν παν να γράφετε εσείς αυτοί το βιολί βιολάκι τους…
    10.000 ευρώ για διαφήμιση στο facebook στο instagram αυτό ίντερνετ που είναι τσάμπα τελικά ποιοus νομίζετε ότι κοροϊδεύετε;

  3. Loutraki Blog εγώ απορώ όλοι αυτοί που απουσίαζαν δεν τους ενδιαφέρει η διαφαινόμενη σπατάλη δημοτικού χρήματος…καλά δεν στέκομαι σ αυτούς που ψήφισαν ναι γιατι τα ίδια μυαλά με τον Γκιώνη έχουν, αλλά οι άλλοι στα τορτελίνια τους έτσι;
    Καλά κάνεις και μας ενημερώνεις για να τα βλέπουμε ποιοι κάνουν τι loutraki Blog…

  4. Η διαφήμιση στο facebook δεν είναι τζάμπα. Επιλέγεις πόσα θέλεις να ξοδεύεις ανά ημέρα, το πόσες ημέρες, το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι ( πχ Έλληνες χρήστες ) και αυτό σου υπολογίζει ( πριν την ξεκινήσεις ) τον αριθμό των χρηστών που θα δουν την διαφήμιση. Όσο περισσότερο δηλώνεις ότι θέλεις να ξοδεύεις την ημέρα, τόσες περισσότερες φορές ( και σε περισσότερους χρήστες ) εμφανίζεται η διαφήμιση και επομένως αυξάνεται το ενδεχόμενο να έχεις μια "επιτυχημένη διαφήμιση". Στο Instagram νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή, μπορείς όμως συνέχεια να ανεβάζεις φωτογραφίες όπου να διαφημίζουν ό,τι θέλεις ( προσωπικά δεν θα το έκανα δωρεάν αν μου το ζητούσε κάποιος ). Η διαφήμιση στο ραδιόφωνο κοστίζει. ΑΡΚΕΤΑ. Τα "κλπ" δεν ξέρω τι μέσα είναι. Το internet γενικά δεν είναι και τόσο "τζάμπα". Κάποια κοστίζουν και μάλιστα αρκετά. Άλλα κοστίζουν λιγότερο ή/και καθόλου ( με τα ανάλογα αποτελέσματα βέβαια ).
    Δεν λέω ότι δεν είναι σεβαστό ποσό εν γένει. Θεωρώ όμως ότι ίσως είναι και λίγα σε τελική ανάλυση. Για διαφήμιση μιας πόλης που στηρίζεται/στοχεύει στον τουρισμό. Το ότι απουσιάζουν κάποιοι, αν δεν υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος, είναι όντως εξ' ορισμού λάθος.

    ΥΓ: Ας μας πει το κάθε ηλεκτρονικό μέσο πόσο κοστολογεί μια διαφήμιση ( η οποία δεν εμφανίζεται κάπου παρά μόνο στη σελίδα του εκάστοτε μέσου και που συνήθως είναι ένα banner – καλή ώρα ). Όχι τα τοπικά blog/σελίδες αλλά όλης της Ελλάδας. Συγχαρητήρια, μόλις μάθατε ότι η διαφήμιση κοστίζει. 🙂

  5. Μπράβο στο Λουτράκι μπλογκ γιατί μα2 ενημερώνει τα χιλιάρικα είναι 20000 όχι 10000 αλλά διδονται σ3 δύο δοσεις .Πεταμένα όπως η επιταγή για την φιλαρμονική ,που πήγαν τα λεπτά να μας πούνε ,τα πήραν αυτοί που έπρεπε ή οι ημέτεροι;ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

  6. Καλά από τον κο Κοφινά τον αριστερό…
    όπου ψήφισε και στης εκλογές τον ko Γκιώνη το περίμενα …
    Αλλά από σας κε Γεωργίου δεν το περίμενα όταν
    ο κος Παύλου απείχε… κρίμα… διότι σας ψήφισα, και το χαλάσατε..
    Για τέτοιες τυφλές σπατάλες σήμερον ημέρα…..?
    ΥΓ Μπράβο στο loutrakiblog όπου τα γράφει όλα ..!

  7. – άσε με να σε λιντσάρω λίγο
    Δεν μπορώ άλλο…
    – δεν γίνεται ρε φίλε
    – μα γιατί οχι αφου είσαι τόσο λαμόγιο που δεν κρατιέμαι…

    Από τον διάλογο που είχα με ένα φίλο μου στο δρόμο…

  8. Κατασκευάζουν και διακινούν ψεύτικες ειδήσεις και φήμες ώστε να παραπλανούν τον κόσμο και να κάνουν τις δουλειές τους.
    Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της δημοτικής αρχής Γκιώνη…

  9. Εάν δεν καταλάβατε το συμπέρασμα ήταν απλό από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο Γκιώνης όταν θα χρειάζεται ψήφους για τέτοια θέματα, θα τους παίρνει από την αντιπολίτευση…και θα κάνουν τα βαφτίσια για δημοκρατικές απόψεις…

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΨΗΦΟΦΘΟΡΕ ?

  10. Εάν δεν καταλάβατε το συμπέρασμα ήταν απλό από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο Γκιώνης όταν θα χρειάζεται ψήφους για τέτοια θέματα, θα τους παίρνει από την αντιπολίτευση…και θα κάνουν τα βαφτίσια για δημοκρατικές απόψεις…

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΨΗΦΟΦΘΟΡΕ ?

  11. φιλε 3,02 Και απο τον αριστερο Κοφινα το περιμεναμε και απο τον μικρο, τον Γιαπι το περιμεναμε που τον ανεδειξε ο επικεφαλης… Ευτυχως που οι αριστεροι δεν ψηφισαμε το δεξιο υβριδιο της Πρωτοβουλιας…

  12. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΥΛΙΚΟ ΚΛΠ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ…ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ….ΑΛΛΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

  13. ston 7:38 μ.μ
    Φίλε μου η άκρα αριστερά, με την άκρα δεξιά είναι δύο παράλληλα σύμπαντα…!
    Αλλά λόγο της καμπυλότητας και της βαρυτικής δηλ.
    Την δύναμη μέσω των καμπυλώσεων του χωροχρόνου ..
    κάποτε συναντούνται στο τέλος, βάση του Αϊνστάιν…!!
    Ψάξε και βρέστω τι σας χωρίζει….!
    Αυτό χωρίζει τον Γκιώνη από τον Κοφινά…

  14. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΛΟς ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ.

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  15. Εγώ ντρεπόμουν να φάω στη γιαγιά μου ενα πιατο φαγητό και αυτοί εδώ διαχειρίζονται χρήματα ξένα και δεν ντρέπονται να τα κάνουν ότι γουστάρουν και χωρίς να πιανουν τόπο για τους δημότες!
    έλεος πια…

  16. Έχετε πλάκα πάντως. Ο ένας αντιτίθεται γιατί είναι ο Καραβουλης, ο άλλος γιατί το ψήφισε ο Γεωργίου, ο άλλος για την αξία των χρημάτων.
    Ειλικρινά κανείς δεν ρώτησε γιατί δόθηκαν τα χρήματα. Η προβολή και η χρήση του Facebook ή άλλων κοινωνικών δικτύων, της πόλης μας, ως οργανωμένης και έτοιμης, διαφημιστικά λουτροπολης Δεν έχει κόστος; Πραγματικά, ειλικρινά, είστε για λύπηση όλοι σας. Τόση κακομοιριά και τόση μιζέρια δεν έχω ξανασυναντήσει.
    Ρωτήστε, μάθετε και κυρίως βγάλτε τις προσωπιδες από τα μάτια σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog