Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Τα παιδία παίζει» στο Λουτράκι – Επώνυμη καταγγελία

- Advertisement -

Αλήθεια πόσες φορές πρέπει να μετρήσει αυτός ο τόπος τις άστοχες ενέργειες των αιρετών μας όπως
του κυρίου Αντιδήμαρχου Πρασίνου και του Προέδρου του Τ.Δ. Πισίων;…

Πόσες φορές πρέπει να δείξουν την ανυπαρξία τους και την ανικανότητά τους;

Αυτό που έγινε την Παρασκευή είναι να γελάτε με την παιδιάστικη πράξη τους λες και είναι στο νηπιαγωγείο

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Κωνσταντίνος Σπύρου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων κύριο Γεωργίου Αθανάσιο έστειλαν στην περιοχή μας τρία παγκάκια και τρία καλάθια σκουπιδιών τα οποία τοποθετήθηκαν αντίστοιχα στα γήπεδα και παραλία Αλμύρας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Την Παρασκευή με απαίτησή του ο Πρόεδρος κύριος Γκίκας σε συνεργασία με τον κύριο Πέρρα Αντιδήμαρχο Πρασίνου έστειλαν υπάλληλο του Δήμου να πάρει τα καλάθια από την παραλία με το φτηνό αιτιολογικό ότι γεμίζουν και τα σκουπίδια μένουν έξω.

Σας πείραξαν τα τρία καλάθια αντί να βάλετε ακόμη 10;
Σας πείραξαν τα σκουπίδια γύρω από τα καλάθια αντί να βαλετε καθημερινά ενα άτομο να τα μαζεύει;
Είστε η δεν είστε ανίκανοι στο θέμα της καθαριότητας; Να μη μιλήσω για τα κλαριά δίπλα στους κάδους.
Μήπως τα πήγατε για πλύσιμο; Αν ναι να πλύνετε και τα άλλα που βρωμάνε.
Μήπως σας έφαγε η ζήλια που τα έστειλαν άλλοι και εσείς απουσιάζατε;
Επειδή δηλώσατε ότι θα βάλετε τα καλάθια πάλι την Κυριακή, δηλαδή τους δώσατε 2 μερες αδεια, εγώ σας προτείνω να πάρετε και τις κάμερες για να δείξουν το πόσο αγωνίζεστε για τον τόπο.

Κύριε Δήμαρχε σας έχω τονίσει κατά καιρούς το πόσο κάποιοι συνεργάτες σας θέλουν ιδιαίτερα μαθήματα συμπεριφοράς και πως να τιμούν την θεσμική τους ιδιότητα. Οι συγκεκριμένοι κλονίζουν την παραταξή σας δείχνοντας έλλειψη σεβασμού σε Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδήμαρχους..

Εσεις ξέρετε…. δικαιολογήστε τους για τις ψήφους.
ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν σε όλους σας.

Σύμβουλος Τ.Δ. Πισίων
Δημήτριος Λάμπρου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γκιωωωωνης Γκιωωωνης Γκιωωωωνης Ολεεεε!!!!!!
    Αν εχετε λιγη τσιπα πανω σας (που αποκλειετε να εχετε)
    Παραιτηθειτε αμεσως
    Εχετε καταστρεψει το δημο μας…..

    ΥΓ( σε 3….2……1 θα πεταχτουν οι γκιωνικοι και οι βολεμενοι)

  2. Τι να πείτε για τα κλαριά στους κάδους νομίζετε είναι υποχρεωμένος ο δήμος να μαζευη τα κλαριά σας που τα αδειάζετε με αγροτικά η νομίζετε ότι ένα διαμερισμα στο Λουτράκι που δεν εχει χόρτα πρέπει να πληρώνει τα ιδια δημ.τελη με ένα σπιτι από σχοινο με 4 στερέματα οικοπεδο και βγάζει συνεχεία χόρτα και κλαριά θα έπρεπε να ντρέπεστε καλοκαιριάτικα να βγάζετε κλαριά στους κάδους αυτά πρέπει να τα καθαρίζετε τον Μάρτη /Απρίλη και να τα καίτε αλλα βεβαια φυσικα φταιει ο δημος όχι γιατι δεν τα μαζευει αλλα επειδή δεν στελνει την δημοτικη αστυνομια να σας σκισει στα προστιμα να δουμε θα ξαναβγαλετε.

  3. ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ! ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  4. Na ta ka8arisei o k.lamprou pou ta jerei Ola kai ta vriskei Ola eykola. Dumotikos sumvoulos eisaste k.lamprou kante kati gia ton topo sas mhpws kai parete tis ekloges tis epomenes.Giati etsi opws pate oute to diko sas den 8a vrite.

  5. 7:44 μ.μ. O δημος ειναι υποχρεωμενος να τα κανει αυτα τοσα λεφτα πληρωνουν οι πολιτες το καταλαβες εσυ τα δικα σου να τα μαζεψεις μονος σου

  6. οπααααα… μισοοοοοο…. γιατι πηρατε φορα ! ο δημος δεν ειναι υποχρεωμενος να μαζευει τις σαβουρες σας απο κατω που πετατε μερικοι .Ο καθε ιδιοκτητης θα πρεπει να φροντιζει τον εσωτερικο οσο και το εξωτερικο χωρο εμπροσθεν της οικιας του και να συμβαλλει στη καθαριοτητα της περιοχης του .Στην Ευρωπη .. αν γινει ατυχημα εστω και απο το χιονι και δεν εχεις καθαρισει το πεζοδρομιο σου .. πεφτει προστιμο . Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για σκουπιδια , χορτα τα οποια ειναι επικινδυνα για φωτια ακομα … και χιλια δυο .
    Και μιας και μιλαμε για μεγαλο δημο και δεν υπαρχουν προσωπικοι καθαριστες για τον καθενα , φροντιστε και λιγο μονοι σας οι κατοικοι να αστραφτει η περιοχη σας . Ξεφτυλιζομαστε στους ξενους δεν το καταλαβαινετε ?
    Εχετε δει στα νησια πως τα προσεχουν οι κατοικοι ? ακομα και τα μονοπατια βαφουν μονοι τους δεν περιμενουν τον δημο και να βριζουν … με χαμογελο βοηθουν για τον τοπο τους ! Ποτε θα το καταλαβετε επιτελους !

  7. Αγαπητέ blogger,

    Όπως έχω διαπιστώσει "το κόψιμο " των σχολίων εκ μέρους σου έχει πάντα ως στόχο την "προστασία" του Πέρρα. Αλήθεια τι εξυπηρετεί αυτή η τακτική; Γιατί κόβεις εκείνα τα σχόλια που σχετίζουν την ανικανότητά του ως αντιδήμαρχος με την διπλή έμμισθη θέση του στο καζίνο; Αν δεν είναι αλήθεια θα απαντήσει ο ίδιος . Αν έχει παραιτηθεί του δεύτερου μισθού και το γνωρίζεις γράψτο να τον συγχαρούμε. Η "υψηλή προστασία" που παρέχεις να είσαι σίγουρος δεν βοηθάει ούτε αυτόν αλλά ούτε και το blog σου αφήνοντας να δημιουργηθεί έντονη παραφιλολογία για τις "τάσεις" σου.

  8. ΟΠΑΑΑΑ.πΟΥ ΖΕΙς 9.52 αΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥς ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥς ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.δΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?νΕΡΟ ΜΑς ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΤΑ ΒΑΘΜΟΥς ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog