Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Σκουπίδια, σκουπίδια, σκουπίδια ΠΑΝΤΟΥ !

- Advertisement -

Αυτή είναι η εικόνα του περιφερειακού Λουτρακίου και του γνωστού ρέματος της Αγίας Μαρίνας…

Αύγουστος μήνας, οι θερμοκρασίες πολύ υψηλές, αλλά η μπόχα και η δυσωδία αναβλύζουν από παντού..

Προεκλογικά ο κ. Γκιώνης, είχε σημαία του, την καθαριότητα..

Μετά τις εκλογές, σύσσωμοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης για να καθαρίσουν κολόνες, κάδους, μαζευαν σκουπιδάκια από τους δρόμους.

Σήμερα που η πόλη ζέχνει, μήπως πρέπει να ξανασκεφτούν να κάνουν την ίδια δράση;

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ….
    ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ …ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΠΧ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΔΟΙ
    ΕΚΕΙ ΜΠΑΖΑ / ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ / ΚΛΠ / ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΗ ΑΕΡΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΣΟΡΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 200 ΜΕΤΡΩΝ … ΟΠΟΤΕ
    ΕΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ !!!

  2. ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΝΤΟΠΙΟΙ Η ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΒΛ………………

  3. Φυσικά και μεγάλο μέρος της ευθύνης έχουμε εμείς οι ίδιοι που πετάμε τα πάντα όπου νάναι αρκεί να μην είναι στο σπίτι μας και στο αυτοκίνητό μας.
    Το κύριο μέρος της ευθύνης όμως είναι ασφαλώς στον Γκιώνη και στον Πέρρα για δύο λόγους .
    Πρώτον γιατί δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο που δεν το ήξεραν και δεν μπορούσαν να το φανταστούν. Τα ήξεραν όλα όταν ανέλαβαν και μοίραζαν υποσχέσεις για καθαρό Λουτράκι. Επίσης θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι μιά λουτρόπολη σαν την δική μας έχει μεγάλη επιβάρυνση και συνεπώς ήταν υποχρεωμένοι να προγραμματίσουν πως θα το αντιμετωπίσουν.
    Ο δεύτερος λόγος είναι κυρίως ηθικός και αξιοπρέπειας. Δεν είναι δυνατόν να αμείβεσαι με μισθό για να κάνεις μια δουλειά και να μην την κάνεις. Δεν με ενδιαφέρει αν έχεις δυσκολίες γιατί αν ήταν εύκολο δεν θα χρειαζόταν αντιδήμαρχος καθαριότητας με μισθό.
    Όταν κάποιος δεν κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται έχει δύο επιλογές : Αν είναι αξιοπρεπής παραιτείται . Αν δεν είναι αξιοπρεπής κάνει οτι δεν καταλαβαίνει και τσεπώνει τον μισθό του παρ΄'οτι ανίκανος.
    Τώρα εσείς κατατάξτε τον Πέρρα και τον Γκιώνη στην μία η στην άλλη κατηγορία.

  4. παιδια μην κανετε παραπονα για τα σκουπίδια!ειναι κομματια από τα σκισμένα μνημονια του τσιρπα αριστερουληδεσ σας δουλεψεΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΡΕΡΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ !ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  5. Οι συμβουλοι τοτε εκαναν μια δραση εθελοντισμου ..μεσα σε λιγοτερο απο μιση μερα ξαναγεμισαν οι κολωνες και οι τοιχοι αφισες διαφημισεις κ ενοικιαστηρια.Εχω μαγαζι στην Βενιζελου και βλεπω τι γινεται .Ποιος φταιει η δημοτικη αρχη ή οτι δεν θα μαθουμε ποτε να συμπεριφερομαστε σαν ανθρωποι ? Ποσοι πετανε σκουπιδια κατω κ εξω απο τους καδους ;Ολοι πρεπει να φροντισουμε την πολη μας ,δειχνει και την αρχοντια μας σαν Λουτρακιωτες.

  6. σπασμένοςκάδος υψηλάντου 44 η απάντηση αντιδημάρχου ΠΕΡΑΣ το όνομα για να τον ξαναψηφίσετε θα τον αλλάξουμε στο μέλλον, ανεύθυνοι άνθρωποι.Τα δημοτικά τέλη θα ταπληρώσουμε στο μέλλον …στείλτε τους στο σπίτι τους.

  7. den lete oli thn alitheia oti exei kleisei h xwmaterh kai den dexontai alla kathgoreite ton antidhmarxo einai lyphro pragmatika pou enw einai enas apo tous kalyteroys antidhmarxoys kathariothtas pou perasan apo to loutraki anti na boithate sthn prospatheia pou kanei kanete sxolia , tous kadoys pou mpikan sthn plateia den tous blepete pou epitelous giname eyropaikh polh !!parakalw polu na dhmosieytei to sxolio mou kai eyxaristw gia thn filoxenia sas!

  8. Ναι TaliΓκιωνoBan σε όλα τα άλλα διαπρέπει μόνο στην καθαριότητα του έχει φύγει λίγο το πράγμα…σαν δεν ντρέπεσαι να θες να κάνεις το μαύρο άσπρο ρε μπας και είσαι ο ίδιος ο Γκιώνης και γράφεις με παρατσούκλι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog