Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Μια… περίεργη συνάντηση!

- Advertisement -

Με μια μάλλον… περίεργη ανακοίνωση ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων καλεί τρεις μήνες μετά τα μέλη της Φιλαρμονικής, της Μουσικής Σχολής και τους γονείς για ενημέρωση…

Και δεν καταλαβαίνουμε αν αφορά η συνάντηση αυτή τα μέλη της Μουσικής Σχολής που ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα και τη Φιλαρμονική καθώς αναφέρεται ρητά ότι θα γίνει για τη λειτουργία της φιλαρμονικής έως σήμερα αλλά και για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς!!!

Η μουσική σχολή που εμπλέκεται λοιπόν σε όλα αυτά και γιατί? Και αν η συνάντηση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα γιατί δεν προσκαλούν τους καθηγητές? Δεν θα είναι ίδιοι? Η παραίτηση αρχιμουσικού και καθηγητών έγινε εν τέλη δεκτή? Το οικονομικό θέμα το οποίο αποτελεί την αιτία της παραίτησης τους διευθετήθηκε? Έχει γίνει κάποια προσπάθεια προσέγγισης των ανθρώπων που επί έξι χρόνια πρόσφεραν χωρίς σχεδόν οικονομικές απολαβές τις υπηρεσίες τους στο Δήμο? Έχουν βρει άλλους καθηγητές και μαέστρο χωρίς να έχουν εξοφλήσει προηγούμενα τα χρέη τους? Γιατί όλα τα περιμένουμε από τη Δημοτική αρχή..

Επίσης κάτι που προκαλεί απορία είναι το γεγονός ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που υπογράφει και την ανακοίνωση, στις 7 μ.μ. οφείλει νομίζουμε να συμμετέχει στην προγραμματισμένη διαβούλευση για την τοπική ανάπτυξη, στις 8 μ.μ. στη συνάντηση για τη φιλαρμονική ενώ στις 9 μ.μ. είναι προγραμματισμένη συναυλία του Φεστιβάλ!

Τόση είναι η σημασία μάλλον που δίνει η δημοτική αρχή σε βαρύνουσας σημασίας θέματα του τόπου…

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι, να ενημερωθούμε και σύντομα θα επανέλθουμε.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χωρίς τον Μαυροπουλο δεν γίνεται τίποτα .κέρδος έχουν διώχνουν αυτούς που τους χρωστάνε και παίρνουν άλλους
    Αυτο είναι απαράδεκτο!Γκιωνικο σχέδιο

  2. Χωρίς τον Μαυροπουλο δεν γίνεται τίποτα .κέρδος έχουν διώχνουν αυτούς που τους χρωστάνε και παίρνουν άλλους
    Αυτο είναι απαράδεκτο!Γκιωνικο σχέδιο

  3. Χαίρομαι που ο Δήμος θα δώσει λύση. Ο Μαυρόπουλος δεν μπορεί να απέχει γιατι είναι η ψυχή της Φιλαρμονικής .
    Τα παιδια και οι γονείς σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πάρουν επιτέλους θέση .
    Η Φιλαρμονική είχε απογειωθεί επί Μαυροπουλου!!!!!!

  4. Διότι απλούστατα η Φιλαρμονική θα γίνει Ιδιωτική και θα πληρώνεται απο τα Ταμεία του Δήμου για τις εμφανήσεις που θα πραγματοποιεί ,αυτό ήταν το σχεδιο εξ αρχής . Γειά σου Πελοπίδα αρχιμάστορα!!!!

  5. 9.21 π.μ. Για να κανει εμφανισεις μια φιλαρμονικη χρειαζονται προβες – πολλες προβες- και αυτες πρεπει να πληρωνονται και ο Πελοπιδας με τις γνωσεις το ταλενο του και τη σκληρη δουλεια την φιλαρμονικη την απογειωσε και την εκανε γνωστη σε ολη την Ελλαδα και οχι μονο!!!

  6. Ρε παιδιά, απλά είναι τα πράγματα: ο Γκιώνης φυσικά δεν τολμάει να κάνει αυτό το κάλεσμα, διότι ξέρει καλά τι τον περιμένει. Έβαλε λοιπόν τον Σακελλαρίου να παίξει τον πυροσβεστικό ρόλο, να ζητήσει, και καλά, συγγνώμη και να δεσμευτεί (οι υποσχέσεις δεν κοστίζουν τίποτα, αντιθέτως πολλά κερδίζουν οι υποσχόμενοι, όπως απέδειξε περίτρανα και η προεκλογική εκστρατεία του Τσίπρα) ότι η δημοτική αρχή θα κάνει το παν ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τις πληρωμές των μελών της φιλαρμονικής. Ίσως σας πετάξει εκεί και μερικά φραγγοδίφραγκα για να δείξει καλή πρόθεση μπας και επιστρέψετε στο πόστο σας. Φυσικά έτσι θα σας μεταθέσει και τις ευθύνες ότι παρότι υπεσχέθην και έδωσε και μερικά ψηλά έναντι, εσείς κρατάτε αδιάλλακτη στάση που δεν βοηθάει τον διάλογο και την δημοκρατική επίλυση προβλημάτων. Αυτό θα το χρησιμοποιήσει ως ατού εναντίον σας για να αποποιηθεί των ευθυνών του. Και μετά ασφαλώς θα πει: "ο δήμος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και έδωσε μάχη για την συγκέντρωση των χρημάτων αλλά δυστυχώς…" φανταστείτε τι τον περιμένει τον Γκιώνη όταν στην επομένη Μ. Παρασκευή δεν ακολουθήσει η φιλαρμονική τον Επιτάφιο. Στάχτη στα μάτια θέλουν να σας ρίξουν, προσέχετε. και όχι μόνο στάχτη, αλλά να σας κατηγορήσουν και για αδιαλλαξία. Προσέχετε!!!

  7. Ουδεις αναντικαταστατος κυριοι!!! Η φιλαρμονικη μπορει να ξαναλειτουργησει με αξονα τις βασικες υπηρεσιες και πολυ λιγοτερα εξοδα. Αν εχετε αντιρρηση κοιταχτε τους προυπολογισμους των σπιτιων σας και ξεχαστε τις "κηδειες με ξενα κολυβα"!!

  8. 22.59μμ Λυπάμαι ειλικρινά που θέλεις τη Φιλαρμονική μόνο γιατις παρελάσεις .Βαλε μια κασέτα να παίζει και κάνε παρέλαση τότε .Θα σου στοιχίσει πιο οικονομικά. Αυτο λέγετε κατάντια αξεστε

  9. 2.59μμ Από ότι καταλαβαίνω θέλεις απλώς να υπάρχει Φιλαρμονική για το θεαθήναι Η πολύ βλακας εισαι η έτσι σου ειπανε κάποιοι να λες

  10. Πως ειναι δυνατόν το μέλλον της τόσο καταξιωμένης Φιλαρμονικής να το αποφασισουν οι γονείς ; Ο Μαέστρος με τους Καθηγητές πρέπει να είναι παρόν.Εξάλλου οι λόγοι που παρετηθηκαν-και βέβαια κανεις δεν τους κάλεσε να τους πει κάτι γιαυτο- ειναι καθαρά οικονομικοι όπως διάβασα.Ποσα χρόνια ακόμα θα τους αφηνανε απλήρωτους ; Συζήτηση πίσω από την πλάτη τους θα κάνετε; Αφήστε τα ύπουλα τεχνάσματα και σοβαρευτείτε επιτέλους Από το κακό στο χειρότερο πάτε το Λουτράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog