Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Μπράβο στα παιδιά της καθαριότητας !

- Advertisement -

Άμεση αντίδραση στο δημοσίευμα του loutrakiblog.gr από τους υπαλλήλους του Δήμου, που έκαναν και πάλι το καθήκον τους…

Όπως έχουμε, κατ΄επανάληψη τονίσει, η προσπάθεια των υπαλλήλων της καθαριότητας είναι αξιοσέβαστη…

Με ζήλο και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους! Το οικόπεδο στην οδό Παυσανία, καθαρίστηκε ΑΜΕΣΑ !


Ελπίζουμε οι Ελληνάρες που πετούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν, αν μη τι άλλο, να σέβονται τους ανθρώπους αυτούς, που κοπιάζουν πραγματικά, παρά τις ελλείψεις στον τομέα καθαριότητας και τις αντιξοότητες, να κρατήσουν το Λουτράκι καθαρό !

Στις 31 Ιουλίου

Σήμερα:

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ?ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ?ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!!!ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΕΧΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ,ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΒΡΩΜΟΜΥΡΙΖΟΥΝ,ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

  2. Αν σταματησουν οι αιρετοι να λειτουργουν αναλογα με τους ψηφους να ξερετε ολοι οι δημοτες οτι η καθαριοτητα θα ηταν πολυ καλυτερη για τον Δημο μας ..

  3. Εμεις πάντως στην παραλία Λουτρακιου διπλα απο το ξενοδοχειο Καζίνο ακομη περιμενουμε…. Περιμενουμε την Παναγία να κανει το θαύμα της …

  4. 12:42 διαβασε τον κανονισμο καθαριοτητας του Δημου και μετα μιλα για τους υπαλληλους της καθαριοτητας που εχουν να αντιμετωπισουν και εσας τους βρωμιαρηδες και τους αιρετους με τα ρουσφετια τους..

  5. Έχουμε παρεξηγήσει τα πράγματα. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε το παράλογο λογικό. Συμφωνώ με τον φίλο που έγραψε ότι δεν χρειάζονται μπράβο όταν κάποιος κάνει τη δουλειά του. Επίσης διαφωνώ κάθετα με τον 6:27 που προφανώς εργάζεται στην καθαριότητα . Κατ' αρχάς η δουλειά των εργατών καθαριότητας είναι να μαζεύουν σκουπίδια δηλαδή αυτά που πετάνε τα νοικοκυριά .Τώρα αν βρωμάνε η όχι είναι αδιάφορο καθ' ότι τα σκουπίδια το καλοκαίρι βρωμάνε ,τι να κάνουμε τώρα να τα ραντίζουμε με άρωμα;;
    Βεβαίως και υπάρχουν απολίτιστοι που πετάνε τα σκουπίδια τους έξω από του κάδους αλλά μήπως τώρα γεννήθηκαν; Πάντοτε αυτό συνέβαινε και ευτυχώς οι νεότερες γενιές είναι εξαιρετικά πιο πολιτισμένες . Σε ότι αφορά τα ογκώδη αντικείμενα που μερικές φορές πρέπει να πεταχτούν , τι να τα κάνει ο δημότης; Αναγκαστικά μένουν εκτός κάδων και υποτίθεται ότι το πρωί το σκουπιδιάρικο θα ενημερώσει το ειδικό φορτηγό του Δήμου να περάσει. Έτσι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες και έτσι θα συνεχίσουν αν όλοι μας δεν σταματήσουμε να πετάμε τα τσιγάρα μας έξω από το αμάξι μας ,αν δεν σταματήσουμε να πετάμε τις σακούλες έξω από τους κάδους αλλά και όταν οι εργάτες καθαριότητας αποφασίσουν να δουλέψουν όπως όλοι οι εργαζόμενοι.

  6. 12:42 όπως το είπες είμαστε υπάλληλοι καθαριότητας ειμαστε υποχρεωμενοι να μαζεύουμε τα οικιακα σας σκουπιδια (κουζινας κολοχαρτα και διαφορα αλλα του σπιτιου)αλλά όχι δεν είμαστε οι κηπουροι σας ή εργάτες του καθενου που κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του και τα πετάει όπου βρει και τον βολεύει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog