Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνάντηση για το μέλλον της Φιλαρμονικής στο Πνευματικό Κέντρο

- Advertisement -

Άδοξα τελείωσε η συνάντηση σήμερα το απόγευμα για την δημοτική αρχή όταν
πήρε τον λόγο ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος και ζήτησε την αποχώρηση των
παρευρισκομένων.

Θα ακολουθήσουν σύντομα δύο βίντεο με ολόκληρη την συζήτηση που έγινε σήμερα στο Πνευματικό κέντρο του Λουτρακίου
 Δείτε τα τελευταία λεπτά της συνάντησης

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Πελοπιδα απέδειξες ποσο πολύ ανώτερος τους εισαι. Δυστυχώς η Δημοτική αρχή για μια ακόμη φορά απεδείχθη πος ειναι ένα μηδενικό!!!

  2. Ρε παιδια συνηθως το αντιθετο δεν συμβαινει !; με κοινη λογικη τον Μαυροπουλο επρεπε να βαλουν να φτιαξει και τη μουσικη σχολη οχι το αντιθετο.

  3. Τι εργο εχει επιδειξει η κουσικη σχολη ρε παιδια και δεν το ξερω; συγκρινουν τη φιλαρμονικη με τη μουσικη σχολη και επιλεγουν τον Οικονομου που ηγειται της μουσικης σχολης και εχει κατορθωσει να μαζεψει 20-30 και να επιδειξει το τιποτα. Στερειται λογικης ο τοπος μας

  4. Η δημοτική αρχή δεν νοιάζεται για την αξιοπρέπεια των μουσικών και του διδακτικου προσωπικού της φιλαρμονικης.την δημοτική αρχή ενδιαφέρει μόνο πόσα πιο πολλά μπαρ καφέ και ουζερι θα ανοίξουν στο Λουτράκι.αυτη είναι η πεδία τους θέλουν τα παιδιά μας μέσα στα χαμετιπια τους και όχι σε χώρους τέχνης και διδασκαλίας. Άνθρωποι σαν τον Μαυροπουλο πάνε χαμένοι στην Ελλάδα πόσο μάλλον στο Λουτράκι. Μαεστρο αυτό ήταν το ευχαριστώ τους μετά από τόσα χρόνια.Οπως έλεγε και ο Ωνάσης το να γεννηθεις φτωχός λύνεται αν όμως γεννηθεις κουτος δεν λύνεται.

  5. Η δημοτική αρχή δεν νοιάζεται για την αξιοπρέπεια των μουσικών και του διδακτικου προσωπικού της φιλαρμονικης.την δημοτική αρχή ενδιαφέρει μόνο πόσα πιο πολλά μπαρ καφέ και ουζερι θα ανοίξουν στο Λουτράκι.αυτη είναι η πεδία τους θέλουν τα παιδιά μας μέσα στα χαμετιπια τους και όχι σε χώρους τέχνης και διδασκαλίας. Άνθρωποι σαν τον Μαυροπουλο πάνε χαμένοι στην Ελλάδα πόσο μάλλον στο Λουτράκι. Μαεστρο αυτό ήταν το ευχαριστώ τους μετά από τόσα χρόνια.Οπως έλεγε και ο Ωνάσης το να γεννηθεις φτωχός λύνεται αν όμως γεννηθεις κουτος δεν λύνεται.

  6. Ο Οικονόμου έπρεπε να είχε παραιτηθεί προ πολλου γιατι τη Μουσική Σχολή την έχει καταντησει μπαχαλο. Από 150 παιδια σαν μαγος τα εξαφάνησε και τα κατεβασε στα 20 Αυτό λέγετε επιτυχία κ. Γκιωνη?

  7. Τρεχτε να κρυφτειτε! Ολα τα διαλυετε! Χαιρομαι για τη σταση των παιδιων που νομισατε οτι μπορειτε να κοροιδεψετε. Τα παιδια γνωριζουν για τα θεματα της μουσικης παιδειας καλυτερα απο τον καθενα σας! Εχουν μαθητευσει διπλα σε κορυφαιους μουσικους. Ντροπη σας! Παραιτηθειτε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog