Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνελήφθη 40χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

- Advertisement -

40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη σε ξενοδοχείο του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για σεξουαλική παρενόχληση…
που συνοδεύτηκε με χειρονομίες σε 10χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη ειδοποίησε αμέσως τους γονείς της για τις άσεμνες χειρονομίες του και αυτοί με τη σειρά τους, την αστυνομία όπου υποβλήθηκε μήνυση και ο 40χρονος συνελήφθη.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τελικως οι νεοελληνες, εκτος απο λαμογια, κοπριτες και τεμπεληδες, ειναι και παιδοφιλοι. καλα παμε ως εθνος. Και μετα μας φταιει ο ματαιοδοξος τσιπρας και ο χοντρο-καμμένος. Δικτατορικα ανελαβαν τις τυχες του τοπου? Οσοι τους ψηφισαν, τους κατηγορουν τωρα (βλέπε Ντίνος Καρύδης). Ματια, αυτια και μυαλο δεν ειχαν νωριτερα να καταλαβουν? Οπως εστρωσαν, κοιμουνται. Εμεις ομως τί τους φταιμε? "Τι χειροτερο εχουμε να παθουμε?" σκεφτονταν οσοι περιμεναν την επομενη να δουν καταργηση του ΕΝΦΙΑ. Σκυφτε και φατε τα τωρα!!!!

  2. Τον τύπο τώρα θα τον βάλουμε φυλακή , θα τον ταίζουμε ,θα τον προσέχουμε και σε λίγο καιρό θα ξαναβγεί στους δρόμους για τα απόμενα παιδάκια.
    Τούμπανο στο ξύλο φόρτωμα σε αεροπλάνο και πίσω στη χώρα του αμέσως, αλλιώς αφήστε τον ελεύθερο και κάντε ότι δεν κοιτάτε για δύο ημέρες και θα δείτε πως λύνεται το θέμα των παιδόφιλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog