Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Σχεδόν έτοιμη η ράμπα για ΑΜΕΑ στη Νεράιδα (Εικόνες)

- Advertisement -

Δείχνοντας πραγματικά γρήγορα αντανακλαστικά, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες από την άδεια εγκατάστασης το έργο βρίσκεται μισό βήμα πριν την ολοκλήρωσή του, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κάνει πραγματικότητα ένα έργο – ανάσα για πολλούς δημότες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην κίνηση αλλά και για τα ΑΜΕΑ…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η φωτογραφιες με τις κοτρωνες που θα κολυμπουν οι ανθρωποι με ειδικες αναγκες ειναι ολα τα λεφτα !ευγε φωστηρες που πηγατε εκει τη ραμπα !!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Γιατι να ειστε αρνητικοι σε αυτην την ενεργεια!! Που θελατε να το πανε?? γιατι αποσο ξερω η παραλια του λουτρακιου γεμταη κοτρωνες ειναι!! Η προσπαθεια ειναι προσπαθεια και αν σε ενδιαφερει τοσο να μην εχει κοτρωνες να πας να τις μαζεψεις. Μην τα περιμενετε ολα ετοιμα!!

  3. 1.58 θες να το πιασουμε σοβαρα το ζητημα ? γιατι δεν μιλας σοβαρα …!!το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΧΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ !ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙς ΜΑΖΕΨΩ ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ,ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ .
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ,ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ!

  4. Εσυ που θεωρεις οτι εισαι τοσο σωστος σε πληροφορω οτι μεγαλες πετρες-κοτρωνες βρισκεις σχεδον σε ολη την εκταση της παραλιας του Λουτρακιου, για του αχινους δε θα διαφωνισω αλλα κοσμος εκει παει αν υπηρχε μεγαλο ζητημα η παραλια θα ηταν απατητη!! Για την υπαρξη ναυαγοσωστη που αναφερεις το τελευταιο σημειο που υπαρχει ναυαγοσωστης ειναι στο υψος του ποταμιου οπου αρχιζει ο δρομος σε ολη την υπολοιπη παραλια δεν υπαρχει πουθενα ναυαγοσωστης ετσι δεν ειναι εκει μονο το προβλημα αυτο!! Επισης ευκολη προσβαση απο δρομο απευθειας δεν βρισκεις ευκολα αλλου!! Ουτε ζομπι της δημοτικης αρχης ειμαι ουτε κουφιο μυαλο εχω αλλα υποστηριζω τετοιες ενεργειες γιατι για καποιους συμπολητες σημαινει πολλα!!

  5. Μπράβο για τη μπαρα !!! ομως θα έπρεπε να γινει στην κεντρική παραλία για λειτουργικούς λόγους αλλά και για λόγους σεβασμού σε όσους παραθερίζουν εκεί. Στο ένα άκρο εκτός πόλης κάναμε παραλία φιλική για ζωόφιλους και στο άλλο για ΑΜΕΑ ???? Ας πουμε μπράβο αρχικά και ίσως να μπει και δεύτερη πιο κεντρικά. Όσο για τις κοτρόνες που θα πρέπει ο καθένας να μαζεύει μόνος του, τι να πω να μη πληρωναν οι δημότες και τοσο υψηλά δημοτικά τελη. Απλώς απίστευτο !!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog