Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χαμός! Αφίσα εδώ, αφίσα εκεί, αφίσα πάρα πέρα

- Advertisement -

Τι συμβαίνει με τις αφίσες των εκδηλώσεων στην Κορινθία; Μήπως το έχουν παρακάνει; Πηγαίνοντας οδικώς στην παραλία του Βραχατίου το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν άκρως υπερβολικό….

Κάθε κολόνα και από μία ή δύο αφίσες οι οποίες προβάλλουν τον καλλιτέχνη που πρόκειται να παραβρεθεί στην περιοχή. Όποιος διοργανώνει μια συναυλία, γεμίζει τον τόπο με αφίσες. Είναι μεν ευχάριστο να διοργανώνονται συναυλίες και πολιτιστικά events με σκοπό την ψυχαγωγία των δημοτών και την οικονομική ενίσχυση των εκάστοτε δήμων όμως πρέπει να υπάρχει μια καλαισθησία και ένας σεβασμός προς το περιβάλλον.

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ρύπανση του περιβάλλοντος.
Τι γίνεται λοιπόν με την “αφισορύπανση” ;;;; Ποιος αναλαμβάνει να τις κατεβάσει από τις κολόνες, τους τοίχους ή τα δέντρα; Ποιος μεριμνά για την καθαριότητα και την αξιοπρεπή εμφάνιση των δημόσιων χώρων;

Κύριο μέλημα κάθε δημοτικής αρχής είναι να δράσει αποτελεσματικά ώστε να πάψει πλέον να υφίσταται το φαινόμενο αυτό. Πρέπει επιτέλους κάποιος να σταματήσει την ασυδοσία της αφισορύπανσης και να κατασκευάσει ειδικά καλαίσθητα πλαίσια – κορνίζες, στα οποία να τοποθετούνται οι επιλεγόμενες αφίσες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog