Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Επώνυμη καταγγελία για το λιμάνι

- Advertisement -

Τι μπορεί να γίνει αν συνεχιστούν οι λεηλασίες και οι κλοπές στο Λιμάνι του Λουτρακίου και ποιοι έχουν την ευθύνη; Δείτε το βίντεο…

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο Λουτρακια καμια 10αρια κουτοπονηροι κανουν κουμμαντο γι αυτο πατωσε η πολη .Δεν θα παμε ποτε μπροστα …πραγματικο ενδιαφερον δεν υπαρχει .Το λιμανι ξεφραγκο αμπελι χωρις φωτισμο ,δεν εχει καδο για σκουπιδια…η παραλια με σπασμενα πλακακια..κατα τ'αλλα το φεστιβαλ σας μαρανε !!!

  2. Η αστυνομια αρκειται να αστυνομευει μόνο στον κεντρικό δρόμο καθ' υπόδειξη της δημοτικής αρχής, εξυπηρετώντας έτσι τον εισπρακτικο μηχανισμό του δήμου.Όσο για το λιμάνι έχει γίνει ένα αλιευτικό καταφύγιο που κανεις δεν πληρώνει αντίτιμο ως θα ωφειλε..Αποτελεσμα οι επισκέπτες με πλεούμενα να μην μπορούν να αγκυροβολησουν..

  3. Όπως ειπε ο κυριος,ξεφραγο αμπελι και κανεις δεν ενδιαφέρεται από δημοτικες και κρατικες αρχες.Οτι συμβαινει και σ ολη τη χωρα δηλαδη.Παλια τους πειραζε ο χωροφυλακας που τα επεβλεπε όλα.Τωρα;Πηγαμε στο άλλο ακρο.Ουτε μια υποδειξη στους παραβατες κατ αρχας και αν δε συμορφωθουν ,να ξερουν ότι θα υποστουν τις συνεπειες.Καλεεσμα σε γονεις κλπ.Αλλα ουτε αυτό δε μπορουν.

  4. Και με εκλογες δεν θα δουμε φως φιλε μου..εκκολαπτονται και μικρα λαμογακια.καλικαντζαρακια που εξυπηρετουν φιλαρακια και γνωστους.μια ζωη συμφεροντα εδω περα.

  5. φιλε πολυ καλα τα λεσ αλλα αυτουσ δυδστυχωσ ψηφισαν οσο δεν αλλαξουμε μυαλα ολο και χειροτερα μονο τα τα μπουζουκομαγαζα μασ ενδιαφερουν η παραλια βρωμαααααααααααααα ακαθαρσιε απο ζουμια ακαθαρσιεσ σκυλιν σπασμενα πλακακια ο κεντρικοσ δρομοσ μασ μαρανε αν υπαρχει φιλοτιμο πηγενετε στο σπιτι σασ

  6. μην ανησυχειτε ρε σεις. και αυτο το εχει προνοησει ο γκιωνης. εχει τη λυση. απλως ξαναψηφειστε τον και εκεινος θα φροντισει για ολους μας χωρις λεφτα. θα καταργησει και τα δημοτικα τελη και θα συντηρει την πολη παιρνοντας τα απο το κεφαλαιο που απομιζα τους προλεταριους!!!!

  7. Έχεις πολύ φωτογένεια παναθεμάσε…!!
    Θα βάλουμε λοιπόν έναν φύλακα να φυλάει το λιμάνι διότι πληρώνετε πολλά για λιμενισμό του σκάφου σας…!
    Για να προστατεύουμε εσένα, όπου σου πήραν δυο σουγιάδες..! και άλλους δυο όπου ψαρεύουν επαγγελματικά χωρίς άδεια…
    Να βάλουμε και άλλον ένα φύλακα για το βράδυ…??
    Και δυο τρία κότερα όπου το έχουν κάνει καρνάγιο το λιμάνι..
    Και δεν υπάρχει χώρος να δέσουν ένα-δυο κότερα επισκέπτες…
    Όπως προβλέπετε, όταν έγινε ο νέος λιμενοβραχίονας……
    Το μόνο όπου λίπη στο δήμο μας είναι οι φύλακες στο λιμάνι…!!!
    Βρε τσε θάσε…??

  8. ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ

  9. Τα πιτσιρικια χοροπηδούν επάνω στις βάρκες για να κάνουν βουτιες. Εμένα προσωπικά μου έκαναν 400€ ζημιά πέρσι. Γιατί να μην υπάρχει φύλακας,? Ή μαρίνα της κορινθο είναι ένα διαμάντι. Γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάτι και εδώ? Πάρτε το χαμπαρι… Το Λουτρακι φυτοζωει και σε λίγα χρόνια θα ΠΕΘΑΝΕΙ….

  10. Φίλε μου αυτό είναι το Λουτράκι…
    Και αν δεν σου αρέσει πήγαινε στην Κόρινθο όπου είναι παράδεισος..
    Εδώ έχουμε τόσα άλλα προβλήματα διότι δεν υπάρχουν χρήματα για στελεχωθούν καθαριστές – αστυνόμευση ,και άλλα βασικά πράγματα…
    Και εσύ μας λες ότι σου έκαναν ζημιά 400 ευρώ τα οποία δεν στοιχίζει ολόκληρη η βάρκα σου…!
    Και ο άλλος ότι του έκλεψαν δυο παλιοσουγιάδες όπου αγόρασε πριν 20 χρόνια…!!
    Κάθε μέρα δεν συμβαίνουν αυτά, κλέβουν μηχανάκια-σπίτια-αυτοκίνητα-βάρκες κτλ…..
    Δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να πληρώνουμε φύλακες για της βάρκες σας…!!
    Και μιλά κάποιος όπου το έκλεψαν το σκάφος μέσα από το λιμάνι 15.000 ευρώ…!!

  11. 9:10 μ.μ. ναι ρε συ. Ψαρεύουν επαγγελματικά και βγάζουν χταπόδια που κάνουν θαλάμι στα πυθάρια σου? Έχεις πρόβλημα? Όλα σε πειράζουν εσένα, με όλους τα βάζεις, άνδρες-γυναίκες, τους πάντες βρίζεις, τίποτα δεν αφήνεις ασχολίαστο. Εσύ είσαι ο ορισμός του μη κρίνεθε ίνα μη κριθείτε. Π. Λέκκας

  12. Ποτέ δεν ήμουν κλακαδόρος –ούτε κόλαγα αφίσες κανενός…!
    Πάντα θα λέω ΟΧΙ στης ανοησίες τον ανθρώπων…
    Και ο νοών νοείτο…. απλά τα πράγματα..

  13. ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΕΝ(Ε)ΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ… ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ? ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΝΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ? ΑΝ ΟΧΙ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ. ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΔΙΧΑΛΑ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!

  14. 4:48 μην τους λες ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ γιατί έχω μάθει πώς τσαντίζεται πολύ.
    Να τους λες ΤΙΤΑΝΟΓΚΙΩΝΆΝΘΡΩΠΟΥΣ (τα νούμερα που πήραν εξουσια με ψέματα και νομίζουν πως κάποιοι εγιναν)…

  15. Βαλε και την δική σου φάτσα να συγκρίνουμε βρε τσόκαρο…..
    Με την μπούργκα σου ..δεν ξέρουμε αν είσαι άνΔρας
    ή γυΝαίκα…??

  16. Μην τον συμμερίζεθε κύριε των 4:48, διότι όπως λέει και ο λαός μας, είναι αδύνατον να μάθετε σε γέρικο γαϊδούρι καινούρια περπατησιά. Έιναι ο γνωστός "θεριακλής" της ιστιοσελίδας. Ο πόνος της μοναξιάς του και πλήρους απομόνωσής του είναι βαρύς και αγιάτρευτος. Από την άλλη, οι πάντες ξέρουν πολύ καλά τι αξιοπρεπής και κοινωνικός άνθρωπος είναι ο κος Μιχάλης. Και όπως και πάλι λέει ο λαός μας: είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα!
    Με εκτίμηση, Ελένη

  17. κύριε Τιτανογκιωνάνθρωπε 7:31 (καλά λέει ο συμπολίτης των 6:20): Σήμερα είναι Σάββατο και θα βγει ο Γκιώνης με τη συμμορία του να ντερλικώσει, οπότε χαρές και πανηγύρια για σένα αύριο. Όλο και κανένα μοασχαρίσιο ή αρνήσιο κοκκαλάκι θα έχει να σου ρίξει για τον γλύφεις εδώ μέσα. Αν είναι, να πω και στον κ. Μιχάλη να σου δίνει κι εκείνος καμιά γοπίτσα για να πίνεις νερό στ'όνομά του και να γράφεις μετά διθυράμβους για όσα είπε.

  18. 8:58, KAI ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ? ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ. ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΟΡΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΚΙΩΝΗ? ΑΛΕΞ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΘΑΜΠΑ ΓΥΑΛΙΑ.

  19. 4:48, Αγαπητέ κύριε συμπολίτα, θα συμφωνήσω και από μέρους μου πως η αδιαφορία σας καθίσταται η καλυτέρα απάντησις προς τον "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" κύριον π.α. Άλλωστε, ακόμη και τους διαχειριστάς της ιστιοσελίδος έτεινε να ραπίσει και εξακολουθεί να ραπίζει, ως εμφαίνεται άνωθεν (οίτινες του προσφέρουσι λόγον εις την ανυπαρξίαν του), απλώς και μόνον διότι αρνούνται μεν την δημοσίευσιν των υβριστικών-προσβλητικών σχολίων του, θύμα των οποίων ήτο και ο γράφων, τουναντίον δε επιτρέπουσι την ανάρτησιν όσων αντικρούουν τας ρηχάς και εκιδκητικάς "απόψεις" του.
    Μεθ' εκτιμήσεως, Σ.Δ.

  20. Βέβαια η Ελενίτσα ο… με τα κεφαλαία..
    ο Λεκκάκος.. λίπη ο Δ,Σ..
    Ψάχνεστε σαν τα λυσσασμένα σκυλιά….
    Εδώ αναφέρω στο γνωστό δίδυμο δημαρχείας-Λιμενικου-διώρυγας…
    Και τον Αλεξάκο Τσίπρα συνεταίρο της ακροδεξιάς ΑΝΕΛ
    (τα νούμερα που πήραντην εξουσια με ψέματα… οπως λεει ο 6:20μ.μ )
    Μαζευτείτε λοιπόν.. και όχι εξυπνάδες, εφόσον δεν καταλαβαίνετε απλά πράγματα…!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog