Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρωτάκουστα πράγματα χτες στη συνάντηση για τη Φιλαρμονική!

- Advertisement -
Είναι πραγματικά πρωτάκουστο αυτό που συνέβη χτες στο πάλαι ποτέ κραταιό πνευματικό κέντρο, στη συνάντηση για το μέλλον της Φιλαρμονικής…

Ο αντιδήμαρχος Τάσος σακελλαρίου, σε μια ομιλία που διάβαζε από χαρτί τοποθετήθηκε προκαλώντας απορία στους παρευρισκομένους αφού από αυτά που διάβαζε δεν έβγαινε κανένα απολύτως νόημα. 
Οι ερωτήσεις γονέων και μελών δεν πήραν μάλιστα ποτέ σαφή απάντηση! Από αυτά συμπεραίνουμε, με επιφύλαξη πάντα, φαίνεται ότι το πρόβλημα της Φιλαρμονικής είναι η συνεργασία με τη Μουσική Σχολή! Και υπάρχει καλλιτεχνικό ζήτημα για αυτό το λόγο τοποθετούν “αρχηγό” τον Γιώργο Οικονόμου υπεύθυνο της Μουσικής Σχολής. 
Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, μέλη, γονείς, ακόμα και οι καθηγητές αφού κάνουν αίτηση για να αξιολογηθούν από το Γιώργο Οικονόμου!!!

Οικονομικό ζήτημα στην αρχή φάνηκε πως δεν υπάρχει. Όταν βέβαια προέκυψε, ο Δήμαρχος είπε ότι δεν είναι στη θεματολογία της συζήτησης. Πρότεινε μάλιστα να μη συζητηθεί τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά να τον πάρουν τηλέφωνο για να το συζητήσουν! Όποιος θέλει!

Η είδηση όμως, βγήκε δια στόματος του Δημάρχου, καθώς σε μια αποστροφή του λόγου του, παραδέχτηκε ότι υπάρχει οφειλή.

Κάτι βέβαια που είναι γνωστό σε όλους ότι αποτελεί και το λόγο της παραίτησης όλων των καθηγητών.

Τώρα γιατί αποφεύγουν να το συζητήσουν, είναι μια ερώτηση που περιμένουμε να απαντηθεί…

Ο αρχιμουσικός απορημένος και αυτός από τις τοποθετήσεις και την εξέλιξη της συνάντησης, με τη σύντομη τοποθέτηση του που κράτησε λιγότερο από λεπτό προκάλεσε τη σύσσωμη αποχώρηση όλων των παρευρισκομένων!

Η φιλαρμονική έδειξε πρωτοφανή στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του γυρίζοντας την πλάτη στο Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο.

Τα βίντεο από τη συνάντηση είναι στη διάθεση σας, ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οικονομου…Οικονομου?α!ειναι ο κυριουλης που διναμε εξετασεις στην μουσικη σχολη και ελεγε σε ολους τη φραση:
    μπραβο εισαι καταπληκτικος θα πας μπροστα… και οι μισοι δεν επαιζαν τιποτα.Α! τωρα καταλαβα!Πολυ καλη επιλογη.Μπραβο δειξατε για ακομη μια φορα ποσο ασχετοι και επικινδυνει ειστε.

  2. Όσο πιο ψηλά καβαλάει κανείς το καλάμι, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει να του χωθεί στον κώλο.
    Μανώλης Δουκίδης, Έλληνας συγγραφέας…ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ……Ο κ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ …ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΟΥ????

  3. 4.09μμ ΣΩΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ Ο Κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

  4. Έχουμε πάρει τα παιδιά μας από την Μουσική Σχολή λόγω πολύ χαμηλού επιπέδου που είχε και τα τρέχουμε σε αλλά Ωδεία σε αλλά μέρη . Και γιά αυτή την κατάντια υπεύθυνος είναι ο Οικονόμου ο υποτιθέμενος καλλιτεχνικός διευθυντής. Κ. Γκιώνη ούτε τα παιδιά σας δεν θέλετε στον τόπο σας .Και τώρα πάτε να καταστρέψετε και την Φιλαρμονική .Πόσο κομπλεξικοί και ανίδαιοι είσαστε τελικά!!!!

  5. οντως υπαρχει, λεει, οικονομικο ζητημα και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ!!!! Λετε να προσπαθει ο καράφλας μας? Μετα θα πει: καναμε ο,τι μπορουσαμε, αλλα δυστυχως!

  6. Καφροι θα βαλετε τους γονεις να πληρωνουν λες και δεν τα εχουν ολα πληρωμενα ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ παραιτηθητε αν εχετε εστω και λιγη τσιπα πανω σας

  7. πολλοί επιτέθηκαν κατά καιρούς στους παραιτηθέντες της φιλαρμονικής αναφέροντας ότι εδώ στα δύσκολα θέλουν να τους δουν και ότι, αν αγαπούν αυτό που κάνουν, θα έπρεπε να συνεχίζουν να εργάζονται αμησθί. Αλλά έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρουν όλοι. Αυτό θα ίσχυε στην περίπτωσή τους? Επειδή διανύουμε δύκολους καιρούς θα δέχονταν να εργάζονταν χωρίς να πληρώνονται? Αστεία λέμε τώρα? Τα καλά και συμφέροντα. Οι Γκιώνης-Σακελλαρίου, θα έμεναν στο πόστο τους για την δόξα μόνο κι το καλό της πόλης μας? Αυτοί, μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει έχουν τον παχυλό μισθουλάκο τους και όλοι οι άλλοι να πάνε να κουρεύονται. Αν το στομαχάκι τους ήταν άδειο, θα σου έλεγα εγώ αν είχαν ενέργεια να φωνάζουν και να προβαίνουν σε βαρύβγουπες δηλώσεις.

  8. Σας ξεφτιλισαν τα παιδια του τοπου! Η νεα γενια εχει κουραστει απο τα συνεχομενα πολιτικα λαθη! Αυτο λεει πολλα κυριοι δημοτικοι αρχοντες! Μπραβο στα παιδια . Ευχομαι να αποτελεσουν το παραδειγμα

  9. Κύριοι το πρόβλημα είναι ένα και μοναδικό…ο ίδιος ο Δήμαρχος.
    Αν κάνουμε μία αναδρομή περί της 20ετίας θα δούμε πως από τότε (2000) που ο αείμνηστος Τάσος Παπαδημητρίου σταμάτησε την συνεργασία της Φιλαρμονικής με τον Σαμοΐλη (λόγο συνταξιοδότησης του δεύτερου) τοποθετήθηκε επικεφαλής του σώματος ο Χρήστος Καλούδης παραλαμβάνοντας την μπάντα κυριολεκτικά διαλυμένη και από το μηδέν.
    Μετά από κάποια χρόνια και αφού η Φιλαρμονική είχε κάνει μία μεγαλειώδη εμφάνιση στο Σικάγο, ένα ωραίο πρωί ο εν λόγο Δήμαρχος αποφασίζει χωρίς κανένα λόγο και απολύει τον Καλούδη τοποθετώντας επικεφαλή τον Συγριμή με το σκεπτικό ότι ήταν ντόπιος αρχιμουσικός (Πως αλλιώς να γλιτώσει την κατακραυγή)
    Το 2010 πάλι επί των ημερών του αναλαμβάνει αρχιμουσικός ο σημερινός, Πελοπίδας Μαυρόπουλος…
    Αφού τελικά η Φιλαρμονική έφτασε μετά πολλών κόπων και βασάνων στο απόγειο της, ο απίστευτος και ανεκδιήγητος αυτός Δήμαρχος, αντί να φροντίσει ως κόρη οφθαλμού αυτή την Φιλαρμονική, αποφασίζει να την ξαναστήσει από το μηδέν, επειδή οι είλωτες καθηγητές αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους χρήματα (!!!)
    Πάντα σε όλες αυτές τις αλλαγές που έκανε είχε ως αντιλαντίλογο την πολιτική του απόφαση και έλεγε πως θα κριθεί για την επιλογή του.
    Φυσικά το μαύρο που έτρωγε από τους γονείς της Φιλαρμονικής τουλάχιστον πήγαινε σύννεφο…
    Το θέμα όμως ΔΕΝ είναι αυτό.
    Το θέμα είναι πως επί των ημερών του η Φιλαρμονική έχει γίνει πεδίο βολής (άσχετων) δημοτικών αρχόντων.
    Καλώ λοιπόν το Loutrakiblog εξ αφορμής του σχόλιού μου, να κάνει μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της Φιλαρμονικής με τον συγκεκριμένο δήμαρχο και να του ζητήσει εξηγήσεις, να βγει και να πει υπεύθυνα και όπως αρμόζει σε έναν σοβαρό πολιτικό, πρώτα στους γονείς των παιδιών και μετά στους πολίτες του τόπου αυτού, τους πραγματικούς λόγους που έχει κάνει την Φιλαρμονική Λουτρακίου πειραματικό σώμα ευκαιριακών αλεξιπτωτιστών!!!

    Μέχρι τις επόμενες εκλογές δυστυχώς θα έχει μείνει μόνο στάχτη…

  10. Εν τη ρείμη του λόγου μετά τον Συγριμή τοποθέτησε το Ρίζο με παράλληλα καθήκοντα. (Για την πλήρη αλήθεια)
    Μετά τον Ρίζο ανέλαβε ο Μαυρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog